Autor Wątek: Oj wiele wydarzyło się w tym dniu, oj wiele  (Przeczytany 26992 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Molunia

• entuzjasta
Oj wiele wydarzyło się w tym dniu, oj wiele
« Odpowiedź #240 dnia: 25 Maja 2006, 21:29 »
Aniołeczku już pisałam, że nie tzn parę plamek sie zrobilo na dole sukni ale wszystko pięknie się sprało! Nie ma żadnego śladu to jakiś czarodziejski materiał!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #241 dnia: 27 Maja 2006, 15:20 »
Moluniu, dopiero teraz dotarłam do tych Twoich zdjęć i po prostu REWELACJA!!!!!!

Ja mam zdjęcia w ,,Studio na piętrze", ale jak oglądam te z ESTE to jestem zachwycona!!!!

Przepiękne, a te na ławkach na dziedzińcu zamku...rewelka  :mrgreen:  :mrgreen:  i te mlecze...., i te kwitnące drzewo...przesliczne!!!
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #242 dnia: 1 Czerwca 2006, 00:10 »
JEJKU jakie przecudowne zdjęcia, po prostu macie tak boską pamiątkę, że nie można już chyba mieć piękniejszych zdjęć ślubnych  :serce:
Strasznie zazdroszczę tych magików z  Este , moze otworzą filię w Poznaniu  :wink:
Na zdjęciach od nich jest tyle ciepła, słoneczka, są rewelacyjne!
 GRTAULUJĘ  :serce:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Odp: Oj wiele wydarzyło się w tym dniu, oj wiele
« Odpowiedź #243 dnia: 2 Lipca 2007, 10:43 »
Moluniu! Właśnie zauwazyłam, ze jesteś na forum!!! Dawno się nie odzywałaś. Napisz co u Was słychac??? Twoje zdjęcia z sesji w Przelewicach często sobie przeglądam - są cudne!!!!!!
« Ostatnia zmiana: 2 Lipca 2007, 10:48 wysłana przez gosiaczekk »

Offline Mała Czarna

• nowicjusz
  • *
  • "Całym sercem..." "... aż do końca świata."
  • data ślubu: 2.09.2006
« Odpowiedź #244 dnia: 3 Lipca 2007, 13:19 »
Witam Cie Molu.... Chcialam tylko powiedziec ze piekna z Ciebie babeczka i bron Boze nie mysl ze jest cos ze mna nie tak... po prostu masz w sobie to cos!!!
Gartulacje!! Piekna para!!!
pozdrawiam
:-)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #245 dnia: 10 Lipca 2007, 12:03 »
Świetne zdjęcia!!!!

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #246 dnia: 19 Listopada 2008, 09:07 »
mamy film 3 h i chce z niego zrobic 1,5h no i mamy tez ten teledysk 4 min ale musze najpierw wykupic gdzies miejsce na serwerze zeby móc go tam włożyć do ściągnięcia. Może ktoś wie gdzie to można zrobić najtaniej? Ten filmik to chyba ma ze 20 mb? a moe nawet więcej ....

A propos pana P. Michonia (kamerzysty) to niby taki świetny ale kilka ważnych momentów schrzanił. Głównie i wyłącznie chodzi o filmowanei zabawy. W tańcu ważne sa nogi a on kręcił od połowy sylwetki .... :? np. nasz walc w większości jest tylko nasza góra a nie cała sylwetka tak więc nawet nie widzę dokładnie jak tańczyliśmy tylko początek jest w całości i tak przez większość imprezy. Nawet nie widzę jak sukienka mi wiruje  :cry:  Zwróce mu na to uwagę bo jest to duże niedociągnięcie. Co do reszty to nie mam zastrzeżeń

No właśnie i ja też to zauważyłam, jak prezentował nam swoje dzieła... z narzeczonym zgodziłam by on filmował nasz ślub i zapłaciliśmy "zadatek" . ALE TERAZ MAM DUŻE WĄTPLIWOŚCI.
W sumie p.Michoń zanotował sobie moją uwagę, że chciałabym, by kadry nie były aż tak blisko ... ale coś czuje, że on i tak ma taki swój styl. .

« Ostatnia zmiana: 22 Stycznia 2009, 10:39 wysłana przez zibi »