Dziękuję dziewczyny za opinie

Widzę że wiele z Was wybrałoby 5

A ja ...Tak sobie patrzę na te kiecki i ehh... sama nie wiem

Podobam się sobie w
1,
ale po pierwsze jest to cała sukienka (choć na początku chciałam cała, to teraz już wiem, że mi lepiej w gorsetach), po drugie kształt góry - nie taki jaki chciałam, a chyba w tej nie da się zmienić, bo materiał jest miękki, a jeśli chodzi o prześwitującą górę to podobno można ponaszywać więcej tego co naszyte w miejscu biustu i nie będzie prześwitująca,
Dalej - podobam się sobie w
9,
ale nie podoba mi się gorset - prostego u góry nie chcę na pewno, poza tym jest to sukienka z salonu "Marta" w D.G - tam raczej nie zgadzają się na zmiany, no może jakbym się uparła to by zmienili, nie wiem
Jeśli chodzi o
11 - jest na szyję - tak jak chciałam,
ale dól mi jakoś nie pasi, ten taki jakby fartuszek, ta środkowa warstwa - nie podoba mi się, tak jak i ten kwiat u góry, ale to akurat nie problem
I sobie tak myślę i myślę - biorąc którąkolwiek z tych 3 ( innych spośród wklejonych nie biorę pod uwagę), musiałabym wprowadzać zmiany, a boję się tego - ja wolę widzieć od razu co i jak

No i jeszcze pozostają 2 kiecki, których zdjęć nie mam, lażą mi po głowie, tyle że - te co wkleiłam kosztują tak do 2 tys , a te dwie których tu nie ma prawie tysiąc więcej - cena jest ważna dla mnie, ale te droższe są takie piękne ....

Ryzykować i zmieniać coś w tych, czy poświęcić na suknię tysiąc więcej ...