Dziubasek- śliczna kurteczka!
Apropo miętowych kolorków...Ja Wam powiem, że ja mam spóźniony zapłon i często jak coś znika już z wieszaków sklepowych, jako, że wchodzi nowa moda to dopiero wtedy zaczyna mi się podobać (całkiem niewykluczone, że za jakiś czas napiszę, że podobają mi się buty meliski;) ) No i jakoś tak mnie właśnie wzięło na miętowy! Ogólnie na pastelowe kolorki. Ale tak dawno nie byłam w sklepach...Szczerze mówiąc to ostatnie swoje zakupy robiłam przed ciążą...Moje dziecko ma 1,5 roku...czyli dawno...No ok, kupiłam sobie na chrzciny kieckę, a potem drugą na kolejne chrzciny i to wszystko. I powiem Wam, że jak tak chodziłam za sukienką na te drugie chrzciny u przyjaciół, było to w listopadzie to stwierdziłam, że moda się bardzo jakoś zmieniła od tamtego czasu jak coś kupowałam, że nie rozumiem jej, nie czuję i wręcz tymi słowami zwróciłam się do pani w reserved i w orseyu, żeby z tego tytułu pomogły mi coś dobrać

Panie były przemiłe i nawet dodatki dobrały
ALe się rozpisałam...a w sumie to chciałam zapytać o te miętowe koszule w reserved-czy to na wiosnę już? I jakie buty do tego pasują? Ja ma taki styl półsportowy. Tzn dżinsy+marynarka+baleriny, albo dżinsy+trampki+koszula (nuda:( COś bym zmieniła,ale nie bardzo wiem co i jak) albo...tak bardziej artystycznie-dziwne ciuchy+dziwne dodatki