Natalusia co do cen - za kg tortu płaciliśmy 35 albo 40zł (nie jestem pewna), a za kilogram ciasta od 15 do 18 zł albo do 17zł. A ciasta mieliśmy różniaste, bo aż 5 rodzajów. Generalnie nasz tort ważył około 13 kg, a ciast mieliśmy chyba 20kg albo ciut więcej. Tak czy siak wyszło nas o wiele taniej niż ze Staropolskiej. A jakościowo - od dziś jeśli kupuję ciasto to tylko ze Złotego Lisa, więc mówi to samo za siebie

Tylko lody ze Staropolskiej są pycha
Lebara, nie wiem czemu nam tak powiedzieli, fakt, że to było rok temu, może coś sie zmieniło? a może Pani, która nam udzieliła informacji była nie do końca kompetentna? nie wiem, trudno mi powiedzieć.
A tego Rem Marco nie znam, może też maja smaczne, musicie się sami przekonać. My sobie kupowaliśmy po kawałku i oceniliśmy
