Autor Wątek: Tak szczęśliwi, po prostu zakochani 09.08.2008. połączyli swe serca na zawsze  (Przeczytany 13506 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
Agatko pieknie  :D  :D  :D  Pięknie wyglądaliście  :D
A ta dziewczynka, która Wam niosła obrączki jaki ma śliczny wianuszek na głowie  ;D I jeszcze na rączce bransoletka  ;D Super  ;D

Offline mikoala

• Chuck Norris
heheh fajna historia z tą podwiązką   :skacza:, a jesli jeszcze to jest uwieńczone na płytce hehehe.
No dziewczynka slicznie z tą poduszką wyglądała  :brawo:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
niezła akcja była z tą podwiązką :D :P hihi,wiesz Agatko, że jak trzeba fotkę, to wiadomo, do kogo się zwrócić  :P  miałyśmy z Alą najlepszą miejscówkę i mogłyśmy wszystko podziwiać z góry :D :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Agatko Słońce moje ...      :oops:
totalnie mnie zawstydziłaś!

:przytul: :przytul: :przytul:

Powinnaś zostać moją menagerką - nigdy aż tak dużo dobrego o tym moim śpiewaniu nie usłyszałam  :skacza:

Cieszę się że Wam się wszystko,pięknie układa  :Zakochany:
A ta historia z podwiązką normalnie przerewelacyjna - jak to kiedyś wnukom opowiecie  :hopsa:

ŚCISKA MOCNO  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
wyglądałaś ślicznie  :D
a motyw z podwiązką  ;D ;D ;D mi jest wesoło ale wierzę, że Tobie nie było  ;)

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
Agatko kochana wyglądałaś po prostu przecudownie :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
aż się nie mogę na Ciebie napatrzeć, wyglądałaś zniewalająco, Twój PM pewnie padł jak Cię zobaczył :mdleje:

a motyw z podwiązką niezły, z chęcią bym to zobaczyła na filmiku :los:

Offline bubulina
  • maniak
Agatko, ty i męzus wygladaliscie przecudnie,a julcia taka przejeta ta swoja rola-cudownie

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
prześliczne zdjęcia wyglądaliście cudownie  :) czekam z niecierpliwościa na ciąg dalszy  ;D ;D

Asiu jaki ja mam kolorek włosów hmmm a wiesz, że sama niewiem  ;)  :P ale w październiku idę do fryzjera to się go zapytam co to za kolor mi nałożył i Ci odpowiem dobrze??  ;)
ok fajnie by było bo baaardzo mi się podoba Twój kolorek  ;)

Offline KashDar

• uzależniony
  • data ślubu: 14.06.2008r. godz. 17.00
Dopiero dzisiaj trafiłam do Twojej relacyjki, chciałam się przyłączyć  :D

Wyglądałaś prześlicznie  :o

Offline evelaz

• Chuck Norris
Agatko- kiedy będzie dalsza część relacji ?? ja co prawda miałam okazję zobaczyć Wasze fotki,ale dziewczyny na pewno by też chciały :D :)  :-*

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
Odp: Tak szczęśliwi, po prostu zakochani 09.08.2008. połączyli swe serca na zawsze
« Odpowiedź #100 dnia: 1 Października 2008, 22:53 »
Gratulacje!!! ale pięknie wyprostowana jesteś na zdjęciach :)

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
Odp: Tak szczęśliwi, po prostu zakochani 09.08.2008. połączyli swe serca na zawsze
« Odpowiedź #101 dnia: 3 Października 2008, 13:55 »
Heheheh dobry ten numer z podwiązką... szkoda że nie ma zdjęć  :P

A gdzie poszliście ją poprawiać ?  ::)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #102 dnia: 13 Października 2008, 18:28 »
dziękujemy wszystkim za miłe komentarze  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Agatko wianuszek i bransoletka były z margaretek biało różowych, rzeczywiście muszę przyznać, że ślicznie się prezentowała  :) :) :) :) :) :)

nikoala w czwartek dostaliśmy płytę no i jest ta akcja z podwiązką hi hi hi hi po prostu super to wyszło  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Agatko kochana nie zawstydzaj się bo to jest cała prawda co piszę tak tak tak  :) :) :) :) :) :)

milady jak mój mąż mnie zobaczył to nie wiedział co powiedzieć  :D :D :D :D

Asiu mam dla Ciebie to co chciałaś  ;) czyli już wiem jaki to jest kolorek, tak więc jest to lśniący opal z welli nr 6/35 i do tego pasemka, które były zrobione rozjaśniaczem

Ewelinko oj uwierz, że jak przychodzę z pracy to mi się nic nie chce  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( dlatego teraz tak rzadko się udzielam  ::) ::) ::) ::) i przepraszam Was za to  :-\ :-\ :-\ :-\

kawaii dziękuję, oj starałam się żeby być wyprostowana i wyszło mi ale tylko podczas ślubu, bo na weselu to już było jak popadło

Natienko Sebuś mi ją poprawiał przed samym wejściem do kościółka zdjęcie jest jest chłopak świadkowej uchwycił hi hi hi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

...PRZYSIĘGA...

i tak doszliśmy do momentu przysięgi, oczywiście nie obyło się bez wpadki tym razem księdza hi hi hi hi hi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D zamiast powiedzieć "ja Sebastian biorę Ciebie Agato za żonę...." powiedział "ja Sebastian biorę Ciebie Agato za męża...." ja zaczęłam się śmiać, ksiądz oczywiście odrazu się poprawił, ale no śmiesznie to wyszło, jak to ze mną bywa oczywiście się wzruszyłam  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:, ale przy zakładaniu obrączki Sebastianowi, chwila wspaniała ahhhh :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

"ja Sebastian biorę Ciebie Agato za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci"

"ja Agata biorę Ciebie Sebastianie za męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci"

"Agato przyjmij tę obrączkę jako znak mojej młości i wierności. W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego"

"Sebastianie przyjmij tę obrączkę jako znak mojej młości i wierności. W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego"
[/b]

odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #103 dnia: 13 Października 2008, 20:42 »
Bajecznie!!!
Na żywo jeszcze piękniej było :)
Aguś a jak fotograf i kamera spisali się?? :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #104 dnia: 13 Października 2008, 21:27 »
dziękuję Aluś  :-*  :przytul: oj to co było na żywo a to co na zdjęciach to oczywiste, że nie ma porówniania ahhhhh to była piękna chwila i będę pamiętać napewno bardzo długooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  :) :) :) :) :)

zdjęcia są przepiękne a jeśli chodzi o film to brak mi słów jest cudnie zmontowane, (jeśli dobrze pamiętam to Ty też Alu masz z tego studia kamerę, więc ja chciałam takie minimalne zmiany niż oni proponują i tak zrobili, ale naprawdę można oglądać i oglądać)... wczoraj oglądałam już chyba 4 raz i wzruszam się przy każdym oglądaniu, są tak piękne wstawki nawet wmontowali pozakończeniu przysięgi, przy pięknej wstawce muzyki słowa papieża JPII o małżeństwie, rodzice są tak pięknie "pokazani" cudne wstawki, widać na filmie, że uczestniczą razem z nami ahhh aż się wzruszam na samo przypomnienie  :) :) :) :)
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
Odp: Tak szczęśliwi, po prostu zakochani 09.08.2008. połączyli swe serca na zaws
« Odpowiedź #105 dnia: 13 Października 2008, 22:33 »
ślicznie wyglądaliście  :D

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #106 dnia: 14 Października 2008, 07:55 »
śliczna rusałka szła przed wami,

i w ogóle śliczne zdjęcia, aż chce się je oglądać  :-* :-*

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
« Odpowiedź #107 dnia: 14 Października 2008, 08:35 »
Cześć Agatko :)
Rewelacyjne zdjęcia. Fajniuchno, że Wszystko wyszło tak jak chciałaś, tylko pozazdrościć  ;D
I standardowo czekamy na więcej i więcej, i więcej  :-* :-* :-* :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #108 dnia: 14 Października 2008, 14:04 »
piękne

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #109 dnia: 15 Października 2008, 09:02 »
pięknie Agatko!!!  :-* ja nawet nie usłyszałam pomyłki księdza... hihi :) czekam na więcej, na fotki plenerowe ,które są cudne... :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #110 dnia: 16 Października 2008, 17:17 »
              Agatku ...
 :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Co u Was moi mili? Jak Wam płynie małżeńskie życie?  :tupot:
Ehh mam nadzieję że będzie mi dane kiedyś się z Wami znowu spotkać i pooglądać na żywo zdjęcia i film...
Na pewno wszystko wyszło pięknie  :blagam:

Czekamy na zdjątka   :tupot:

:przytul: :przytul: :przytul:        buziole      :przytul: :przytul: :przytul:

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #111 dnia: 16 Października 2008, 19:13 »
Agatko kochana !!! Ślcizne zdjęcia!! Co u Ciebie słychać ????

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 29 Października 2008, 20:31 »
Agatko gdzie się podziewasz  ??? czekamy na dalszy ciag  :D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #113 dnia: 30 Października 2008, 11:37 »
PUK puk :tupot:

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 31 Października 2008, 00:20 »
Agatko...odezwij się do nas !  :-* czekamy tutaj....

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #115 dnia: 31 Października 2008, 11:29 »
Agatko tęsknimy :(

Offline Agatha
  • entuzjasta
« Odpowiedź #116 dnia: 31 Października 2008, 16:35 »
to już koniec??? :drapanie:

chyba nie...

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #117 dnia: 31 Października 2008, 17:47 »
no właśnie, my tęsknimy za Tobą :czeka: :czeka: :czeka: :czeka:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Agatko czy Ty aby o Nas  przypadkiem nie zapomniałaś  ::) ::) ::)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
A ja ostatnio Agatkę w Pogorii widziałam, więc żyje  :-* :-* :-* :-* :D :D :D :D