Okruszek to chyba najgorszy troll.Nie da sie tak pokrotce opisać jej osoby.Też stara forumka.Ze 2 lata na forum to była minimum.A moze i dłużej.na początku nieszkodliwa.Podawała sie za policjantkę ze Szczecina.Wielu osobom wlazła za skorę.Potem kłotliwa i złosliwa na maksa.Bardzo kłociłą sie z pewną forumką (groszkiem-nauczycielką jez. polskiego.Bardzo mądra i inteligentna babka wg mnie).Typ, ktory każdemu dogryzie. Potrafiła w wątkach ciążowych napisać,że ohydne są zdjecia dziewczyn w ciąży, ktore wklejają,że okropne są te gacie i staniki w ktorych pozują. Potrafiła pisać dziewczynom,że wie gdzie pracują, jak były ubrane w pracy.Niektore laski z forum zaczęły jej sie wrecz bać. Wreszcie wymyśliła sobie ciąże bliźniaczą i założyła o ile sie nie mylę taki wątek. Znowu dziewczyny pomyślał:pierwsze bliźniaki na forum. Nawet wkleiła zdjęcie z usg swoich bliźniakow, co niestety okazało się kradzieżą.Buszowała na innych forach i ukradła kogoś zdjęcie z usg.Odkryła to nasza martini i ją zdemaskowała, bo znalazła sie nawet prawdziwa autorka usg i matka tych dzieciaczkow, ktora u nas na forum potwierdziła,że to są zdjecia jej dzieci. Następnie w dniu swojego porodu rzekomego, ciągle ktoś sie logował z jej konta.A przeciez ona niby była na porodowce. w końcu ją dziewczyny zdemaskowały. pożegnano okruszka.
nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałam ,że to była ta sama osoba co pszczołka.