Autor Wątek: 100.99.98....,czyli odliczanko czas zacząć :))) zapraszam wszystkich chetnych :)  (Przeczytany 20911 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
ja się nigdy specjalnie nie odchudzałam...zawsze pozytywnie wpływał na mnie stres ;D
ale jeśli już to nie jadam kolacji i mi wystarczy ;P

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18 październik 2008
Witam po dłuższej przerwie  :D

To dobrze,że żadna nie musiała sie odchudzać  :) kupiłam sobie takie 4 saszetki do picia na oczyszczenie ( polecone przez koleżankę ), ale nie mogę się do tego zabrać hehe  ;)

wreszcie ruszylismy z tymi zaproszeniami, część rozdana, ale jeszcze większa część do rozdania niestety, na szczęście wszystkie już w poblizu to będzie troche łatwiej  :D

dzisiaj zamówiłam wkońcu winietki z podziękowaniami i poduszeczkę na obraczki  :D

Dobrej Nocki życzę
Buziaki

Offline margolka

• Chuck Norris
bardzo ładne rzeczy  :) a najbardziej podobaja mi sie winietki  :D

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Fajne zakupy.. ;D

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
bardzo ładne rzeczy  :)

Fajne zakupy.. ;D

Dziękuje  :oops:

a najbardziej podobaja mi sie winietki  :D

hehe mi też  :D
długo szukałam winietek, i jak te zobaczyłam wiedziałam,że chcę te i żadne inne  ;D zwłaszcza,że do tego są jeszcze te pudełeczka na jakieś podarki i karteczka na podziękowania ( i to po przystępnej cenie  ;D )

były różne wzory ( motylki są jeszcze ładne,ale jakoś tak zabardzo nie pasowały do niczego ), ale gołąbki też fajnie wyglądają  :)

Buziaki

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Soper te winetki i podziekowania a poduszeczka est sliczna :)

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
Dziękuje  :D

Dziewczyny może Wy mi pomożecie bo mam dylemat  :(

Nie wiem co włożyć do tych pudełeczek  ???

czekoladkę (ze zdjęciem na papierku ) czy może migdały w lukrze będą lepsze ( powiedzmy po 3 sztuki, ewentualnie 5 sztuk ), a może czekoladkę i po 2 sztuki tych migdałów, a może samemu upiec jakieś małe ciasteczka, pierniki itp?

Jak Wy myślicie? bo ja już nie wiem  :( a moze macie jeszcze inne fajne pomysły ( nie drogie  ;) )

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Barzdo ładne te winietki i poduszeczka  ;D

Jeśli chodzi co tam włożyc to ja nie pomoge bo u Nas takiego zwyczaju nie ma , u Nas jako podziekowanie dla gosci będzie paczka ciasta i flaszka na odchodne  :P
oczywiście nie dla każdego z osobna tylko na rodzinkę  ;D

Morgan
  • Gość
Justys no popatrz popatrz u Nas jest tak samo  ;D paczka ciasta i flaszka na odchodne dla rodziny  ;D

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
hmmm....

w zasadzie u Nas też takiej tradycji nie ma, na żadnym weselu czegoś takiego nie było ( jedynie te ciasta, ale też nie wszędzie ), ale wiedziałam że niektórzy tak robią i pomysł mi się spodobał  :D

tak samo jak z winietkami nie spotkałam się na żadnym weselu ( a naprawdę byłam na wielu od dziecka) i od zawsze wiedziałam ze u mnie będą te winietki, bo nie mogłam patrzeć jak się ludziska żucają na siedzenia  ::) okropność i stwierdziłam,że u mnie na weselu tak nie będzie i już  ;D

no ale jakoś życie muszę sobie utrudnić  ;)

buziaki

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
u nas tez beda tylko winietki, zabieram sie za nie 15-stego.
nawet etykietek na butelkach ani zawieszek nie bedzie.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja bym dała migdały - czekoladka hmm, czekoladkę można skonsumować przy byle okazji a migdały te w polewiw są takie typowo ślubne ;D Ja znam ten zyczaj z Włoch, tam właśnie goście dostają migdały - one mają swoją symbolikę :taktak:

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
Tak też myślę,że mogdały będą lepsze, przede wszystkim są troche trwalsze (moim zdaniem), a zresztą zamiast jednej czekoladki można wrzucić 2 lub właśnie 3 migdałki w podobnej cenie  :)

Postanowiliśmy,że  ( znalazłam fajne na allegro :) ) tak na szczęście, i tak na słodko wrzucimy po 2 lub ( jak fundusze pozwolą) 3 migdałki  :D

Rozdaliśmy następne zaproszenie  :D nie obeszło się jednak bez niespodzianek  ::)

Gdy chcieliśmy wracać do domu ( pojechała z nami jeszcze moja mama i taka ciocia) okazało się,że samochód nie chcę zapalić  :( wujek z ciocią u których byliśmy pojechali po znajomego mechanika, ale i on biedny nie mógł nic poradzić, wiec  samochód został sobie jakieś 40 km od naszego domu, a po Nas przyjechał mój tata  ;D

No ale zrzuciliśmy to na to że dzisiaj jest ( a raczej już był) 13  ;D

Dobrej Nocki wszystkim życze

Buziaki

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
dzis zamówiłam buciki  :D

w rzeczywistości są ciutkie ciemniejsze

i kupiłam kotyliony :)

a to są te aniołki o których pisałam wczesniej  :)

Pozdrawiam
Buziaki

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Melduję się w odlicznku :) Suknia przepiękna, Wasza historia mnie zaskoczyła, miłość od pierwszego wejrzenia z nutką zawahania...widać jesteście sobie przeznaczeni :) Pozdrawiam i obiecuję zaglądać :)

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
Witaj Bea i zapraszam  ;D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
sliczne buciki  :) gdzie takie zamowiles

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
Dziękuje  :)  a buciki zamówione w Wawie w salonie Angel, bo były tylko w rozmiarze 39 a mi potrzeba 37  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajne butki  :D podobają mi się  :) drogie ?  ;)

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
cytowanie patrz Regulamin-pisanie postów-pkt.15

Dziękuje  :oops:

niestety do tanich nie należa 280 zł  ::) ale z prawdziwej skórki ( a to niestety kosztuje  :( ) sama w życiu bym tyle nie dała, ale mama powiedziała ze mi dołoży ( sporą część  :D )  zresztą jak mnie za bardzo nie zdebczą będę je mogła założyć i na jakies inne okazję  :D, jedyny kłopot jest w tym że na obcasie chodze tylko od swięta i nie jestem przyzwyczajona, a te mają nawet spory obcasik ( jak dla mnie, bo dla innych to pewnie nie wielki  :) ) ale mam nadzieję że będą wygodne  :)

Kurcze u Nas znowu pociemniało,pada i groźnie błyska   :( a jak tam u Was pogoda?

Pozdrowionka buziaki
« Ostatnia zmiana: 18 Sierpnia 2008, 08:51 wysłana przez Maja »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Buciki wygladają na bardzo wygodne  ;) Ile ma cm obcas bo jak ma 5 cm to będą super, ja jescze lubie 7 cm ale 8 to juz za wysokie  ;D

p.s
u Nas pogoda jak narazie sie poprawiła czyt. nie pada, bo rano było koszmarnie  ;)

Mój kuzyn mówił ze jak wczoraj wychodził do pracy to z nieba leciał grad wielkości ziemniaków  :o, wiec sie wrócił do domu, niestety maja zniszczony daszek na balkonie oczywiście przez te "ziemniaki"  :(

tragiczy ten sierpień pod względem pogody  :-\

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Witaj.. ;D
Butki śliczne.. :-* Ja też nie chodzę często na obcasach, ale myślę, że damy radę ;D
A co do podziękowań, to faktycznie migdałki fajniutkie są, sama je zamawiałam. Z tego co wiem, to fajnie, jak jest ich 5. "Migdały symbolizują życzenia szczęścia, zdrowia, bogactwa, długowieczności oraz cudownych dzieci, składane gościom w podziękowaniu za przybycie na uroczystość". A jeśli byś chciała taniej, niż na allegro, bo one są pakowane już właśnie w takie 5-sztukowe paczki, to daj znać na priva.. ;D

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
Buciki wygladają na bardzo wygodne  ;) Ile ma cm obcas bo jak ma 5 cm to będą super, ja jescze lubie 7 cm ale 8 to juz za wysokie  ;D

Nie wiem ile mają cm  :( ale tak na oko to z 4-5 cm to mają raczej nie wiecej ale na 100% pewna nie jestem

a co do pogody to szkoda gadać, u Nas bogu dzięki jakieś większe wichory itp zawsze ( jak do tej pory ) przechodzą bokiem i większych szkód nie ma i oby tak dalej

Witaj.. ;D
Butki śliczne.. :-* Ja też nie chodzę często na obcasach, ale myślę, że damy radę ;D

no zobaczymy, ale jak już je będę miała w domku to sobie pochodzę,żeby stópki się trochę przyzwyczaiły  :D

A co do migdałków to wiem,że fajnie jest jak jest po 5, ale tanie to nie jest  :( jeszcze jak ma się mało osób to może być a mi potrzeba om 200 takich komplecików  :(

Ale jeśli Julka masz ofertę nie do odrzucenia to kto wie  :) wysłałam Ci już wiadomośc na priva  :D

Offline hugolina1983

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2008
ile takie kotylioniki????????????????
:

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **
cytowanie patrz Regulamin-pisanie postów-pkt.15

ja zapłaciłam 40 zł za 100 sztuk  :) nie wiem czy to tanio czy drogo  ???
« Ostatnia zmiana: 18 Sierpnia 2008, 08:51 wysłana przez Maja »

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Hmm, za kotyliony sama nie wiem, czy to dużo, czy mało, ja z nich zrezygnowałam..
A co do migdałków to oferta przesłana, myślę, że jest na prawdę super.. ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
280 zl - uuu drogie  :( Ja bym chciała jak najtańsze, ale już sie boję że jak przyjdzie co do czego  to spodobają  mi się jedne z najdroższych - tak jak to miałam przy szukaniu sukni  ::)
piszecie tu fajne rzeczy o migdałkach  :)

Migdały symbolizują życzenia szczęścia, zdrowia, bogactwa, długowieczności oraz cudownych dzieci, składane gościom w podziękowaniu za przybycie na uroczystość

dobrze wiedzieć  :)
piszecie też o kotylionkach - może to będzie głupie pytanie, ale do czego one będą uzyte :drapanie:

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Myślę, ale ręki nie dam sobie uciąć, że to takie kotylioniki do przywieszenia dla każdego z gości. Na marynarkę, na sukni. ;D

Morgan
  • Gość
Buciki masz bardzo podobne do moich :)) też mam ze skórki :))

Offline msklodowska

• użytkownik
  • **

piszecie też o kotylionkach - może to będzie głupie pytanie, ale do czego one będą uzyte :drapanie:

Myślę, ale ręki nie dam sobie uciąć, że to takie kotylioniki do przywieszenia dla każdego z gości. Na marynarkę, na sukni. ;D

zgadza się, to takie kokardki które się przypina różnie, czasami tylko panom, a na innych weselach wszystkim gościom, z tego co zdążyłam się dowiedzieć to jest po to żeby odróżnić kawalera od żonatego, tylko ja nigdy nie wiem po której stronie ma być kokardka  ???, po jednej stronie dla kawalerów/panien a po drugiej żonaci/zamężne

Ja w zasadzie też chciałam z tego zrezygnować, ale mama się uparła że jak tradycja to tradycja i już  ::) więc niech już będą  :)

Buciki masz bardzo podobne do moich :)) też mam ze skórki :))

i co wygodne? tylko widzę,że masz mniejszy obcasik  :)

Pozdrawiam
Buźka  :D