Byłam tam na weselach. Jeśli chodzi o namiot to potrzeba tam mieć co najmniej 100 gości, bo inaczej ma się wrażenie, że mało osób jest. Ten namiot jest naprawdę duży. Jedzenie niestety się pogorszyło. Byłam tam na 2 weselach-jedno było 3 lata temu i jedzenie było super, drugie było w zeszłym roku i pozostawiało wiele do życzenia... nie było jakoś niesmacznie, ale za te pieniądze co oni sobie tam życzą, powinni się bardziej postarać.. nie wiem czy uczciwie zwracają jedzenie, myślę, że tak, bo raz byłam tam sobie dorobić jako kelnerka na komuniach i jedzenie było oddawane w pudełkach, jednak pamiętam, że kelnerzy podjadali z tych resztek no i przekładali jedzenie do tych pudełek paluchami, które potem oblizywali itd... także nie wiem...ja osobiście raczej nie polecam tego miejsca, przede wszystkim z uwagi na cenę, która wcale nie idzie w parze z jakością... kiedy z narzeczonym dowiadywaliśmy się w zeszłym roku o ceny za osobę na wesele w namiocie to pani powiedziała, że na ten moment 300zł, a jeszcze na pewno wzrośnie. Gdy zapytaliśmy o możliwość negocjacji, odpowiedziała, że nie ma takiej opcji, gdyż oni i tak znajdą klientów i nie mają potrzeby schodzic z ceny.. myślę, że tam przede wszystkim płaci się za to, że restauracja jest ładnie usytuowana, a nie za to, że jest pyszne jedzenie, czy profesjonalna, miła i uczciwa obsługa.