Autor Wątek: SZUKAM ZESPOŁU W ROZSĄDNEJ CENIE  (Przeczytany 32622 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moniczka120

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009
Odp: SZUKAM ZESPOŁU W ROZSĄDNEJ CENIE
« Odpowiedź #180 dnia: 25 Listopada 2009, 09:51 »
witam wszystkie Panie :) i Panów też oczywiście;) siostra poprosiła mnie o odszukanie takich for jak to, bo też zamierza wyjśc za mąz :D świetna i pomocna sprawa :D gratuluje pomysłu :D wiec jak juz tu jestem to pomogę i ja :) niedawno dosyć brałam ślub, a że tez późno sie zabrałam za poszukiwanie zespołu to za duzego wyboru nie miałam, ale dziekuje światu, ze tak sie stało!! trafiłam na najlepszy zespół jaki znam!!! coś cudownego!! Grali na żywo i to jeszcze jak.  z tego co sie potem dowiedziałam, to wszyscy sa wykształceni w kierunku muzycznym.  wogóle to są młodzi ludzie, ale widać po tym jak prowadzą wesele, że mają doświadczenie i fach w ręku.  wspaniała oprawa, wszystko dopasowane, repertuar idealnie, ie było żadnego łupania młodzieżowego, wrecz przeciwnie, ze strony meza było wiele osób starszych-uwierzcie szaleli jak nastolatkowie.  wiele z Was pytra o zabawy -prowadzą zabawy.  chciałam fajne oczepiny, trwały 1h, tak sie wszyscy ubawili, że naprawde:) jeszcze co mnie urzekło to mimo młodego wieku, bo jak napisałam maja moze po 20kilka lat, bardzo profesjonalne podejście do klienta.  konkrety, konrety i jeszcze raz konrety.  cena 2900zł.  za taki zespół spokojnie dałabym wiecej.   nazwa zespołu to passio:) pozdrawiam i zycze powodzenia w szykowani ceremonii ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #181 dnia: 17 Grudnia 2009, 12:50 »
Czy moge prosic o namiary na jakis zespól? Pare dni temu zaklepaliśmy sale na 28.08.2010, praktycznie polowa zespołów jest juz zajęta:(

Offline puh
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #182 dnia: 21 Grudnia 2009, 01:50 »
proszę o namiary na dobry zespół do 3 tys. /1 dzień z pełnym skladem (4-5 osób), taki żeby umiał też zagrać coś góralskiego.  Wesele na Podbeskidziu :) Z tego, co zaczynam się orientować najlepsze już zajęte :( dlatego liczę na Was. . .

Offline Moniczka120

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #183 dnia: 21 Grudnia 2009, 08:25 »
czigra i puh, podaje WAm  telefon, najlepiej zadzwonić i samemu się zorientowac :) 669575978

Offline LiM
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #184 dnia: 3 Stycznia 2010, 15:02 »
Szukamy zespołu w rozsądnej cenie.  Wesele 20 lub 27 września 2011 r.  Zależy nam na składzie 3-5 osobowym, wokalistka, perkusja, gitara.  By nie było, jak w większości zespołów dwóch syntezatorów i wokalistka.  Szukamy zespołu który w repertuarze  ma trochę klasyki rockowej, trochę popu, tak żeby podobało się i młodszemu i starszemu pokoleniu.  Cena do 2500-3000 zł razem z dojazdem do Konopisk k/Częstochowy.

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #185 dnia: 4 Stycznia 2010, 13:22 »
Teraz na sylwestrze bawiliśmy się przy zespole AVIS. mają swoją stronę. Nie wiem ile biorą, ale podobało nam się jak grali.

Offline Nikratka

• forumowicz
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #186 dnia: 4 Stycznia 2010, 14:32 »
Tak z ciekawości gdzie bawiliście się na tym sylwestrze i skąd może być zespół? Przy wyszukiwaniu wyskakuje jakaś agencja z Warszawy, Lublina :D

Offline gala22

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: IX 2010
« Odpowiedź #187 dnia: 4 Stycznia 2010, 15:47 »
Szukamy zespołu w rozsądnej cenie.  Wesele 20 lub 27 września 2011 r.  Zależy nam na składzie 3-5 osobowym, wokalistka, perkusja, gitara.  By nie było, jak w większości zespołów dwóch syntezatorów i wokalistka.  Szukamy zespołu który w repertuarze  ma trochę klasyki rockowej, trochę popu, tak żeby podobało się i młodszemu i starszemu pokoleniu.  Cena do 2500-3000 zł razem z dojazdem do Konopisk k/Częstochowy.

ja juz taki znalazłał nazywaja sie Iksy i grają rocka. Będą grali na naszym weselu ;D

Offline kami42

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #188 dnia: 5 Stycznia 2010, 15:31 »
moje zdanie jest takie nie wazne ile zespol bierze za granie.Wielu osoba sie wydaje ze czym drozszy tym lepiej zagra aja znam przyklad zespol za jeden dzien grania wzial  4500zl a wesele bylo koszmarne w ich wykonaniu, a  ponoc zespol byl sprawdzony i co poniektore osoby nie daly sobie przetlumaczyc tego ze za polowe tej ceny inny zespol mogl odwalic naprawde kawal dobrej roboty i przynajmniej ludzie by sie wybawili.Ale coz roznie ludzie podchodza wiekszosc uwaza czym wiecej zaplace tym bedzie lepiej ale nie w kazdym przypadku to sie sprawdza.pzdr ;)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #189 dnia: 6 Stycznia 2010, 09:52 »
Właśnie. Niektórzy tak myślą, a to wcale nie jest regułą ;)

Offline Murzynek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #190 dnia: 30 Marca 2010, 22:09 »
witam
również prosze o namiary na jakieś fajne zespoły 3-5 osobowe ze śląska

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #191 dnia: 19 Kwietnia 2010, 17:13 »
Tomaszku, jak będę przejeżdżał w pobliżu to z chęcią Cię posłucham i powiem Ci czy warto Was zamówić.