hehe

no cóż poprostu wróciłam do pracy

ale zaraz postaram się nadrobić zaległości

chociaż juz nie mam w zanadrzu podobnych (i tak fascynujących

) opowiesci

Okazało sie, ze nie tylko z salą mieliśmy farta, ale i z orkiestrą

przy podpisywaniu umowy zapytalismy się, że nie zna Pani jakichś ciekawych, godnych polecenia kapel. No i miała

podała nam kilka, z naciskiem na jeden.
Po powrocie ( a była to sobota, wieczór) stwierdziliśmy,ze spróbujemy zadzwonić, a nóż się uda. I się udało

okazało się, że ten termin mają akurat wolny, jako jeden z dwóch, więc umówliśmy się nastepny dzień, że przyjada do nas, (tzn ten główny szef i wokalistka).
Przyjechali i oczarowali wszystkich

moi rodzice byli gotowi od razu podpisywać umowę, ale stwierdziłam, że warto porozmawiać jeszcze zinnym, a nie tak brac pierwszego lepszego. Umówliśmy się, że podjedziemy w następną sobotę zobaczyć jak grają na czyims weselu.
Coprawda miedzy czasie rozmawialismy jeszcze z innymi zespołami, ale żaden nie miał nic interesujacego do zaoferowania.
Pojechaliśmy popatrzec i posłuchać ja grają i już nie mieliśmy watpliwości, że chcemy ten zespół

pare dni później podpisaliśmy umowę

Tak więc mamy już:
- salę
- zespół
- kościół
- kamerzystę i panią fotograf ( tu akurat nie ma co opowiadać, wzieliśmy do kupy pare kontaktów, które zebraliśmy na targach, dzwoniłam, umówilismy sie na spotkanie, spotkaliśmy się, spodobali nam się, ( bo to mąż z żoną) i podpisaliśmy umowę

)
- obrączki ( niestety nie mam zdjęcie bo Piotrus nie pozwolił mi zrobić

), jak tylko uda mi się zrobić napewno wkleje

- kurs przedmałeński załatwiony
- zaproszenia ( oj ciężko było wybrać, ale się udało

)
- suknię ( o tym jak wybierałam opowiem jutro, zebyście nie miały za dużo czytania

)
Zostało nam jeszcze dużo rzeczy:
- poradnia
- rozdanie zaproszeń ( oj może być ciężko, najchetniej to wszystko wysłała pocztą

)
- strój młodego
- nasze buty
- bielizna
- zapisanie się do fryzjera, na makijarz
- wybór wiązanki
- zamówienie winietek, kart menu
- omówienie menu
I jeszcze wiele, wiele innych rzeczy

Buziaczki