Autor Wątek: Suknia slubna Mystic Collection, rozmiar 38 ecru + kamizelka  (Przeczytany 3561 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karolajna
  • nowicjusz
  • *
Sprzedam śliczną suknię ślubną  firmy Mystic Collection model Bari, kupioną w salonie Cymbeline w Krakowie.
Suknia jest jednoczęściowa, bez ramiączek, w kolorze ecru, rozmiar 38 wzrost ok. 170 cm + 5  cm obcas.
Wykonana z tafty jedwabnej, góra jest sznurowana dzięki czemu ładnie dopasowuje się w talii i podkreśla figurę :)
Góra sukni zdobiona delikatną koronkową aplikacją, dół rozszerzany.
Stan bardzo dobry, po profesjonalnym czyszczeniu.
Suknia posiada podpinany tren, po podpięciu prawie niewidoczny.

Bardzo lekka i wygodna, podczas wesela gorset trzymał się na swoim miejscu ;) tak że nic nie przeszkadzało w tańcu.

Jestem pierwszą właścicielką sukni, posiadam metkę oraz  próbki materiału z jakiego jest zrobiona i koronki.

Do sukni mogę dodać również dwa welony - długi (sięgający trochę poza rozłożony tren sukni)  i krótki (do pasa, na grzebieniu), welony bez ozdób (tzw.  mgiełki), mogą być ubrane razem lub osobno (np.  długi można odpiąć podczas wesela).

Posiadam również koronkowe bolerko z krótkim rękawem, wykonane z takiej samej koronki jak aplikacja na sukni.

Sprzedam też musznik i kamizelkę męską w kolorze ecru, firmy Sunset Suits, rozmiar L.

Suknię kupiłam  w salonie za 2400 zł, cena sprzedaży do uzgodnienia.

Możliwość przymiarki w Krakowie, kontakt: karolcia10@autograf.pl  lub telefonicznie 508-897-914, zapraszam :)
Gość pozdrawiam gorąco :)

Offline karolajna
  • nowicjusz
  • *
Odp: Suknia slubna Mystic Collection, rozmiar 38 ecru + kamizelka
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Grudnia 2008, 15:50 »
Gość pozdrawiam gorąco :)