Autor Wątek: Oj wiele wydarzyło się w tym dniu, oj wiele  (Przeczytany 27163 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Oj wiele wydarzyło się w tym dniu, oj wiele
« Odpowiedź #120 dnia: 27 Kwietnia 2006, 15:39 »
o rany dopiero teraz spojrzałam jak ja to napisałam, tak jest robiąc kilka rzeczy naraz  :mrgreen:
w każdym razie Moluniu zniecierpliwością godną kobiety ciekawskiej czekam  :D
czekam aż szczęście powróci...

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #121 dnia: 27 Kwietnia 2006, 16:38 »
Anetko- bo to pewnie szyfrem miało być..........hihihihi :D:D

Moluniu- powiedz mi jak byłaś u tej babeczki na Liściastej to ile tam siedziałaś (bo jak ona mi powiedziała, że najlepiej zarezerwować sobie 4h to myślałam, że padnę- co ja tam tyle czasu będę robić?????????). nO i jak ten makijaż wygląda podczas ceremoni zaślubin- skoro będę go mnieć na twarzy od powiedzmy 11, a ślub jest o 18???
Jak to było u Ciebie????????
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #122 dnia: 28 Kwietnia 2006, 09:55 »
ja poszłam na 8.30 a wyszłam o 12. Właściwie t9o można by było szybko ale kilka dziewczyn jest w tym samym czasie więc trzeba czekać. Najpierw kłada ci jakąś maseczkę na twarz siedzisz pod suszarka aby wzmocnic loki :) potem babeczka Cie maluje ok. 40 min bo tak mniej więcej trwa każdy makijaż no i czesanie tez jest ok. 40 min. W sumie to min. te 3 h musisz zarezerwowac a najlepiej 4.
ja miałąm makijaz od 12 i trzymal sie 2 dni :). Wiadomo troche trzeba go poprawiac typu pomadka czy jak policzki zaczynajasię świecić to przypudrowac pudrem transparentnym. Nad ranem jak Ci się zrobia lekkie wałeczki na powiekach (zawsze się robia po jakims czasie) to jak to zdejmiesz delikatnie takim patyczkiem to uszu i mażniesz takim lekkim cieniem w kolorze skóry to od razy wszystko ożywa. Jak dba się o ten makijaż to wytrzymuje długo.
No niestety z tym czekaniem to tak jest i tego sie nie da przeskoczyć ale za to jest zrobione porzadnie

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #123 dnia: 28 Kwietnia 2006, 10:21 »
Ja byłam umówiona na Liściastej na 9.30 chyba, a ślub był o 18.30........i tak, jak pisze Molunia; makijaż wytrzymuje 2 dni praktycznie. Ja jak obudziałam się na drugi dzień, to sama się do siebie śmiałam, że wystarczyło właściwie umyć ząbki, pogłaskac włosy grzebieniem, pciągnąć lekko usta i można było iść dalej balować. A tak długo to wszystko tam na tej Liściastej trwa, bo to rzeczywiście taka mała fabryczka, zawsze siedzi jednocześnie kilka dziewczyn i tylko się przesiadają z krzesła na krzesło. Da się wytrzymać :)

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #124 dnia: 28 Kwietnia 2006, 12:16 »
Moluniu!!!

dopiero dzisiaj zajrzalam na forum i pierwsze co chce zrobic, to serdecznie  Ci pogratulowac.
oby wasza miłosc zawsze była trwała a wy zawsze tak pięknie uśmiechnieci do siebie.
kochajcie sie bardzo mocno.
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :serce:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #125 dnia: 28 Kwietnia 2006, 18:52 »
No to chociaż sobie pogadam do woli na tej Liściastej :D:D:D:D (straszna gaduła ze mnie :D)

Oki to zaopatrzę się w puder (rzadko go używam i szkoda mi w lato- ale jak mówicie,że to po to by makijaż wytrzymał to jasne, że tak...biorę go!!:D), no i rzeczywiście- przecież nie mogę się świecić   :lol:  :lol:  :lol:

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #126 dnia: 28 Kwietnia 2006, 21:19 »
Ja też zagadywałam wszystkie dziewczyny na Liściastej tylko trzeba uważać bo one nawzajem się nakręcają i wprowadzają jeszcze większy stres. Nie można wpaść w panikę tylko na luzie. Jeśli puder to kup sobie taki mały sypki transparentny. Sypkie sa o wiele bardziej wydajne no i zaopatrz się w jakiś błyszczyk lub pomadkę bo to też schodzi nie tyle podczas jedzenie co od "gorzko, gorzko"   :calus:    :hahaha:

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #127 dnia: 28 Kwietnia 2006, 22:54 »
Agnieszko32 nawiązując do pleneru to ten pałac to na wypadek gdyby miało padać  :mrgreen: jeszcze morze wchodzi w grę bo wesele było nad morzem więc taki mały nawiazujący akcencik .... ufff juz sobie wzięłam wolne w ten dzień od pracy !!!  :hopsa:
Tylko nie wiem jaki fryz sobie zrobić czy takie bardziej na luzie rozwiane włosy czy taką samą jak na ślubie....

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #128 dnia: 28 Kwietnia 2006, 22:57 »
Cytat: "Molunia"
Tylko nie wiem jaki fryz sobie zrobić czy takie bardziej na luzie rozwiane włosy czy taką samą jak na ślubie

może coś bardziej na luzie ...dla mnie plener jest taki jakby lżejszy, mniej oficjalny to i fryzurka powinna być bardziej lightowa
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #129 dnia: 28 Kwietnia 2006, 23:01 »
Molunia, zrób sobie taka luźną romantyczna fryzurke; cos innego niż na ślubie. Dzieki temu bedziesz miała dwa warianty:-)))) Kiedys bylam przeciwniczka plenerów "po", ale teraz zmiekłam i uważam, to to jest fajne i wlasnie wtedy jest okazja pokazac się inaczej, bardziej na swojsko :D

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #130 dnia: 28 Kwietnia 2006, 23:14 »
Aga to wskakuj w suknię jak Wojas przyjedzie i dawaj   :Fotograf:  Teraz wszystko tak ładnie kwitnie  :mrgreen:

Coraz więcej osób mi mówi aby było bardziej na luzie ..... chyba teraz podczas wolnego weekendu poćwiczę przed lustrem jakieś   :afro:    :luzak:  
Makijaż jakoś mi wychodzi ale fryz nie za bardzo

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #131 dnia: 29 Kwietnia 2006, 08:18 »
Jasne luzik, świtne są zdjęcia z lekko rozwichrzoną dfryzurką Panny Młodej  :mrgreen:
Agnieszko sukienka jest więc na co czekacie, jakiś kolega koleżanka w samochodziek w plener zdjęcia robić  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #132 dnia: 29 Kwietnia 2006, 08:45 »
Molunia polecam ci ten pałacyk piękne zdjęcia tam wychodzą ja miałam już inna fryzurkę taką częściowo rozpuszczoną częściowo związana

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #133 dnia: 29 Kwietnia 2006, 09:09 »
Agnieszka32 chyba nie moze jednak wyskoczyc na taki plener "po" bo z tego co pamietam, to chyba miala sukienke wypozyczana :roll: A taki plenerek to fajna rzecz :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #134 dnia: 1 Maja 2006, 18:50 »
No dokładnie tak- kieckę wypozyczałam :|  Ju8z nie bedziemy mieli pleneru...chociaz kto wie, może na pierwszą rocznicę wypozycze sobie  ta kiecke raz jeszcze i popstrykamy fotki...czas pokaże :)

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
« Odpowiedź #135 dnia: 2 Maja 2006, 09:25 »
Przeczytałam całą relzcję z tego ślubu... bajeczka   :brawo:  .....marzę, żeby moje wesele i ślub - też tak się udały. I widzę, że ta Liściasta to na serio-serio dobry wybór.. :lol:
Buziaczki

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #136 dnia: 2 Maja 2006, 10:08 »
ta Liściasta to już jest przereklamowana. :)
Jest mnóstwo salonów gdzie robia super makijaże i frzury, z tym że na Liściatsej masz 2 w 1 - to atut :)
Molunia, a gdzie inne fotencje?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #137 dnia: 2 Maja 2006, 14:51 »
Cytat: "okruszek"
gdzieś widziałam Młodych skaczących własnie na tym mostku, chyba u Magdy Sz. Poszukam to wkleję ....  :wink:

Racja Okruszku :) Pomysl zywcem sciagniety od nas  :roll:  :wink:  Troche szkoda, ze tak calkowicie, bo jest przeciez tyle pieknych miejsc w Szczecinie, chociazby w samym Parku Kasprowicza i moznabylo wybrac przynajmniej inne miejsce, no ale oczywiscie kazdy robi jak sam uwaza. Pozdrawiam!

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #138 dnia: 2 Maja 2006, 15:01 »
Magdo - nie do końca masz z tym rację.... ja miałam ślub przed Tobą i też właśnie w tym samym miejscu miałam takie "skaczące" zdjęcia - nasz fotograf lub kamerzysta (już nie pamiętam który) tak wymyślili. Tak więc nie sądzę, że Molunia "ukradała" Twój pomysł bo równie dobrze ja mogłabym to samo powiedzieć o Twoich zdjęciach...

A zresztą - jeśli można od kogoś ściągnąć fajny pomysł - to uważam, że nie jest to jakimś grzechem.  :wink:

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #139 dnia: 2 Maja 2006, 15:06 »
Cytat: "asia"
Magdo - nie do końca masz z tym rację.... ja miałam ślub przed Tobą i też właśnie w tym samym miejscu miałam takie "skaczące" zdjęcia - nasz fotograf lub kamerzysta (już nie pamiętam który) tak wymyślili. Tak więc nie sądzę, że Molunia "ukradała" Twój pomysł bo równie dobrze ja mogłabym to samo powiedzieć o Twoich zdjęciach...

A zresztą - jeśli można od kogoś ściągnąć fajny pomysł - to uważam, że nie jest to jakimś grzechem.  :wink:

Chyba sie nie zrozumialysmy :) i troche brzydko to okreslilas "ukradla pomysl" (nota bene nie moj, a naszego studia foto), nie uwazasz? A ja nic takiego nie napisalam (tak dla scislosci). Napisalam tylko, ze zdjecia sa takie same i w tym samym miejscu, a jest przeciez wiele innych rownie ladnych (o ile nie ladniejszych miesc), w ktorych mozna robic sobie fajne fotki. I tyle. :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #140 dnia: 2 Maja 2006, 15:30 »
Jak widać dobry pomysł wart jest kontynuacji  :wink:
I nie oburzaj się proszę za słowo "ukradła pomysł" - bo jak widać wyżej napisałam je w przenośni, w cudzysłowiu...- czyli tak, aby czytać je z przymrużeniem oka. I tyle  :D

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #141 dnia: 2 Maja 2006, 16:36 »
Cytat: "asia"
Jak widać dobry pomysł wart jest kontynuacji  :wink:
I nie oburzaj się proszę za słowo "ukradła pomysł" - bo jak widać wyżej napisałam je w przenośni, w cudzysłowiu...- czyli tak, aby czytać je z przymrużeniem oka. I tyle  :D

Nie martw sie, daleko mi do oburzenia  :p Pozdrawiam  :wink:

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #142 dnia: 3 Maja 2006, 13:15 »
Nie było mnie trochę a tu parę nowych wątków w dyskusji :). Jeśli chodzi o zdjęcia to nikt niczego "nie ukradł" tylko nasz świadek chciał mieć takie zdjęcie więc fotogrf zrobił. To nawet nie był plener tylko 15 minutowa sesja w drodze z kościoła na imprezkę a robił to fotograf od reportażu. Zresztą dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś ma takie same czy nie i tak jak Asia pisze jak coś jest ładnego to warto to podpatrywaći nie robi to jedno studio ale 60% fotgrafów szczecińskich !

w piątek jadę na swoją prawdziwą sesję i zobaczmy czy zdjęcia będą się powtarzac !  :mrgreen:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 3 Maja 2006, 14:34 »
Moluniu a co z tym filmikiem?????????????

Zadziałasz coś w tej kwestii?????????

Bo my tu czekamy cierpliwie, ale wiesz....nie wiem na ile tej cierpliwości nam starczy :wink:  :wink:
Bardzo proszę, plisssssssssssssss :serce:  :serce:  :serce:

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #144 dnia: 4 Maja 2006, 09:43 »
dziś idę do kamerzysty bo chcę małe poprawki :) bo teledysk ma 4 minuty a tam za długo jest pokazywana sala i takie tam drobiazgi. Jak juz będzie poprawiony to wykupuje miejsce na serwerze i od razu wrzucam może na początku przyszłego tyg.

Offline sylwka

• bywalec
« Odpowiedź #145 dnia: 4 Maja 2006, 11:28 »
Moluniu, najpierw piszę życzenia a potem dopiero przeczytam twoją relację (dopiero wróciłam po urlopie). Życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze: dużo szczęścia i miłości, no i zdrowia :!: oraz spełnienia wszystkich waszych marzeń.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #146 dnia: 4 Maja 2006, 13:32 »
Cytat: "Agnieszka32"
może na pierwszą rocznicę wypozycze sobie ta kiecke raz jeszcze i popstrykamy fotki...

hihih Aguś też nad tym myślałam...taki prezent na pierwsza rocznicę...i jak wspomnienia mozna przy okazji odświeżyć i raz jeszcze poczuć się jak księżniczka w tej sukni :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #147 dnia: 6 Maja 2006, 17:53 »
Molunia, napisz mi prosze, czy jesteście zadowoleni z kamerzysty? Mamyt ego samego, więc interesuje mnie wszystko ;) Muszę wiedzieć na co mu zwrócić uwagę, żeby wszystko grało...już wiem, że pierwszy taniec był kiepsko sfilmowany- od pasa w górę...a reszta? Jak wrażenia? który pakiet wzieliście?

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #148 dnia: 6 Maja 2006, 19:09 »
Dziubasku jask bedziesz chciala to mozemy sie umowic na ogladanie to sama zobaczysz :) generalnie p/ Piotr jest bardzo miłym człowiekiem i film też zrobił bardzo dobrze tylko ten pierwszy taniec i nie tylko ten czesto jest tak ze za mało kręcił nogi tylko za bardzo zbliżał. Powiedziałam mu to a on na to, że to tak specjalnie aby nie było nudno bo inni wolą jak jest w ruchu a nie jak na statywie ...... Tutaj jest kwestia gustu. Po prostu powiedz mu aby podczas filmowania tańców kręcił z nogami bo nogi w tańcu są ważne moim z zdaniem. U nas nakręcił poł na pół jets OK ale mogło być lepiej. Najlepiej zobacz sama. Jutro odbieram 1,5 h wersję bo pierwsza jest 3 h i tą zostawiam jako dokument, ta krótka będzie dla gości i do pokazywania :)

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #149 dnia: 6 Maja 2006, 19:12 »
Wczoraj byliśmy w Przelewicach na sesji ale było CUDOWNIE !!! Pan Sławek ponoć zrobił (nie widziałam jeszcze) zupełnie inne zdjęci niż Agulce. Czyli można w jednym miejscu znaleźć mnóstwo różnych motywów.

Pogoda świetna i do tego leciały płatki z kwitnacej wiśni ! Już się nie mogę doczekać zdjęć. Włosy miałam pł rozpuszczone a pół upięte co chyba jest ciekawsze do pleneru bo układ fryzury zależał o podmuchu wiatru a nie była sztywno tak samo upięta cały czas.

Asiu miałam twoją halkę! Przydała się bardzo!