Witam
Mam do sprzedania śliczna suknię, szyta u krawcowej na miarę na wzór SINCENITY , jednoczęsciowa, lekka i zwiewna, cudownie układa się w tańcu i naprawde robi na wszystkich niesamowite wrazenie:-)) Tren podwiązywany pod spód na trzech troczkach, rózne kombinacje wiazania. Jestem pierwsza włascicelką, suknia po czyszczeniu chemicznycm..gdybym jeszce raz miala wybierać, nie zamienilabym jej na zadna inną:-)
Jak kupisz, załozysz to zobaczysz, ze wszyscy padna trupem, a Ty będziesz czuła się wyjatkowo i kobieco..
Podaję wymiary:
wzrost 152cm +9 sm obcas
pas-58-60 - moze byc wiecej, regulowany sznurowaniami
biodra- ja mam szytą na około 78-80cm, ale dół jest na dwóch kolach i tym samym pięknie zamaskuje szersze biodra, myśle, ze do 84 spokojnie:-)) ale na życzenie mogę dokładnie zmierzyć:-)
biust 80 cm (tez regulowany wiazaniem- wiec moze byc mniejszy lub troche wiekszy) biust pieknie sie uklada..gdyz wszyte sa włoskei push-up
suknia uszyta z organzy kreszowanej, natomiast podszewka to tafta (cienka, lekka) kolor biały
gratis dokladam welon, który cudnie sie mieni (dł.około 140cm)
cena 1700zł, do negocjacji
Mozliwosc przymierzenia w Elblągu lub Pruszczu Gdanskim i Chojnicach po wcześniejszym umówieniu:-))

materiał z którego jest gorset i sposób połaczenia spódnicy z górą

po podpieciu

w tańcu

więcej w moim wątku:-))
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=11815.60