Witam serdecznie:)
Jesteśmy już po weselu w Karczmie Biesiadnej Bartoszewo....było tak jak sobie wymarzyliśmy!!!Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem lokalu to z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal!!!
Miesiąc temu mieliśmy ślub,a goście do tej pory dzwonią i dziękują za wspaniałą zabawę,wychwalając jedzenie,właścicieli i obsługę:)
Jedzenie było takie jakiego zawsze brakowało mi na innych weselach...wszystko było przepyszne....nie wspominając o ciastach pieczonych przez samą właścicielkę:)jedzenia było bardzo dużo,bardzo urozmaicone i starannie wybrane z pomocą właściciela:)po weselu wszystko zostało zapakowane nam w pojemniki także fajnie ,bo poprawiny mieliśmy gotowe:)...odnośnie dekoracji ...przy podpisywaniu umowy rok wcześniej mieliśmy na uwadze firmę,która miała nam wykonać dekoracje,ale wiedząc,że właścicielka zajmuję się również dekoracją,którejś pięknej soboty podjechaliśmy z ciekawości zobaczyć jej dzieło i zatkało mnie!!!od razu zdecydowaliśmy się na jej pomoc w tej kwestii...zaproponowała nam kolorystykę trafiają od razu w nasze gusta:biały-amarant-czarny-wyglądało to przepięknie...kompozycje kwiatowe z akcentem amarantu,koraliki amarantowo-czarne na stole,pływające świeczki,czarne serwetki przewiązane amarantową kokardka i malutkim kryształkiem,świeczki podwieszane na amarantowej tasiemce,balony z helem w paru miejscach,dekoracja na zewnątrz łącznie z drogą Państwa Młodych(pale łączone amarantową tasiemką z akcentami białych gradioli)polecam!!!i warto słuchać rad Pani Karoliny-zrobi to na prawdę ze smakiem!!!
Obsługa:mieliśmy 2 kelnerów i 2 kelnerki,bardzo pomocni,uczynni z uśmiechem na buzi:)zero zastrzeżeń!!!
Co do samych właścicieli-przez całe wesele trzymają rękę na pulsie,aby ten dzień był dla nas wyjątkowy i magiczny...mega pozytyw:)przed weselem wiele nam pomogli w kwestiach organizacyjnych,zawsze dostępni i chętni pomocy:)
Podsumowując:to był strzał w 10:)
Polecam tamtejszą kuchnie...byliśmy przed weselem i po...na obiedzie z rodzicami,znajomymi itp i jedzenie jest na prawdę pycha...pierogi,kartacze,kołduny robią sami,gulaszowa-nigdzie takiej nie jadłam POLECAM,miejsce godne polecenia!!!