Autor Wątek: "Miłość to dwie samotności, które spotykają się i wzajem wspierają."  (Przeczytany 13742 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
Widzisz i deszcz przestał padać  ;D Było słoneczko  ;D
hehe byłam pewna a Ty biedna zestresowana :)  :przytul:

♡ Szymon & Leon ♡

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Nareszcie relacyjka  :skacza:
Tylko czemu tak mało fotek  :drapanie:

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
:) ojj jestem ciekawa foteczek.. na pewno wygladliscie zjawiskowo  ;D

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
Ja tez jestem ciekawa fotek i oczywiscie dolaczam sie do sledzenia relacyjki

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Olu czekałam na relację a teraz czekam z zapartym tchem na ciąg dalszy  :-* :-* :-*

P.S. Chcieliśmy przyjść na Wasz ślub i nawet mieliśmy wszystko przygotowane na sobote... Dobrze, że w sobotę rano chciałam się upewnić czy dobrze pamiętam nazwę kościoła i wtedy powaliła mnie data  ::) Dopiero skojarzyłam, że już po wszystkim, bo przecież ślub mieliście w piątek... A miałam o tym fakcie pamiętać  :-[

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Będą, będą, ale foty mam dopiero sprzed kościoła :) od Chrzestnego...

Tymczasem zwiedzamy Kraków  ;D Wieczorem napiszę kolejną porcję :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
Ola Ty się nie stresuj :) My poczekamy, a Wy macie odpoczywac i cieszyc sie sobą :)
Pasuje Ci w piatek wieczorem żebym po koszyki wpadła?

♡ Szymon & Leon ♡

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
Witam i ja się dołączam do relacji i czekam niecierpliwie na jej dalszy ciąg.....

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Chyba resztę nam Ola napisze jak wrócą ;)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Ola: przede wszystkim wielkie gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia. Nie moge sie foteczek doczekac ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Oleńko....Ty mi za nic nie dziękuj..to ja cieszę się,że Ciebie poznałam i że tak bardzo się polubiłytśmy i że w wielu sytuacjach dzwonimy do siebie- tych złych i tych dobrych..

Olu nie zaśmiecam relacji..czekam na dalszy ciąg- dalszy ciąg widziany Twoim oczami, związany z Twoimi przeżyciami......
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :hello: czy ja mogę się również dołączyć?

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Kurcze, ale ze mnie gapa, relacja juz od kilku dni, a ja dopiero teraz tutaj trafilam  :glupek: a taaak na nia czekalam.

Fajnie sie czyta, pisz, pisz wiecej (jesli dasz rade oczywiscie) i chociaz fotek jeszcze nie wkleilas powiem Ci jeszcze raz, ze slicznie wygladalas.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
wkońcu znalazłam relacyjkę  :D
faktycznie wszystko na wariackich papierach  :D u nas było podobnie ale bardzo się z tego cieszę, bo spontanicznie  :D :D :D
czekam na zdjęcia  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ola, co powiedziałas jak się u Eli widziałyśmy, hę - miały być fociaki i dalsza część relacji

Offline Olaa
  • Chuck Norris
10:05 - wchodzę do fryzjera...siadam na fotel, włączam laptopa (jak się okazało jestem teraz przez laptopa kojarzona w salonie :) ) i pokazuję co mniej więcej chciałabym mieć na głowie. Na co p.Ewelina, że te fryzury są zbyt grzeczne jak na mój zwariowany charakter :) Zdjęć nie mam od fryzjera niestety... Siedziałam tam do 13:00... W międzyczasie zadzwonił p.Andrzej, że nie dostał na maila Naszej piosenki na pierwszy taniec, więc trzeba było ją nagrać...
O 13 przyjechał świadek, który mnie nie poznał  ;) Kiedy przejrzałam się w lustrze to efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Rzadko kiedy się sobie tak podobałam :) Ok. Czas operacyjny - 2godziny do Błogosławieństwa...
Krzyś w tym czasie umył i wypastował auto, pojechał po moją mamę i siostrę do Szczecina, zawiózł je do Koszewka-gdzie miały na mnie czekać.
Razem ze świadkiem wsiedliśmy do auta i biegusiem do Koszewka, gdzieś po drodze minęliśmy się z Krzysiem, który jechał do domu.

W Dworku, stoły stoją jak powinny, wszystko ok i najważniejsze NIE PADA. Czas się ubrać...Najpierw mama i świadkowa w osobnym pokoju....Ja, sama w wielkim pokoju sprawdzam po kolei czy wszystko zabraliśmy :)
Czas ubrać Młodą...helooooooooł !!
Na pierwszy rzut halka na 3 kołach...Wyżej...Nie, za wysoko...Dobra-tak może zostać :) Moja mama - to teraz gorset, JAKI GORSET ???
Spódnica - moja zmora, jak ja w tym będę tańczyć ruszać się i w ogóle...Jak to w ogóle założyć? Dzizas...Mama i świadkowa wskakują na krzesła, a ja nurkuję. Dobra 50% kiecy jest na swoim miejscu..
Cholera - znowu schudłam? Która godzina? Czas się pospieszyć, bo Krzysiek już pojechał dekorować auto i odebrać bukiety...
Gorset - tu były największe przeboje  :D Za słabo ściśnięty i trzeba było całe wiązanie poprawiać...Jeszcze tylko koronka na szyję..Wszystko?
Nieeeeeeeeeee !! Welon, buty, podwiązka :)
Do welonu jest wołany świadek, który dostał instrukcje od fryzjerki, gdzie powinien być umieszczony...Pada koncepcja welonu na twarzy - makijaż za bardzo mi się podoba...
Buty...tu pomaga mi siostra, ok. Jeszcze tylko podwiązka....Świadkowa patrzy na mnie błagalnym wzrokiem, no cóż...
Po 10 min. umieściła ją w miejscu, gdzie najmniej ją czułam i mi nie przeszkadzała.. GOTOWE. JEDZIEMY...

Słowa p.Emila (kierownika sali)...Pani Olu, prześlicznie pani wygląda...
No, to chyba jest  dobrze skoro mówi mi to obcy facet...Chociaż widział mnie z rana, niewyspaną, więc w porównaniu...to nieważne...Jedziemy...
Schody nr 1...Jak w tej wielkiej kiecce zapakować się do auta? Za ostatnie koło, tyłek prawie na wierzchu :P Ale wsiadłam...i jechałam bokiem...
Jedziemy!!!! Późno....Dlaczego akurat teraz musi być korek przed Stargardem? W sumie mamy jeszcze czas :D
Dojechaliśmy...Telefon do Krzyśka, że może już przyjechać, bo żona już czeka  :D

Wchodzę do domu...Pan Wojtek we własnej osobie, no i buzia mi sie uśmiecha, bo z daleka słyszę dźwięki Naszej piosenki..Teściowa przypomniała sobie i zrobiła Nam taką niespodziankę...Oo i Pan Jarek, fantastycznie...Ekipa przyjechała osobiście :)
Wychodzi słońce, no nie wierzę....nareszcie :)

Młody się spóźnia....Gdzie on jest? Dobra jadą...Świetnie przystrojone auto...Czekam...

Niesamowita sprawa...kiedy wszedł do domu i spojrzał na mnie..z zachwytem...stał i się gapił nie wypowiadając słowa...potem podszedł i pocałował...

Błogosławieństwo. Dostaliśmy w prezencie obrączkę po babci Krzysia ze złotówką na szczęście...Pobłogosławieni przez Rodziców, którym - zwłaszcza mamom - zakręciła się łezka w oku... Jedziemy do kościoła, a tam....

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Czekali już goście...

Moja reakcja na nasz pięknie udekorowany kościół

Okazało się, że mszę będzie prowadził ksiądz, z którym wszystko ustalaliśmy i zależało Nam, żeby to właśnie był On. do końca Nam nie powiedział  ;)

Czekamy z tatą i Karolkiem na znak...Trochę długo, co widać po ziewie Karolka  ;)

Krzyś czeka przy ołtarzu...

Czekamy aż wszyscy wjedą do kościoła i ewentualnie będą chcieli zrobić sobie z nami zdjęcie...Karolek - Ola, ale powiesz mi kiedy iść ?

Idziemy

Goście obecni na mszy

W skupieniu słuchamy słów księdza

I uśmiechamy się do fotografów

Co prawda ksiądz raz nazwał mnie Agnieszką, ale fajnie wybrnął..

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
wyglądałaś zniewalająco  :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
Suknia przepiękna i fryzura... Bosko... czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
Olcia, pieknie, bez słodzenia - rewelacja!!!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
kościół jak w bajce  :Serduszka: pięknie wyglądaliście  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
przepiękne zdjęcia

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
nic dodac nic ujac, ŚLICZNIE!!!

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Olu miałaś boską fryzurę  :o Z resztą wszystko wygląda jak w bajce  ;)

Offline buziaczek81

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 Lipiec 2006
Ola. .  pieknie wygladalas!!!!  ;D  taka szczesliwa. .  wyluzowana. .   :P

Myslalam o Tobie w piatek. .  chcialam zeby wszystko sie udalo. . .  zeby deszcz nie padal. .   ;)

Czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy. .

super opowiadasz. .   :P
Kochać coś, to pragnąć by to żyło..

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Ola...

R E W E L A C J A !!!

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Ola to był piękny i wzruszający ślub. A pogodę w dzień ślubu miałaś dokłądnie taką jak w dzień mojego ślubu - z rana deszcz, a po południu słońce w pełni. I tak powinno być  ;) Bo dobrze ponoć jak w dzień ślubu trochę pada - to jest poniekąd błogosławieństwo niebios.

Gabiś
  • Gość
Ola wyglądaliście przepięnie!!!!
Gratuluję!!!

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Eno rewelacja :D :D :D Olu piekna z Was para :)

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline sarmaxarica

• maniak
Czy ja też mogę się jeszcze dołączyc?  ::)

Świtnie wyglądaliście i kościółek super udekorowany. :D