A więc drogie Panie , Panny , Kawalerowie , Żonaci , Ciocie , Bracia i Siostry... DO ŚLUBU ELI ZOSTAŁO TYLKO 5 DNI

wszystko ,a właściwie prawie wszystko jest załatwione :
1. SALA- jest
2.KOŚCIÓŁ- jest
3.SUKIENKA -jest

4.GARNITUR-jest
5 WÓDKA

-jest " Wódki czyste - są to bezbarwne, lekko aromatyzowane lub niearomatyzowane wódki produkowane z ziemniaków, kukurydzy lub prosa, o zawar tości alkoholu minimum 32% obj. Trzeba tutaj zaznaczyć, że klasyfikacja wódek czystych, zbożowych i gatunkowych w Polsce nieco odbiega od zaprezentowanej na naszych stronach. Ale nie będziemy tego szczegółowo omawiać odsyłając internautów do istniejącej, bogatej literatury poświęconej bliżej tym tematom. "
Jednym słowem mamy jeszcze do załatwienia kościół , a to już w czwartek , pójdziemy do spowiedzi i oddamy nasze książeczki hmm co jeszcze ? Właściwie to nie mam pojęcia , bo mamy ak wyrozumiałych rodziców , że z wielką przyjemnością wszystkim się zajeli .
Codziennie będe was informować jak wyglądał mój dzień z przygotowań do ślubu .
Jeszcze cos dopisze , fryzura będzie standardowa czyli takie ślimaczki ...CHYBA , bo jeszczee sie nie zdecydowałam
Makijaż robie sama , a mianowićie pokryje się tapetą , dam trochę różu , na powieki przykleje malutkie cyrkonie , taką kreseczkę i pomaluję rzęski , a usta naturalnym błyszczukiem ze świecącymi drobinkami . Mam nadzieje ,że dobrze będą wyglądać te cyrkonie na oczach , bo jeszcze nei sprawdzałam .
W czwartek zrobie sobie u mojej dziewczyny tipsy , skocze na chwilke na solarium ..i bede gotowa .
Aha czekam jeszcze aż mi przyślą z ALL... ozdoby na samochód , i tablice rejestracyjne . Kupiłam też tam hmmm...takie sylikonowe "cycki" zamiast stanika , ponieważ moj gorset w sukience , na pleckach jest za niski do bardotek i temu podobnych .Czelam także na prezent , który kupiłam sobie i lubemu , dwie złote , takie same bransoletki

No i jeszczem i sie przypomniało , że w czwartek ma przyjechać Pani i poprawić mi sukienkę , bo brakuje koralików przy gorsecie

A dzisiaj po pracy jeszcze ide z moimi druchenkami na przymiarkę sukienek ...może to szalone , ale uszyłam im sukienki na wzór moich

Też takie rozkloszowane i z halką z 3 fiszbinami i pięcioma falbanami

ale się dziewczyny cieszą .
PS. Stres mnie chyba jeszcze nie dopadł .
Na razie to wszyystko co mam do napisania , musze uciekać do pracy

Zaraz się spóznie do pracy ale muszę napisać o istotnej sprawie a mianowicie o tym , że kamerzysta już jest "IŚKI " i grajkowie też są . Potem napisze moją "wizję" całej ceremoniu ślubu

i piosenek jakie wybrałam na dedykacje dla mojeggo męża .
Pozdrawiam