Autor Wątek: Gwiazdkę z nieba Ci dam...  (Przeczytany 5010 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Odp: Gwiazdkę z nieba Ci dam...
« Odpowiedź #30 dnia: 11 Grudnia 2008, 10:34 »
To ja jestem mega straszna i chyba wychowam rozpieszczoną bestię....Oliwcia ma wszystko czego zapragnie ona lub jej rodzice.... Ciężko mi wymyśc już dla niej prezenty...Ma wiele edukacyjnych zabawek, prawie co wizytę w supermarkecie wychodzi z nową książeczką, kolorowanką... Zabawki kupujemy głównie z różnych okazji: urodziny, święta, dzień dziecka...
Jedyne czego ja uczę to sztuka wyboru, idziemy do sklepu i sama decyduje czy chce coś słodkiego, czy książeczkę, kolorowanke i zawsze ma wybrać jedną rzecz...wybiera...dokonuje wyboru...
Dużo zabawek dostała w peirwszym roku życia, sporo dostała w drugim, ale teraz chyba wystopujemy bo mamy "inne plany" ale o nich na razie psyt...coby nie zapeszać...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Grudnia 2008, 17:24 »
Demka ty jako mama sama wiesz jak chcesz wychowac Oliwie i jak uwazasz, ze robisz dobrze, to ok. Ja w sklepie też często coś Ameli kupuje, nie zawsze, a jeśli już to jest to, coś czego jeszcze nie mamy i uważamy, że się przyda  :P ::)

A te "inne plany" to...  :dzidzia: 2 ??

Offline BETI

• maniak
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Grudnia 2008, 19:40 »
Fajny ten wąteczek.Będę do niego zerkała jak wpadne w szał kupowania zabawek dla małego ;)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Grudnia 2008, 10:19 »
Nie nie bejbik :D Wówczas miałabym zakupy razy dwa ;)
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka: