Autor Wątek: Zespół Introband  (Przeczytany 29613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Zespół Introband
« Odpowiedź #90 dnia: 19 Grudnia 2009, 14:29 »
Z tym przygotowywaniem sprzętu to nie przesadzajcie. To nie jest argument. Wiele innych zespołów też ma kupę gratów, które muszą rozstawić, podłączyć, nastroić itd, itd.  Wszyscy muszą wcześniej wyjechać (nawet do kilku godzin), żeby zdążyć się przygotować. Jeżeli to ma być argumentem, że Introband liczy sobie 4,5 tyś za 18 godz. to mnie to osobiście nie przekonuje. :nie:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 19 Grudnia 2009, 14:32 »
obserwator - jedno małe pytanie - słyszałeś jak chłopaki grają ?? bądź byłeś na jakiejś imprezie którą prowadzili ??

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #92 dnia: 21 Grudnia 2009, 13:31 »
Justys851, a co to ma do rzeczy? Ja nie pisałem o graniu tylko o rozkładaniu sprzętu. Jeszcze raz powtórzę, jeżeli czas rozkładania sprzętu ma wpływ na cenę to mnie to osobiście nie przekonuje. Wątek ten poruszyłem przeczytaniu postu Nikratki. Już wcześniej pisałem, że nigdy nie miałem przyjemności ich słuchać, a także widzieć. Jeżeli są tak dobrzy jak niektórzy piszą (między innymi Ty się do nich zaliczasz) to owszem, taką cenę warto zapłacić :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 21 Grudnia 2009, 13:41 »
chciałam poprostu tylko wiedzieć  ;)

Offline HIPCIO
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #94 dnia: 21 Kwietnia 2010, 00:26 »
Czy może posiada ktoś namiar do zespołu INTROBAND z Katowic - Będzina?

Z góry dziękuję za informację

Offline Kala!
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07
« Odpowiedź #95 dnia: 21 Marca 2011, 21:45 »
Witam,
Może ktoś chciałby podzielić się jakąś świeższą opinią o zespole Introband?:)

Pozdrawiam,
Poszukująca Panna Młoda

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 21 Marca 2011, 23:27 »
Ja mogę - kolejny raz  ;D
we wrześniu byłam na weselu gdzie grał Introband i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze to było jedne z najbardziej udanych wesel dzięki orkiestrze na jakim byłam, a w ostatnich 4 latach byłam na 13 weselach  ;)
porównując wiele orkiestr - kolejny raz wzięłabym ich  ;)
5 osób, muzyka na żywo, różnorodny repertuar, brak świńskich zabaw  ;)

jesli chodzi o namiary - wpisz w google i wyskoczy ich stronka, jeśli chodzi o kontakt najlepiej gadać z Łukaszem  ;)

Offline Kala!
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 22 Marca 2011, 09:50 »
Cytat: Justys851 link=topic=11548. msg1489778#msg1489778 date=1300746420
Ja mogę - kolejny raz  ;D
we wrześniu byłam na weselu gdzie grał Introband i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze to było jedne z najbardziej udanych wesel dzięki orkiestrze na jakim byłam, a w ostatnich 4 latach byłam na 13 weselach  ;)
porównując wiele orkiestr - kolejny raz wzięłabym ich  ;)
5 osób, muzyka na żywo, różnorodny repertuar, brak świńskich zabaw  ;)

jesli chodzi o namiary - wpisz w google i wyskoczy ich stronka, jeśli chodzi o kontakt najlepiej gadać z Łukaszem  ;)

:) Chyba jesteś ich najlepszą Klientką!;) Dzięki za opinię.

No właśnie ja się intensywnie nad nimi zastanawiam, a muszę się decydować już teraz natychmiast. . .  Bardzo mi zależy na dobrym zespole, jestem w stanie zapłacić, ale wesele już bardzo niedługo i nie ma w czym wybierać.  A to demo na stronie introband jakoś nie do końca mnie przekonało, zaś na żywo nie mam jak ich zobaczyć. . .  Rozważałam też Kapelę Akcja, ale tam już niestety ceny nie dam rady przeskoczyć. .

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 22 Marca 2011, 11:11 »
hehe klientką - raz byłam , grali u mnie na weselu, i po naszym właśnie weselu znajomi u których byliśmy we wrześniu też się na nich zdecydowali  ;)
to demo dziwnie brzmi , przyznam racje  ;)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #99 dnia: 22 Marca 2011, 13:10 »

...No właśnie ja się intensywnie nad nimi zastanawiam, a muszę się decydować już teraz natychmiast. . .  Bardzo mi zależy na dobrym zespole, jestem w stanie zapłacić, ale wesele już bardzo niedługo i nie ma w czym wybierać.  A to demo na stronie introband jakoś nie do końca mnie przekonało, zaś na żywo nie mam jak ich zobaczyć. . .  Rozważałam też Kapelę Akcja, ale tam już niestety ceny nie dam rady przeskoczyć. .
[/quote]

Nie wiem jakie masz wymagania dotyczące zespołu, ale moim zdaniem demo mają świetne. Nie mogę się do niczego doczepić, gdybym nawet chciał :D. Sądzę, że z czystym sumieniem można ich polecać. Ja Ich zaliczam do górnej półki. :brawo_2:

Offline Kala!
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #100 dnia: 26 Marca 2011, 11:34 »
Wymagania jakie mam sama nie wiem - najgorszy rodzaj Klienta ;) Na stronie brzmią trochę tak bez wyrazu, ale to pewnie moje widzimisie laika.  A ja mam trochę zacięcie rockowe w muzyce. 

W każdym razie decyduję się na nich, bo zegar tyka.  Po wszystkim napiszę tutaj jak się spisali  i mam nadzieję, ze będę mogła im zrobić dobrą reklamę ;)

P. S.  Tak dla pewności - rozumiem, że wszyscy piszemy o tym zespole gdzie grają Panowie z nazwiskiem zawierającym w sobie zdrobnienie od trunku alkoholowego zawierającego chmiel? ;) (ale szyfr;))

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 26 Marca 2011, 13:32 »
tak to Oni  ;D

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #102 dnia: 28 Marca 2011, 10:52 »
Dokładnie :D

Offline marco
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #103 dnia: 2 Kwietnia 2011, 14:31 »
Co do ilości godzin z tego co mi wiadomo zespół gra 12 godzin w jeden dzień, a 18 godzin to impreza 2 dniowa .  Nikt nie dolicza za składanie i rozkładanie sprzętu .  Zazwyczaj liczone jest 12 godzin  grania od momentu wejścia pary młodej na salę , tak też jest w przypadku zespołu Introband .  Jest możliwość oczywiście przedłużenia . Wystarczy zadzwonić  i się dowiedzieć. Ja tak kiedyś zrobiłem :).  Z ceną też wygląda to inaczej :).

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #104 dnia: 11 Sierpnia 2011, 13:46 »
u nas również rok temu grał zespół Introband i kolejny raz też bym ich wybrała! My mieliśmy wesele dwudniowe i wersja 18 godzin grania liczone od wejscia na sale. Na żywo o wiele lepiej grają. Słyszałam że ceny podnieśli :/ ale myślę że warto. Tym bardziej że muzyka na żywo, instrumenty różne i 5 osób! Polecam!

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #105 dnia: 11 Października 2012, 10:33 »
Ostatni wpis o zespole: 11 sierpień 2011 - warto sobie o nich przypomnieć  :ekxpert:

Offline lillyallen
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ?
« Odpowiedź #106 dnia: 3 Czerwca 2013, 23:28 »
Ma ktoś jakieś świeższe opinie? jak zespół sprawuje się w 5-os składzie? jacyś tacy strasznie poważni się wydają, a na wesele to mi się wydaje, że trochę szaleństwa powinno być :)