Długo zastanawiałam się jak zacząć..Ten Dzień był magiczny..pełen emocji i wzruszeń..
Wstaliśmy zupełnie bez stresu..wypiłam herbatkę..zjadłam śniadanie..poszłam do fryzjera i makijażystki..ze swiadkową..patrzyłam jak panie uwijają sie nad nami i czułam się błogo..mój brat dzwonił, ze kwiatki na samochodzie sie nie trzymają..odpowiadałam..trudno..dacie radę..moja twarz była szczęśliwa..mimo, ze poprzednie dwa dni stroiliśmy salę do północy..
Efekt poczynań pań byla taki: nie patrzcie na moją minę, w tym momencie byłam zła..taką chwilę tez przeżyłam..gdy tesciowa zamknela moja sukienke w drugim mieszkaniu, zabrala klucze i ..zapomniala ze sesja jest na 14..wrocila pol godziny przed..to byla jedyna chwila tego dnia, ktora spowodowała, ze przestałam sie uśmiechać..
usta oczywiscie juz zjadłam:-)
Mój mąż mnie nie poznawał..ja , zawsze panikara tego dnia opanowana i spokojna..nie martwiąca sie, ze cos sie nie uda..ja chyba wiedziałam, że to, co Nam pisane właśnie za chwilę się stanie
Powoli przyjeżdzała rodzina..poszłam się ubrać..gdy weszłam spowrotem, wszyscy oniemieli..nagle ciocia pyta..a pokaz, co masz pod spódniczką..i ja..ojeje..podwiązka..zaczęło się szukanie..nigdzie nie ma..mój jeszcze wtedy narzeczony własnie zakładał buty..a w jednym z nich..usmiechała sie do niego niebieska podwiązka..narobiła mi strachu..szybko siup ja na nózke..i już bylismy w komplecie..

Pojechalismy na sesje..efekt pokaze później:-)
Po powrocie jeszcze był czas na rozmowę..za chwilę zapukał zespół i kamerzysta z fotografem..w tle grała muzyka..zaczęło się Błogosławieństwo..
Teściowa obiecała że będzie sie śmiała..a się rozpłakała..moja mama też..łamał jej się głos, gdy nas blogoslawiła na nową droge życia..łzy turlały sie po naszych policzkach..
moja mama:
BŁOGOSŁAWIĘ WAS NA NOWĄ DROGE ŻYCIA..W IMIĘ OJCA I SYNA..
tesciowa
BŁOGOSŁAWIĘ WAS...
i teść
MOJE DZIECI..BŁOGOSŁAWIĘ WAS NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA..ABYŚCIE W ZGODZIE WSPÓLNIE PRZEŻYLI ZYCIE..
Po chwilach wzruszeń wyruszylismy do Kościoła
a co dalej..napiszę jutro:-)
NIESTETY ZDJĘCIA SĄ ZA DUZE ! MUSISZ WKLEIC ODPOWIEDNI ROZMIAR
na dobrano wstawię wam jeszcze collage ktory zrobiłam..uwielbiam go:-)