pati ja wlasnie zakupilam sobie spodnice tiulowa na allegro. sprżedawza ewmarol - babeczka uszyla mi na miare i jest super. kontakt ze sprzedajaca super no i towar tez extra.
Dziewczyny czy na wesele moge isc w sukience z rekawem 3/4?
Tego sie obawiam no ale maj w bialymstoku moze byc nawet sniezny
Cytat: BOZENA28 w 23 Marca 2015, 13:56pati ja wlasnie zakupilam sobie spodnice tiulowa na allegro. sprżedawza ewmarol - babeczka uszyla mi na miare i jest super. kontakt ze sprzedajaca super no i towar tez extra. wrzuc swoje zdjęcie w spódnicy bardzo proszę!
Cytat: sylwusia085 w 23 Marca 2015, 15:52Dziewczyny czy na wesele moge isc w sukience z rekawem 3/4?no pewnie tylko zeby ci za cieplo nie bylo
Cytat: dmonik44 w 23 Marca 2015, 14:49Cytat: BOZENA28 w 23 Marca 2015, 13:56pati ja wlasnie zakupilam sobie spodnice tiulowa na allegro. sprżedawza ewmarol - babeczka uszyla mi na miare i jest super. kontakt ze sprzedajaca super no i towar tez extra. wrzuc swoje zdjęcie w spódnicy bardzo proszę! hmmm, no tylko ja jestem w rozmiarze xxl :-p tak wiec moje zdjecie nie bedzie takie jak na modelce z aukcji
Bożena masz cos do rozmiaru xxl?!
W ogole nie raz juz tu wklejalyscie... gdzie kupie na prawfe elegancka kiecke, wlasnie na wesele? Simple ma fajne, ale gdzie jeszcze moge sie rozejrzec?
Cytat: kjp83 w 24 Marca 2015, 09:20W ogole nie raz juz tu wklejalyscie... gdzie kupie na prawfe elegancka kiecke, wlasnie na wesele? Simple ma fajne, ale gdzie jeszcze moge sie rozejrzec?Może Solar ?