Autor Wątek: moje 86 dni...  (Przeczytany 12778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Julia
  • Chuck Norris
moje 86 dni...
« Odpowiedź #90 dnia: 28 Sierpnia 2005, 09:52 »
Fajne menu i niedrogie przy tym :D , nie ma szans, aby Wasi goście narzekali na jedzonko. A ten dolny bukiet sama brałam pod uwagę, bo bardzo podobał mi się jego kształt, zresztą będzie i tak połączenie róż z cantadeskimi :) . Różowy kolor ładnie ożywi biel Twojej sukienki.

Offline magdak
  • użytkownik
  • **
moje 86 dni...
« Odpowiedź #91 dnia: 2 Września 2005, 23:20 »
jeszcze 8 dni!! dzis odebralam sukienke- bardzo mi sie podoba na szczescie wszystko wyszlo tak jak chcialam :D
najbardziej denerwuje sie nie wliczajac mojego przyszlego to moj tata bo zaprowadza mnie pod oltarz i co chwile chce proby robic
zostaly mi tylko kwiatki do kosciola do odbioru dekoracja sali i przygotowanie balonow z helem juz po wyjsciu do kosciola te rzeczy6 musze juz przygotowac w piatek no i zostanie mi tylko fryzurka i makijaz w sobote i w koncu stanie sie to o czym zawsze marzylam slub w kosciele w bialej sukni  :D  nie moge sie doczekac
z tej ostatniej przymiarki juz zdjec nie mam bede juz te z wesela

[ Dodano: Pią Wrz 02, 2005 11:31 pm ]
aha zapomnialam dodac ze jutro mam wieczor panienski oczywiscie zdam relacje w poniedzialek  :P

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
moje 86 dni...
« Odpowiedź #92 dnia: 3 Września 2005, 12:07 »
Cytat: "magdak"
dzis odebralam sukienke- bardzo mi sie podoba na szczescie wszystko wyszlo tak jak chcialam  

Ciesze się, że wszystko wyszło OK! :)

Cytat: "magdak"
aha zapomnialam dodac ze jutro mam wieczor panienski oczywiscie zdam relacje w poniedzialek

Życzę udanego wieczoru panieńskiego, takiego, którego nie zapomnisz do końca życia! :)  Udanej zabawy!  :cancan:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
moje 86 dni...
« Odpowiedź #93 dnia: 4 Września 2005, 22:33 »
Życzę udanego wieczoru panieńskiego, takiego, którego nie zapomnisz do końca życia!  Udanej zabawy!

przyłączam sie do życzeń :D I czekamy na relację no i może na forki :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline magdak
  • użytkownik
  • **
moje 86 dni...
« Odpowiedź #94 dnia: 5 Września 2005, 22:48 »
oto fotki z wieczoru panienskiego

[ Dodano: Pon Wrz 05, 2005 10:54 pm ]
nie wklejam wszystkich fotek bo bylo ich ze 100 ale one i tak nawet w polowie nie oddaja tego jak bylo extra pozniej krecilismy sale filmy na nich widac zabawe
az nie wiem co pisac tak sie ubawialm jak nigdy kolezanki nie zawiodly i spisaly sie na medal najpierw jedzonko u mnie w domu potem poszlysmy do miasta troche pospiewac i posiedziec na rynku na ogrodkach zabawa byla przednia cale osiedla wiedzialo ze mam wieczor panienski bo kolezanki nie omieszkaly tego wykrzyczec wszystkim z balkonu bylo nas 8 dziewczyny sie nie znaly blisko niektore siebie w ogole nie znaly ale tak zgranej ekipy jeszcze nie widzialam jestem naprawde szczesliwa ze mam przy sobie takie szlone kumpele juz sie oczywiscie zapisaly do ubierania ze mna w piatek sali co tam sie bedzie dzialo!

[ Dodano: Pon Wrz 05, 2005 11:07 pm ]
co do wesela to wszystko jest ok :D  mam nadzieje ze tak wyjdzie w czwrtek bede miala robione wlosy jakies fajne kolorki ale za to piatek bedzie szalony! do kosmetyczki jeszcze, odebrac prezenty dla rodzicow, kwiatki na oltarz musze z kwiaciarni przewiez do siostry zakonnej z mojej parafi bo bukiet yto bedzie ona robic juz w piatek wieczor, odebrac od znajomej koszyki ktore beda robione z arbuzowi jeszcze jechac ubrac sale aha no i jechac do goscia ktory ma mi napelnic balony helem pod kosciol i musze je przetransportowac do kosciola umowilam sie z koscielnym ze je przechowa pod kluczem - ale to jest moj jedyny problem czy w ogole wypala te balony bo gosciu od helu zapadl sie pod ziemie bylismy umowieni na piatek ale dzwonie do niego juz od tygodnia i nieodbirea ani w domu ani na komorke nawet poczte w komorce ma zawalona i nie mozna juz sie nagrywac czy przypomni sobie o nas i wroci?? jestem juz przygotowana ze bede musiala z tych balonow zrezygnaowac  :(  ale mowi se trudno
 w piatek nawal ale za to sie wyspie -mam nadzieje - w sobote bo dopiero fryzjera mam na 10.30 a kosmetyczke na 12.30 pozniej o 15 blogoslawienstwo i do kosciola na 16 na sesja zdjeciowa w plener jedziemy w niedziele ok 12 a pozniej w domu poprawiny ale zeby bylo dziwnie nie dla tych co maja co poprawiac tylko dla tych ktorzy ze wzgledow (moich finansowych) nie mogli byc na wesele czyli moje kolezanki a poza tym to te dziewczyny co bede rgaly w kosciele na gitarach i kuzynka ktora nie moze byc na weselu mysle ze gdzies te poprawiny ok 17 bo jedzonka z wesela napewno zostanie zobaczymy co to bedzie

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
moje 86 dni...
« Odpowiedź #95 dnia: 6 Września 2005, 13:21 »
Magdak widzę, że bawiłyście się super!   :D
Gratuluję zgranych koleżanek!  :disco:

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
moje 86 dni...
« Odpowiedź #96 dnia: 6 Września 2005, 15:34 »
Gratuluję udanej imprezki!
Magda, ale muszę przyznać, że bardzo pracowite masz te ostatnie dni przed ślubem!
Trzymam kciuki, by wszystko szło elegancko i żebyś miała dużo siły!
TYlko się dobrze wyśpij w sobotę!

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
moje 86 dni...
« Odpowiedź #97 dnia: 7 Września 2005, 22:04 »
Magdak życzę super pogody.   :okularnik:  
Zero stresu.  :tak_2:  
I wspaniałej zabawy na weselu!  :cancan:

Offline magdak
  • użytkownik
  • **
moje 86 dni...
« Odpowiedź #98 dnia: 7 Września 2005, 22:27 »
dziekuje Marto teraz tylko o pogode sie modle to najwazniejsze tym bardziej ze w niedziele chcemy jechac robic zdjecia w plenerze
dzis bylismy  u drugiej spowiedzi mamy obgadany plan z wujem ktory bedzie nam robil w kosciele zdjecia oraz zebrana ekipe na piatkowe ubieranie sali
z wielu spraw ktore mialam w planie nie wypalily tylko te balony z helem pod kosciolem teraz nie wiem kiedy znow napisze byc moze to bedzie juz relacja z wymarzonego i tak przeze mnie oczekiwanego tego wielkiego najpiekniejszego dnia w moim zyciu :D

Offline Julia
  • Chuck Norris
moje 86 dni...
« Odpowiedź #99 dnia: 8 Września 2005, 10:00 »
Magda, pogoda będzie piekna i słoneczna, Ty śliczna w wymarzonej sukience, a ślub i wesele udane na medal :D Życzę, aby ten dzień był dla Was obojga najpiękniejszy i niezapomniany :!: