Anusiaaa piękne buty!!!Mogłam ostatnio wybrać na prezent (mąż koniecznie do prezentu BN chciał mi takie buty sprezentowac ), ale jakoś nie... Wolałam coś innego bo.wiem ze nie będę w nich chodzić na tyle żeby nie żałować tylu pieniędzy. I jakoś bym miała wyrzuty ze leżą a ja nie chodzę Ale.wygrana to co innego
Olu zadna tajemnica Lokówke babyliss i wyjazd z.synem do Barcelony na mecz Barcy Nienormalna jestem? Hahaha
Cytat: ~Ania~ w 13 Stycznia 2015, 17:07Anusiaaa piękne buty!!!Mogłam ostatnio wybrać na prezent (mąż koniecznie do prezentu BN chciał mi takie buty sprezentowac ), ale jakoś nie... Wolałam coś innego bo.wiem ze nie będę w nich chodzić na tyle żeby nie żałować tylu pieniędzy. I jakoś bym miała wyrzuty ze leżą a ja nie chodzę Ale.wygrana to co innego Wyrzuty ?! ;)Ania, ja cię proszę
Ania ty lepiej ten wątek odśwież co o nim zapomniałaś
Szalone zakupoholiczki!
No coś Ty Ja dopiero co wróciłam do gry po dłuższej przerwie Jak już w nic normalnego nie bede wchodzic to zawsze zostaja buty i torebki A pan kurier zawsze moze przynisc pod drzwi
Cytat: malinowa__mamba w 13 Stycznia 2015, 20:58No coś Ty Ja dopiero co wróciłam do gry po dłuższej przerwie Jak już w nic normalnego nie bede wchodzic to zawsze zostaja buty i torebki A pan kurier zawsze moze przynisc pod drzwi Zuch dziewczyna, a już się bałam No buty i torebki to rzeczy pierwszej potrzeby przecież
Malina zobacz jaki wybór!http://wojas.pl/ona/wyprzedaz/botkiMaggi nie pomogę niestety... Nie mam szerokiej stopy, więc nie wiem....