dziękujemy wszystkim za miłe komentarze
Agatko wianuszek i bransoletka były z margaretek biało różowych, rzeczywiście muszę przyznać, że ślicznie się prezentowała
nikoala w czwartek dostaliśmy płytę no i jest ta akcja z podwiązką hi hi hi hi po prostu super to wyszło
Agatko kochana nie zawstydzaj się bo to jest cała prawda co piszę tak tak tak
milady jak mój mąż mnie zobaczył to nie wiedział co powiedzieć
Asiu mam dla Ciebie to co chciałaś

czyli już wiem jaki to jest kolorek, tak więc jest to
lśniący opal z welli nr 6/35 i do tego pasemka, które były zrobione rozjaśniaczemEwelinko oj uwierz, że jak przychodzę z pracy to mi się nic nie chce

dlatego teraz tak rzadko się udzielam

i przepraszam Was za to
kawaii dziękuję, oj starałam się żeby być wyprostowana i wyszło mi ale tylko podczas ślubu, bo na weselu to już było jak popadło
Natienko Sebuś mi ją poprawiał przed samym wejściem do kościółka zdjęcie jest jest chłopak świadkowej uchwycił hi hi hi

...PRZYSIĘGA...
i tak doszliśmy do momentu przysięgi, oczywiście nie obyło się bez wpadki tym razem księdza hi hi hi hi hi

zamiast powiedzieć "ja Sebastian biorę Ciebie Agato za żonę...." powiedział "ja Sebastian biorę Ciebie Agato za męża...." ja zaczęłam się śmiać, ksiądz oczywiście odrazu się poprawił, ale no śmiesznie to wyszło, jak to ze mną bywa oczywiście się wzruszyłam

, ale przy zakładaniu obrączki Sebastianowi, chwila wspaniała ahhhh

"ja Sebastian biorę Ciebie Agato za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci"
"ja Agata biorę Ciebie Sebastianie za męża i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący, w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci"
"Agato przyjmij tę obrączkę jako znak mojej młości i wierności. W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego"
"Sebastianie przyjmij tę obrączkę jako znak mojej młości i wierności. W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego"
[/b]