Autor Wątek: obrączki waldemar matkowski  (Przeczytany 68164 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
Odp: obrączki waldemar matkowski
« Odpowiedź #210 dnia: 26 Października 2009, 19:02 »
Było, było i założę się, że i na styczniowej gali też będzie.

Offline mari0o09
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #211 dnia: 1 Listopada 2009, 21:22 »
Witam
a kiedy dokladnie ta gala to wybiore sie na nia i narobie mu obciachu zeby ktos nowy nie podzielil mojego losu takich trzeba tepic i to szybko z reszta srodowisko jubilerskie powinno cos z nim zrobic przeciez to tez ukazuje ich w zlym swietle a tak byc nie powinno.Jak ktos cos wie to czekam na newsa
pozdrawiam

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #212 dnia: 2 Listopada 2009, 11:51 »

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #213 dnia: 2 Listopada 2009, 12:41 »
Pary, które się orientują w temacie ślubnym będa go omijać łukiem..tak sądzę.

Offline misiak21
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #214 dnia: 3 Listopada 2009, 22:39 »
. . .  jestem w szoku, że Pan M.  na gali w Galaxy wystawiał "SWOJE" wyroby. . .  bo jego oczywiście nie są.  Szukaliśmy go dosyć intenstywnie, ale chyba przeoczyliśmy w tym amoku, bo inaczej prezentacja "JEGO" wyrobów nie przebiegłaby tak spokojnie, a karteczka wspomniana przez k8libby poszłaby w ruch. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  Jeszcze raz zwracam się do organizatorów gali ślubnej, aby na swój teren nie wpuszczali firm, które nie realizują zamówień na obrączki w terminie, a raczej tylko zbierają zaliczki, zamykają internes na kilka miesięcy i znikają. . .  bo to mówi samo za siebie. 

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #215 dnia: 5 Listopada 2009, 13:47 »
Organizatorzy galinie biora na siebie odpowiedzialności za tych którzy u nich wystawiają, przeciez to by było nie do zrealizowania

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #216 dnia: 6 Listopada 2009, 20:40 »
dokładnie....
to tak jak reklamy w gazetach czy TV...

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline franekkimono
  • bywalec
« Odpowiedź #217 dnia: 7 Listopada 2009, 11:06 »
myśle, że prawie każda kobieta, ktora wychodzi za mąż trafi na to forum. a jak bedzie sie zastanawiac nad obraczkami, to troszke poczyta i bedzie wiedziec, kto jest niesłowny. z reszta sprawa była nagłosniona w prasie, a poczta pantoflowa tez działa bardzo prężnie. a co do organizatorów : oni nie sa odpowiedzialni za  usługodawców. pokazuja wszystkich, którzy się zgloszą: lepszych i gorszych.

Offline madzzzia5
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.05.2009
« Odpowiedź #218 dnia: 9 Listopada 2009, 19:34 »
ale powiedzcie mi proszę jak się sprawy mają z zwracaniem długów i obrączek Pana Matkowskiego? Bo salon widzę znów zamknięty od jakiegoś czasu.  Ja ostatni raz miałam z nim kontakt miesiąc temu, przepraszał i prosił żebym mu dała jeszcze tydzień na wyprostowanie sprawy z moimi obrączkami.  Po czym znów bez słowa zniknął.  Byłam w drugim punkcie, który ma się świetnie - balony, fajerwerki itp.  a pracownicy rozkładają ręce i mówią że nie mają z szefem kontaktu.  Nie chce mi się w to wierzyć  - znaczy że co, sami z własnej woli przychodzą do pracy, wystawiają się na targach, sami płacą sobie pensje? Przykre to wszystko. . .  Czy ktoś ma jakieś informacje z prokuratury? czy toczy się jakieś postępowanie w tej sprawie? z chęcią się dołączę do grona poszkodowanych.  Do tej pory stałam z boku i wierzyłam że Pan Matkowski tym razem wywiąże się z danego słowa, ale chyba polubownie się tego jednak nie da załatwić.  Szkoda. . . 

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #219 dnia: 9 Listopada 2009, 21:49 »
w niedziele miał otwarty punkt vis a vis heliosa.. z napisem  - gala ślubna
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 9 Listopada 2009, 22:17 »
Antyreklama czy jak.... ???

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #221 dnia: 9 Listopada 2009, 22:24 »
hę? jaka antyreklama??

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #222 dnia: 9 Listopada 2009, 22:40 »
Tzn. czy on robi gali antyreklamę...faktycznie dziwnie zabrzmiało ;)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #223 dnia: 9 Listopada 2009, 23:28 »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

spox.. każdy sobie może zrobić galę ;)  ale WGŚ jest tylko jedna..   ;D

Offline mari0o09
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #224 dnia: 11 Listopada 2009, 21:57 »
narazie madzzziu cisza mnie tez nie rozliczyl,  trzeba mu zalozyc spr bo wiecie jaki gosc jest nienormalny oszust i naciagacz i nic wiecej..,. i tak mozna pisac w kolo

Offline franekkimono
  • bywalec
« Odpowiedź #225 dnia: 12 Listopada 2009, 07:26 »
ja widzę, że naprawdę miałam szczęście. udało nam sie w porę odzyskać to za co płaciliśmy, ale wam serdecznie wspólczuje. a gości pewnie czyta posty i brechta jaki jest cwany, że mu nic zrobic nie można...;/

Offline mari0o09
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #226 dnia: 19 Listopada 2009, 21:12 »
ja tez odzyskam ...

Offline sucks
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno
« Odpowiedź #227 dnia: 21 Listopada 2009, 13:36 »
pewnie Forumowicze mail'a odnośnie jutrzejszej gali dostali i . . .  ciekawe czy ten pan zamierza się tam pojawić???? (III POMORSKA GALA ŚLUBNA
Hotel Murat - Reda, regulamin.. dane  teleadresowe na priv 22 listopada 2009r.  niedziela 10. 00-17. 00).  To byłoby chyba przegięcie.
« Ostatnia zmiana: 21 Listopada 2009, 14:04 wysłana przez monia »

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 21 Listopada 2009, 14:03 »
a przeczytałes  dokłądnie tego maila?? dostałam go i ja i jak wół stoi,ze  to bedzie w trójmieście..  widzisz sens zeby lokalni  ślubni przedsiębiorcy  ruszali  prawie na drugi koniec polski? no.. poza foto i video czy  orkiestrami..

Offline mari0o09
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #229 dnia: 21 Listopada 2009, 18:41 »
gdzie  ta gala jest i o ktorej?bo bym sie wybral na pewno bede 10 stycznia w mts w szczecinie i ciekawe jak sie bedzie tlumaczyl

Offline madzzzia5
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #230 dnia: 26 Listopada 2009, 11:56 »
na Gali się pewnie nie pojawi.  Ale pracownicy i owszem.  Przecież teraz drugi sklep tez jest czynny i jakoś działa bez jego obecności. . .  A skoro firma działa to może Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów się nim zainteresuje? próbował ktoś w ten sposób?

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #231 dnia: 26 Listopada 2009, 12:16 »
Ja w drugim sklepieogladalam obrączki. Pracownik mowi ze sami wszystko robia. Kupuja materialy i robia..

Offline madzzzia5
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #232 dnia: 26 Listopada 2009, 15:06 »
hehe znaczy się co? przejęli biznes? sami sobie płacą? Oj grubymi nićmi szyte, grubymi. . .

Offline sucks
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #233 dnia: 9 Grudnia 2009, 21:48 »
Drodzy Czytelnicy wątku, raz jeszcze muszę Was zapewnić, że ten gość to zwykły oszust i kłamca.  Naprawdę nie dajcie się nabierać ani na zapewnienia obsługi tego drugiego sklepu (która sama ma problem z chyba już nie do końca zrównoważonym właścicielem i robi dobrą minę do bardzo złęj gry i sytuacji firmy), ani na beznadziejnie głupie tłumaczenia samego właściciela (choć tego to pewnie osobiście spotkać się nie uda).
Długi tego gościa n-krotnie przekraczają to, co było napisane w gazetach - jeżeli ktoś nie wierzy to zapraszam przed zakupem lub złożeniem zamówienia do Prokuratury i poczytania sobie bardzo ciekawego i grubego dossier.  Na dzień dzisiejszy jest bankrutem i będzie chwytał się każdej okazji, żeby tylko od kogoś w Was wyciągnąć kasę.
No, ale jak ktoś lubi hazard to proszę bardzo . . .  jednak w tym przypadku o wiele większe szanse na sukces macie w kasynie ;)

Żeby nie było, że nie ostrzegałem . . .

Z resztą zobaczycie, co sie będzie działo jak tylko ośmieli się wystawić na jakiejkolwiek gali.

Offline mari0o09
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #234 dnia: 9 Grudnia 2009, 22:49 »
Witam
ciekawe co o nim napisali? wiec mam nadzieje ze prokuratura zamknie tego goscia i dlugo posiedzi a w w wiezieniu zrobia swoje... z reszta nawet jak wyjdzie na wolnosc to bedzie mu ciezko a nie sadze zeby wystawial sie na gali w obecnej sytuacji chopc byloby ciekawie...
pozdr i mam nadzieje ze jakos sie to w koncu skonczy najlepiej pozytywnie

Offline sucks
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #235 dnia: 10 Grudnia 2009, 08:55 »
No jak na razie niestety nie zamyka . . .  na te "wyłudzenia" (bo chyba tak to się powinno nazywać) wystarczy jego oświadczenie, że ma "chęć" to oddać.  Taki mamy kraj - oczywiście to tyczy mniejszych kwot jak np.  ta afera z obrączkami.  W sumie ciekawe jak się zachowa prokuratura przy zgłoszeniach większych kwot pieniędzy . . .  W każdym razie potencjalni klienci, a zwłaszcza ci, którzy planują dać jakąkolwiek zaliczkę, niech się lepiej zapoznają z przypadkami z tego wątku i dokumentacją w prokuraturze.  Bo z tego co słyszę, to gość aktualnie zachowuje się jakby mu coś zdrowo na głowę upadło.

Offline mari0o09
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #236 dnia: 16 Grudnia 2009, 17:29 »
czy ktos wie co sie dzieje na piastow 62/2 tam gdzie byl zameldowany matkowski bo chyba jest tam jakis remoncik czy cos...z tego co wiem to lokal nalezal do jego siostry?chyba ze gosc sie rozwija i otwiera lokal..?
pozdr

Offline zex
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.12.2008
« Odpowiedź #237 dnia: 16 Grudnia 2009, 21:46 »
Wydaje mi się, że ten Pan się nie rozwinie, prawdo podobnie z nieliczną grupą pokrzywdzonych się rozliczył.
Ale to byli Ci, którzy mieli mniejsze długi , natomiast pozostałym obiecuje i wymyśla przedziwne historie, zwsze zaznaczając, że się rozliczy w co ja jako pokrzywdzony wątpię .
Od dzisiaj sms-y  do niego nie docierają.
Nie chcę rozdrażniać pokrzywdzonych ale czarno to widzę.
Policja prowadzi dochodzenie, Pani prokurator czeka na materiały a czas leci .
A miał się do końca roku rozliczyć ? !!!! Sklep zamknięty a przecież grudzień to dla jubilera żniwa  z których on nie korzysta.
Zachęcam do dyskusji na forum i dzielenia się aktualnymi wiadomościami w tym temacie.
Pozdrawiam

Offline sucks
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #238 dnia: 22 Grudnia 2009, 00:50 »
Oficjalna wersja "miastowa" z dziś, to że p.  M miał w zeszłym tygodniu zawał.  W jego wieku wydaje mi się to mało prawdopodobne (mimo stresów), ale kto wie.  Może to też być mały wybieg z uwagi na działania prokuratury i chyba już sądowe.  Czy może ktoś wie coś więcej?

Offline madziaimaciek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #239 dnia: 22 Grudnia 2009, 15:36 »
Widzę, że liczenie na to iż ten pan odda mi pieniądze jest oszukiwaniem samego siebie.  Juz myslalem ze zmienie o nim zdanie, podczas rozmowy przepraszał, mowił, ze ludzie wieszaja na nim psy, a on tylko miał kradzież, ze kazdemy sie może zdażyc, prosił o tydzień szany dołożył nawet nawet 100 zł wiecej do oddania, dzis mijaja dwa miesiące od tego tygodnia.  Zastanawiam sie czy zgłaszac w ogóle to na policję( nie było mnie w Szczecinie dlatego wczesniej tego nie zrobiłem) czy dac sobie spokój, bo coś nie widze tego by ktos z nas odzyskał pieniadze :/
« Ostatnia zmiana: 22 Grudnia 2009, 16:38 wysłana przez liliann »