witam wszystkie Panie

i Panów też oczywiście;) siostra poprosiła mnie o odszukanie takich for jak to, bo też zamierza wyjśc za mąz

świetna i pomocna sprawa

gratuluje pomysłu

wiec jak juz tu jestem to pomogę i ja

niedawno dosyć brałam ślub, a że tez późno sie zabrałam za poszukiwanie zespołu to za duzego wyboru nie miałam, ale dziekuje światu, ze tak sie stało!! trafiłam na najlepszy zespół jaki znam!!! coś cudownego!! Grali na żywo i to jeszcze jak. z tego co sie potem dowiedziałam, to wszyscy sa wykształceni w kierunku muzycznym. wogóle to są młodzi ludzie, ale widać po tym jak prowadzą wesele, że mają doświadczenie i fach w ręku. wspaniała oprawa, wszystko dopasowane, repertuar idealnie, ie było żadnego łupania młodzieżowego, wrecz przeciwnie, ze strony meza było wiele osób starszych-uwierzcie szaleli jak nastolatkowie. wiele z Was pytra o zabawy -prowadzą zabawy. chciałam fajne oczepiny, trwały 1h, tak sie wszyscy ubawili, że naprawde:) jeszcze co mnie urzekło to mimo młodego wieku, bo jak napisałam maja moze po 20kilka lat, bardzo profesjonalne podejście do klienta. konkrety, konrety i jeszcze raz konrety. cena 2900zł. za taki zespół spokojnie dałabym wiecej. nazwa zespołu to passio:) pozdrawiam i zycze powodzenia w szykowani ceremonii