Dzieki dziewczyny, podnioslyscie mnie na duchu

I to nie jest tak, ze ja kupuje tylko drogie rzeczy, (choc czasami zdaza mi sie jakas fanaberia typu buty czy torebka za kilka setek $$$) poprostu tutaj ciuchy znanych firm sa tanie.
Calvin Klein, Donna Karan, Michaels Kors czy Ralph Lauren to sa rodzime firmy wiec nie beda szalec na wlasnym podworku, odbija sobie w Europie I tam sprzedadza sie drogo

Ambercrmbie tez lubie, choc wole ich siostrzan firme Hollister (mniej epatuja napisami). Jakosc ich rzeczy jest warta kazda cene. Jeszcze tak milych w dotyku materialow nie mialam nigdy.
A jesli chodzi o dzieciece, to kazda marka ma w sumie swoja linie dla dzieciakow.
Dlatego zawsze lubie obdarowywac znajome dzieciaczki fajnymi ciuchami, rodzice robie pozniej mysla ze wydalam fortune

Wydalo sie
anusiaa oczywiscie oprocz takich marek jak Gap Kids, Old Navy, czy Carter, sa I inne. Twoja Panna juz duza wiec w Abercrombie Kids tez juz cos na nia bedzie.
A jak ma Ci kto kupic, to wyslij kolezanke do TJmaxx (tak jak u was TK, ale bez porownania asortyment), czy Marshall.
No to sie rozpisalam

To teraz przy ogolnym przyzwoleniu bede wklejac moje lupy

Ps. Ale jest inna rzecz, ktorej Wam zazdroszcze. Z nowoczesnym wyposarzeniem do domu, Stany sa w ciemnej doopie. Wiec nigdy nie bede miala takiego ladnego domu, jak Wy macie