ok;-) alkohol kupiony, napoje kupione, fotograf załatwiony, wystrój sali załatwiony, ksiadz i opłata załtwiona

, przystrojenie koscioła załatwione..
muzyka własnie sie zgrywa

)
nie mam nadal bielizny..;-(((( i jestem podłamana.. ae w poniedziałek chyba cos znajde ... bo we wtorek odbiram kiecke...
ufff a czas leci..

za tydzien juz bede mężatką hihh...
zaczełam sie zastanawiac...

o matko tyle sie zmieni!!!
ania
[ Dodano: Pon Sie 01, 2005 8:01 am ]ok bielizna juz tez kupiona;-) firmy Corin: stanik+majtki+samonośki.
Muzyka ułożona i zgrana na jeden dysk 132 nagrania!!!! narobilismy sie ale swietnie wyszło! mam nadzieje ze i gosciom bedzie sie podobało!
Moj był wczoraj dopiero na spowiedzi przedslubnej pierwszej!!

a za tydzien slub i w piatek pojedzie do drugiej, ale bedzie swiety!!
Ło matko kiedy my wypoczniemy!? chyba po slubie..
Ania
[ Dodano: Pon Sie 01, 2005 12:23 pm ]ups

widze ze sama do siebie pisze...
ale co tam dziennik bedzie ;-0
wczoraj udało mi sie ze hhoh! postanowiłam kupic sobie perfuma;-) i przypomniał mi sie 5th avenue. Poszłam do Galaxy i w superfarm ba 30ml za 193zł... mysle eh kupie jak szalec to szalec! ale pojde najpierw sprawzic do douglase (czy jakos tak) a tam promocja i ze 199zl na 93zł!!! szok!
a dzisiaj wyskoczyłam na solarium (tubę- za waszą poradą) ale tylko na 7 min, bo ja i tak mam ciemną karnacje i po wczasach jeszcze opalona jestem..
Najgorsze jest to ze ciagle wydaje mi sie ze jeszcze czegos brakuje........
Ania
[ Dodano: Wto Sie 02, 2005 1:14 pm ]odebrałam kiecke i jest sliczna... humor mi sie poprawił....

zamówiłam tez wiazanke- jednak zdecydowałam sie na wachlarz ale taki w romantycznym stylu.. nie same łepki;-) panie mnie namowiły a ja wierze ze one wiedza co robią, zreszta widziały sukienke bo pojechałam z nia;-) i mowiły ze cudna!;-)
ok... to na tyle...
ania