Witajcie

ciesze się z nowych "czytelników" heheh
no i jak zwykle będę wam "włazić do tyłka bez wazeliny" bo znowu się opuszczam w pisaniu ale kurde .... dobra nie mam wytłumaczenia
leń i już

ale to lenistwo dobrze spożytkowałam bo chyba zakochałam się w jednym wózku:

firmy bebe comfort
myślę że będzie idealny (nie licząc ceny)
a o to co o nim piszą
"Aluminiowa konstrukcja została osadzona na różnej wielkości pompowanych kołach. Stelaż dostępny w wersji 4 kołowej. Przednie koła są mniejsze i obrotowe z możliwością ich blokowania , co zapewnia sprawne manewrowanie wózkiem, a dziecku bezpieczeństwo podczas jazdy. Tylne koła wyposażono w centralny hamulec.
Nowoczesny design, solidność wykonania, dodatkowa (pianka) amortyzująca poduszka, to niepodważalne zalety tapicerki siedziska. Zaś samo siedzisko można montować na stelażu wózka przodem lub tyłem do prowadzącego.
Jego oparcie posiada możliwość 3-stopniowej regulacji (od pozycji siedzącej do pełnej leżącej). 5-punktowe szelki z ochraniaczami decydują nie tylko o wygodnej pozycji dziecka w czasie jazdy tym wózkiem ale również są gwarancją bezpieczeństwa. Pałąk dodatkowo zabezpiecza dziecko, ułatwia mu również utrzymanie wygodnej pozycji podczas siedzenia, gdy ciekawe świata obserwuje otoczenie podczas spaceru lub postoju. Uchwyty pałąka pokryto specjalna piankową powłoką antypoślizgową chroniącą przed nadmiernym nagrzaniem podczas słonecznych dni i nieprzyjemnym zimnem w czasie zimy.
v W wyposażeniu wózka jest budka chroniąca dziecko przed wiatrem i słońcem, pelerynka przeciwdeszczowa chroniąca przed deszczem oraz praktyczny, odpinany kosz na zakupy. Dostępne dodatkowe akcesoria to: śpiwór teknic, parasol i torba.
Wózek łatwy w obsłudze i utrzymaniu w czystości. Tapicerkę można wypiąć i odświeżyć.
Możliwość wpinania do stelaża gondoli lub fotelika samochodowego Bebe Confort Creatis.Fix (0-13 kg.), opcja łączenia stelaża z siedziskiem spacerówki pozwala niemal w nieograniczony sposób tworzyć zestawy do przewożenia dziecka w każdym wieku, odpowiednio do jego indywidualnych potrzeb i zgodnie z trybem funkcjonowania rodziny. Bogate dodatkowe wyposażenie pozwala na korzystanie z wszystkich wersji wózka bez względu na aurę.
Na bazie stelaża tego wózka można tworzyć tzw. zestaw "3w1" niezastąpiony dla niemowlaka, tzn. po wypięciu siedziska spacerowego do stelaża można wpiąć fotelik samochodowy Creatis.Fix (do 13 kg) lub tradycyjną gondolę głębokiego wózka."
i to co zostaje z niego po złożeniu... ale domyślam się że aby uzyskać taki efekt to trzeba odpiac przednie kółka

i coś co chyba BARDZO potrzebuje a na pewno się przyda bez dwóch zdań (ktoś prezent pod choinkę na już z głowy dla mnie)

super sprawa naprawdę
W zestawie:
1 Laktator Avent Izis
1 Mikrofalowy Sterylizator Parowy
2 butelki Avent ( 260 ml) z super miękkimi smoczkami o wolnym przepływie
2 pojemniki na pokarm ( 125 ml )
2 sterylne pojemniki podróżne z super miękkimi smoczkami mini
40 jednorazowych wkładek laktacyjnych Ultra Comfort
całość kosztuje na Allegro 250 zł
a kupić to osobno to wyjdzie ponad 500 to oszczędność nie ma co

no a tak poza tym
to jutro idę do doktorki
i znalazłam dziś fajny sklep z wózkami i super łóżeczkami, takie ful wypas łóżeczko kosztowało tylko 416 zł byłam w szoku że tak mało...
dziękuje za dotarcie aż tu
bo notka staczanie długa

dobrej nocki mamuśki