Autor Wątek: Tak szczęśliwi, po prostu zakochani 09.08.2008. połączyli swe serca na zawsze  (Przeczytany 13231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Milenko przypuszczam, że i dla Ciebie ta relacyjka będzie ważnym wydarzeniem, wiemy o co chodzi prawda????  :przytul:  ;) ;) ;) Liluś  :przytul: kotek  :przytul: Agatko  :przytul: witam Was cieplutko

oj, bidulko,ale się nacierpiałaś  z piątku na sobotę :( :przytul: dobrze, że później już wszystko było w porządku :)

oooo tak, takiego przeżycia nie życzę nikomu  :-\ :-\ :-\, na szczęście tak jak piszesz później wszystko było oki  :)

[/quote]
Wylądaliście prześicznie. :D

dziękuję  :-* :-* :-*

Agatko.... cudne zdjęcia....  :-*  :)

Ewcia to dopiero początek hi hi hi  ;) ale w sumie co Ty masz pisać jak mnie widziałaś  :P :P :P  :uscisk:

Aguś jestem pod wielkim wrażeniem twojej fryzurki :D

Pokaż nam więcej :D

Liluś dziękuję i uwierz mi, że ja też byłam naprawdę i pokażę Wam więcej pokażę, troszkę cierpliwości  ;D ;D ;D

Super :D
Ciekawie się zapowiada :)

dziękuję i zapraszam na dalszą część  :)  :-* :-*

Bo wszystkie Agatki to super dziewczyny...
Zgadzam się z przedmówczynią  ;)  ;D

Agatko trafiłam właśnie do Twojej relacyjki, tzn chwilę temu, bo już wszystko przeczytałam  :D

Piękny wiersz na początek! Super wszystko opisujesz! Ty sama - wyglądałaś  prześlicznie  :hopsa:

też się z tym zgadzam hi hi hi  ;)  ;D ;D ;D ;D

Agatko dziękuję  :uscisk: i mam nadzieję, że dalej będzie Ci się podobało i do końca relacji będziesz ze mną   :)

normalnie zwalasz z nóg zdjęciami :D :mdleje: :skacza: :D
:szczeka: wyglądałaś prześlicznie! cudowny makijaż a ta fryzurka powala z nóg jest piękna  :o :o :o :o

oj dziewczynki niewiem co mam Wam odpisać, mogę tylko dziękować  :-* :-* i cieszyć się, że Wam się podoba  :)

mało mało mało!!! chcemy wiecej ;D

już już będzie  ;D

...przy ubieraniu oczywiście już musiało być coś nie tak  :Kwasny: ze spódnicą poszło gładko, ale nagle gorsetu nie dało się włożyć i tak myślę  :drapanie: kurcze jak to w salone jeszcze bez problemu się wkładał a tu się nie da i kiedy już udało się go na mnie włożyć, zorientowałam się  :cegly: że ta stójka jest odpinana, potem były tego efekty wciskania na chama, ale do tego dojdziemy  :-\ :-\ :-\ no i kiedy już byłam ubrana i czekałam na moje szczęście  :tupot: :tupot: :tupot: mój tato zaczął się robić nerwowy  :glowa_w_mur: no cóż nie dziwię mu się w końcu jedyna córa wychodzi za mąż też mi się płakać chciało  :'( :'( :'( :'( no i kiedy się tak kręcę po mieszkaniu słyszę trąbienie.......przyjechał przyjechał  :auto: to już nadszedł ten czas i słyszę grajków jej idzie do mnie, już jest coraz bliżej... ja z tatą czekaliśmy w mieszkaniu aby przywitać moje Kochanie...jej widzę go pomału wchodzi ze świadkową...już jest tuż tuż ja widzę jego On widzi mnie...to się naprawdę dzieje to nie sen...patrzy na mnie jakby mnie widział poraz pierwszy   :o :o :o uśmiechnął się, w końcu wszedł przywitał się z Nami...

odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
no to miałaś historie nocna oj ty biedulko
A to ze stresu to pewnie bede miała rozwo...

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline margolka

• Chuck Norris
Będę do końca na pewno i będę tu często zaglądać  ;D

Piękny bukiet!!  :brawo: I bardzo podoba mi się garnitur Twojego Sebastiana  ;D Proszę o zbliżenie jednego i drugiego  :D

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
jacy wy piekni ;D

super garnitur  ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline katy8

• użytkownik
  • **
  • Miłość cierpliwa jest....miłość łaskawa jest...
  • data ślubu: 22.08.2009
Czy można się dołaczyc do relacji? Agatko wygladałaś pięknie....wszystko idealnie. Chyba jeśli pozwolisz to może podkradne Ci pomysł na fryzure;)  :-*

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Super fotki! Byłaś piękną panna młodą :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Piękna suknia  ;D Czekam na resztę   ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Agatko Twoja fryzurka jest boska  ;)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
ślicznie

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Będę do końca na pewno i będę tu często zaglądać  ;D

Piękny bukiet!!  :brawo: I bardzo podoba mi się garnitur Twojego Sebastiana  ;D Proszę o zbliżenie jednego i drugiego  :D

bardzo mi miło z tego powodu i bardzo się cieszę  :) :) :) :) :) i dziękuję bardzo bardzo, oczywiście spełnię twoją prośbę  ;) ;) ;) ;)

jacy wy piekni ;D

super garnitur  ;D

naprawdę miło słyszeć, Liluś dziękujemy oboje  :przytul: :przytul:

Czy można się dołaczyc do relacji? Agatko wygladałaś pięknie....wszystko idealnie. Chyba jeśli pozwolisz to może podkradne Ci pomysł na fryzure;)  :-*

katy pewnie, że możesz dołączyć, witam Cię cieplutko  :przytul: a jeżeli chodzi o podkradanie fryzurki - nie ma żadnego problemu, po to jest forum, żeby sobie pomagać  :D

Super fotki! Byłaś piękną panna młodą :)
Piękna suknia  ;D Czekam na resztę   ;D
Agatko Twoja fryzurka jest boska  ;)

dziękuję kochane  :-* :-* :-* Justyś jak wiesz, to cudo na głowie zrobił mi Wojtek  ;D ;D ;D

......

po przywitaniu przeszliśmy  :tupot: :tupot: :tupot:  :tupot: do pokoju, w którym odbyło się błogosławieństwo, ledwo co uklękłam a już zaniosłam się do płaczu  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: najpierw pobłogosławiła Nas mama Sebcia, potem mój tata, chrzestna Sebcia i mój chrzestny. Z błogosławieństwem wyszło troche nie tak jak miało być, ponieważ ja zażyczyłam sobie, że błogosławieństwo mają dać tylko i wyłącznie R O D Z I C E lecz ja patrze a tu połowa rodzina mego męża, ale mnie nerwy wzięły, na szczęście w pobliżu była siostra jego i wyprosiła pozostałych gości, została tylko chrzestna więc ja do taty mówię - zawołaj wójka a z chrzestną moją to głupio wyszło, gdyż no nie wiedziałam gdzie jej szukać bo ona była poinformowana o I wersji ahhhhh jak o tym myślę to mnie coś, więc opowiadam dalej  ;) po błogosławieństwe wstaliśmy, poprawiliśmy się i pomału wychodzimy i gdy już wyszliśmy z klatki zatrzymała Nas  :|| brama, hmmm a ta brama składała się z 3-ech meneli z pod nocnego hi hi hi masakra, po dostaniu wiadomo czego  :popija: :popija: :popija: poszliśmy do samochodu i tu była troszke śmieszna sytuacja, gdyż Sebcio zaparkował przy kauży i za bardzo nie wiedziałam jak wsiąść dopiero kamerzysta wpadł na pomysł aby troche odjechać no i gdy już było szystko wporządku odjechaliśmy  :auto: do kościoła, lecz co się potem okazało hi hi hi hi to już dowiedziałam się w trakcie wesela, mój tato musiał się wracać, bo zamknął w mieszkaniu moją kuzynkę z mężem i przez okno się darli aby ich wypuścić  :hahaha:... następny rozdział K O Ś C I Ó Ł

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Ale pięknie wyglądałaś

Cudnie wszystko wyglada
czekam na więcej

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
hany Iza dziękuję  :-*  :-* i witam Was cieplutko

a teraz coś dla Ciebie Agatko garnitur i mój bukiecik  :D

Offline hany81

• Chuck Norris
śliczny bukiecik...a PM fiu, fiu  :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Agatko- śliczny bukiecik ;) zachwycam się każdym Waszym zdjęciem !  :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
mój tato musiał się wracać, bo zamknął w mieszkaniu moją kuzynkę z mężem i przez okno się darli aby ich wypuścić  :hahaha:

hehe no to nieźle  ;D ;D ;D

a teraz coś dla Ciebie Agatko garnitur i mój bukiecik  :D

dziękuję  ;D czuję się wyróżniona  ;)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
pięknie!!!!!!!!!!!!!!jestem pod wrazeniem gajerka piękny i bukicik śliczny!!!!

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
Piękny bukiet, piękny samochód, piękny Pan Młody ;) ale Ty poprostu przepiękna!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
nie wiem co napisać,

wyglądałaś oszałamiająco  :brawo_2:

Offline margolka

• Chuck Norris
Zapomniałam wcześniej napisać że świetny samochód i pięknie przystrojony  ;D

Widzę Cię tu  ;) i czekam na następną część relacji  ;D

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
Rewelacyje autko ślubne!!! Było coś niebieskiego :D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Przepiękny bukiet!

Offline tasiek
  • Wiktor 2.10.2010 :D
  • entuzjasta
  • Szczęśliwi jak nigdy:D, zakochani jak na początku:
  • data ślubu: 19.09.2009
agus czy te zdjecia nie sa w poblizu sieleckiej-to taka ulica??? znajome blokipozdrawiam:)

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
Jakie fajne mieliscie autko do slubu :brawo_2: super, lubie takie :P
W ogole pieknie razem wygladaliscie :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
ee chyba nie to bedzie gdzies Lubelska, Koszalińska chyba tam gdzies ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Edzia  :przytul: vonka  :przytul: chodasia  :przytul: kacha  :przytul: witam Was  :) :) :)

mój tato musiał się wracać, bo zamknął w mieszkaniu moją kuzynkę z mężem i przez okno się darli aby ich wypuścić  :hahaha:

hehe no to nieźle  ;D ;D ;D

no jak ja to usłyszałam to aż się popłakałam hi hi hi

Agatko- śliczny bukiecik ;) zachwycam się każdym Waszym zdjęciem !  :-*

Ewciu kochana Ty moja  :-* :-* :-* :-*

śliczny bukiecik...a PM fiu, fiu  :)

pięknie!!!!!!!!!!!!!!jestem pod wrazeniem gajerka piękny i bukicik śliczny!!!!

Piękny bukiet, piękny samochód, piękny Pan Młody ;) ale Ty poprostu przepiękna!

nie wiem co napisać,

wyglądałaś oszałamiająco  :brawo_2:

Przepiękny bukiet!

dziękuję w imieniu swoim i męża, kazał przekazać, że jest mu bardzo miło   :)  :-*  :-*  :-*  :-*

Zapomniałam wcześniej napisać że świetny samochód i pięknie przystrojony  ;D

Widzę Cię tu  ;) i czekam na następną część relacji  ;D

Cytat: salomea link=topic=11843.msg679061#msg679061 date=1220513936
Rewelacyje autko ślubne!!! Było coś niebieskiego :D

[/quote

Jakie fajne mieliscie autko do slubu :brawo_2: super, lubie takie :P
W ogole pieknie razem wygladaliscie :-*

jeśli chodzi o autko, gdybym miała wybierać jeszcze raz na 100000000000000000000000% wybrałabym właśnie to, było po prostu rewelacyjne, prawie każdy był zachwycony i zdziwiony bo to autko jest tylko 2-osobowe, także mój Sebcio prowadził, rewelacyjne to było  :auto: a kolor autka był w sumie granatowy a dekoracje mieliśmy kremową i Agatko rano byłam, ale tylko na chwilkę, ponieważ do pracy musiałam iść

agus czy te zdjecia nie sa w poblizu sieleckiej-to taka ulica??? znajome blokipozdrawiam:)

ee chyba nie to bedzie gdzies Lubelska, Koszalińska chyba tam gdzies ;)

hi hi hi Kacha ma rację to jest ulica Lubelska  ;)

.........

i podjechaliśmy pod kościół, nawet jeszcze nie wysiadłam a już mnie w sercu ścisło, powodem była nasza kochana  :Zakochany: Agatka , która robiła próbę i jak ją usłyszałam to czułam jak mi się serce skurcza  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: kiedy już wysiedliśmy i tak sobie stoje, nagle moja kuzynka do mnie mówi, że mam dziurę w goesecie, ja na nią patrze  :o :o :o :o :o :o i myślę co Ona do mnie mówi, to był właśnie efekt wciskania gorsetu na chama i we mnie pojawiła się panika  :nerwus: :nerwus: :nerwus:, jak ja teraz pójdę o tyle dobrze, że poszło na szfach i poprosiłam kuzynkę, która pomagała mi się ubierać, aby podjechała do domu po nitkę i igłę, zgodziła się to mi ulżyło, a żeby było lepiej mojemu Sebastianowi oderwał się guzik od kamizelki no mówię Wam jaja jak nic i w między czasie kiedy moja kuzynka wróciła się do domu, my ze świadkami udaliśmy się do kancelari a tu następna niespodzianka drzwi zamknięte i ja myślę  :|| :|| :|| jak to przed chwilą mijaliśmy pare, która była przed Nami a tu drzwi pozamykane a kościół był otwarty, w końcu po chwili wyszedł ministrant i poprowadził Nas do księdza i powiem jedno takiego księdza jakiego my mieliśmy, życzę z całego serca każdej z Was, naprawdę ksiądza mieliśmy superowego troszkę się pośmialiśmy pogadaliśmy i wyciągnął akt ślubu do podpisania i kiedy ja zaczęłam podpisywać akurat weszła moja kuzynka i na szybko szyliśmy się hi hi hi hi ksiądz Nas woła do następnego podpisu a ja do księdza "proszę księdza szyjemy się" hi hi hi aj no były jaja z księdzem  :taktak: :taktak: :taktak:

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Przygody wesołe;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
fajnie że mieliście wesołego kśiędza  :D
fajny samochodzik :)
i powtorze jeszcze raz ślicznie wyglądliście  :)
a ja mam takie pytanko w sumie z innej beczki   :P jaki Ty masz kolorek włosow bo bardzo mi się podoba ?

Offline marta082008

• Chuck Norris
Aguś, pieknie  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wow jakie niespodziewane akcje  ;D ;D ;D

Ale ślicznie wyglądałaś, a ta Twoja fryzurka  ::)

Offline margolka

• Chuck Norris
Och i ach  ;D Zdjęcia coraz to piękniejsze  ;D
Naprawdę super wyglądacie w tym autku  :D Tzn bez autka też super  :D Bardzo bardzo pięknie  :brawo: