Autor Wątek: Wspólne 1025 dni uwiecznione pięknym dniem... Ślub Basi i Kamila - 31.05.2008r.  (Przeczytany 136313 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
super a ta zabka cudna

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Piekne widoczki, no, no

Gabiś
  • Gość
Ale cudna żaba!!! Super zdjęcie!!

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Świetne ujęcie żaby  :ok:

Offline Agatha
  • entuzjasta
żaba najśliczniejsza ;D

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Oooooooo jakie anielskie widoki !

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Śliczne widoki :)
Żabka GóRą!!!

Offline mario10011

• forumowicz
żdjęcia śliczne

a co do zdjęć od fotografa to ja Cię rozumiem - ja też wciąż czekam  :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Mario, a gdzie Twoje zdjątka można pooglądać ze ślubu?

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008

Faktycznie widoczki były anielskie. Było miło, wesoło i sielankowo :) dopóki było jasno wszyscy wylegiwali sie na kocykach na trawce z zimnym piwkiem. Chłopcy wpadli nawet na pomysł gry w piłkę nożna w trawie po pas. Do tego grali na boso. Śmiechu było co niemiara  :D :D :D :D na drugi dzień mój mężulek obudził sie z czymś wbitym w jedną stopę, a z drugą spuchnięta. Po wyleczeniu obu jeszcze przez tydzień miał zakwasy  :D :D :D Gdy się ściemniło rozpaliliśmy grilla, a większość osób przeniosła sie do środka, bo komary chciały zjeść nas żywcem pomimo tego, że zapaliłam takie kadzidełka przeciwko komarom. Wszyscy chodzili w ręce trzymając offa  :D :D :D Impreza była przednia. Wszyscy mówią, że chyba nawet lepsza niż wesele :D a do tego wszystkiego z przygodami  :D :D ale to już prywatne sprawy rodzinne więc nie będę ich opisywać na forum.

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Super foty, zabka ekstra ;D

A poprawinki takie inne ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Super takie poprawinki, już bez stresu, na spokojnie, i pełne zabawy.. :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
O takich poprawinkach jeszcze nie słyszałam :)
Super :)

Offline baska98

• Chuck Norris

początkowo myśleliśmy o poprawinach w restauracji (tam gdzie odbyło sie wesele) ale jak usłyszeliśmy cenę to niestety nie było nas na to stać. Znaczy sie cena nie była bóg wie jak wysoka, tylko przy naszej ilości gości wychodziło to sporo, a że sami organizowaliśmy sobie wesele to liczyliśmy sie z pieniążkami. Moja mama była na początku przeciwna temu ale że sami za wszystko płaciliśmy to w sumie rodzice się nie wtrącali i ostateczną decyzję pozostawiali nam. W końcu zdecydowaliśmy się na ten domek myśliwski :) nie dość, że poprawiny były rewelacyjne to jeszcze na górze były pokoje więc połowa naszych gości tam przenocowała :) więc taniej nas wyniósł hotel :) za wynajęcie za 2 dni zapłaciliśmy 300zł  :D Do tego zrobiliśmy grilla. Poza tym z wesela zostało nam tyle jedzonka, ze moglibyśmy wykarmić całe wojsko więc jedzonka nie brakowało. Od ciepłych różnych dań, przez zimną płytę, placki i owoce :) Ja mam tak zawsze, że na weselu nie chce mi się jeść, a na drugi dzień coś bym sobie weselnego zjadła i pierwszy raz w życiu mogłam  :D
Naprawdę polecam taki rodzaj poprawin  :D :D :D :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
 :-* :-* :-*

Offline Agatha
  • entuzjasta
życzę miłego weekendu, już nie mogę sie doczekać piątku, w końcu weekend :blagam: :blagam: :blagam:

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
sami za wszystko płaciliśmy to w sumie rodzice się nie wtrącali i ostateczną decyzję pozostawiali nam
Wiesz, nam rodzice opłacali wesele ale całą organizację wzięliśmy na siebie i nikt się nam nie wtrącał... Zrobiliśmy wszystko tak jak chcieliśmy bez ograniczeń.

Poprawiny mieliśmy w restauracji i nie sądzę, żeby były denne albo gorsze. To zależy co kto lubi  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris

sami za wszystko płaciliśmy to w sumie rodzice się nie wtrącali i ostateczną decyzję pozostawiali nam
Wiesz, nam rodzice opłacali wesele ale całą organizację wzięliśmy na siebie i nikt się nam nie wtrącał... Zrobiliśmy wszystko tak jak chcieliśmy bez ograniczeń.
ale ja nie napisała, że jak rodzice płacą to się wtrącają. Napisałam tylko jak było u nas  ;)

Poprawiny mieliśmy w restauracji i nie sądzę, żeby były denne albo gorsze. To zależy co kto lubi  ;)
i tez nie napisałam, że poprawiny w restauracji są denne czy gorsze, bo jak dobrze przeczytałaś to napisałam:
początkowo myśleliśmy o poprawinach w restauracji (tam gdzie odbyło sie wesele) ale jak usłyszeliśmy cenę to niestety nie było nas na to stać. Znaczy sie cena nie była bóg wie jak wysoka, tylko przy naszej ilości gości wychodziło to sporo

Offline sunflowerka83

• forumowicz
A ja też będę mieć podobne poprawiny jak Basia. Nawet nie myśleliśmy o poprawinach w restauracji. (też m.in. ze względu na koszty, jak się robi wesele w restauracji to niestety wynosi ono tyle co 2 dniowa zabawa w remizie) Zaplanowaliśmy sobie na drugi dzień grilla na działce ze znajomymi i kuzynami (czyli młodsza ekipa). Byliśmy już na takich poprawinach i było super.
Zamierzamy tylko dokupić mięsko na grilla i trochę piwa, bo na weselu nie będziemy mieć.

BTW zdziwił mnie ten post adama i ewy, trochę takie niegrzeczne to było, ale może to tylko moje wrażenie...

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Basia i powiem ci że takie poprawiny jakie wy mieliście są najlepsze!!

s ujęcie żaby - rewelacja :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Witaj kochana  :-* :-* :-* miłego czwartku życze  :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
U mnie będzie podobnie z tym, że impreza będzie koło domu na wsi  ;D

Offline baska98

• Chuck Norris

BTW zdziwił mnie ten post adama i ewy, trochę takie niegrzeczne to było, ale może to tylko moje wrażenie...
ja tez odniosłam takie wrażenie ale może to tylko wrażenie...

Witaj kochana  :-* :-* :-* miłego czwartku życze  :-* :-* :-*
wzajemnie  :-* :-* :-* :-*

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
Odniosłyście mylne wrażenie, bo nie było w tym co napisałam ani krzty wrogości ani złości...
Napisałam tylko jak było u nas.  Nam się nie wtrącali z czego byliśmy z resztą oboje zadowoleni i napisałam to bardziej pod kątem, że może Basia niepotrzebnie obawiała się ingerencji rodziców, bo nie zawsze jedno idzie w parze z drugim  ;)
Co do poprawin... Nie wyobrażam sobie mojej schorowanej babci siedzącej na kocyku, bo niestety mogłaby już z tego poziomu nie powrócić do pionu... Poza tym u nas był tylko obiad, więc całodniowa impreza w plenerze nie zdałaby egzaminu  ;) Finanse to inna sprawa  ;) Każdy ma poza tym inny gust i to, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że coś potępia... Poza tym za odmienne zdanie nie trzeba skakać sobie do oczu... Każdy jest inny  ;) Ile osób tyle opinii  ;D

Jestem w pracy dlatego czasami używam skrótów myślowych i jak widać trudno złapać w locie co chciałam przekazać  ;) Przykro mi, że odebrałyście to w taki sposób bo nie taki cel miała moja wypowiedź...

Offline mario10011

• forumowicz
 :) przesyłam pozdrowionka  ;)

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*

milady84 to jednak miało być u mnie, tak?  :D

Basieńko gratulacje oczywiście że dla Ciebie były - spóźnione ale ze szczerego serduszka :serce:

Kochana wyglądałaś przepięknie, cudownie, wyjątkowo, niesamowicie, zjawiskowo etc. (mogłabym tak wymieniać i wymieniać) :szczeka: :brawo_2:  :brewki: :Serduszka:  :skacza: :Zakochany:  :bukiet:
« Ostatnia zmiana: 29 Lipca 2008, 23:16 wysłana przez ela »

Offline baska98

• Chuck Norris

Odniosłyście mylne wrażenie, bo nie było w tym co napisałam ani krzty wrogości ani złości...
Napisałam tylko jak było u nas.  Nam się nie wtrącali z czego byliśmy z resztą oboje zadowoleni i napisałam to bardziej pod kątem, że może Basia niepotrzebnie obawiała się ingerencji rodziców, bo nie zawsze jedno idzie w parze z drugim  ;)
Co do poprawin... Nie wyobrażam sobie mojej schorowanej babci siedzącej na kocyku, bo niestety mogłaby już z tego poziomu nie powrócić do pionu... Poza tym u nas był tylko obiad, więc całodniowa impreza w plenerze nie zdałaby egzaminu  ;) Finanse to inna sprawa  ;) Każdy ma poza tym inny gust i to, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że coś potępia... Poza tym za odmienne zdanie nie trzeba skakać sobie do oczu... Każdy jest inny  ;) Ile osób tyle opinii  ;D
Jestem w pracy dlatego czasami używam skrótów myślowych i jak widać trudno złapać w locie co chciałam przekazać  ;) Przykro mi, że odebrałyście to w taki sposób bo nie taki cel miała moja wypowiedź...
to przepraszam, że odniosłam takie wrażenie ale napisałaś - może to przez to, że jak to napisałaś jesteś w pracy i używasz skrótów, że:
Poprawiny mieliśmy w restauracji i nie sądzę, żeby były denne albo gorsze
i wyszło tak jak ja bym tak uważała, a nie jest to prawdą.
Nie obawiałam sie też ingerencji ze strony swoich rodziców, bo już na samym początku zaznaczyli, że to nasze wesele i żebyśmy wszystko robili tak jak nam sie podoba abyśmy później nie żałowali i co więcej nie mięli do niech pretensji... Może ja też się nie jasno wyraziłam  ;) napisałam tak dlatego, że jak nie raz czytam co przechodzą inne dziewczyny z forum to aż mi sie włosy jeżą...
A co do poprawin to nie były one na kocyku tylko w domku przy stołach ładnie nakrytych  :) Ci co woleli słoneczko i piwko wylegiwali sie na kocykach, a Ci co jedzonko i stoły to siedzieli w środku. Nasza babcia nie narzekała  ;)
Ja nie skaczę nikomu do oczu tylko po prostu odebrałam Twojego posta jako niemiłego ale już sobie to wyjaśniłyśmy  :D gdybym tylko miała możliwość i pieniążki to pewnie zrobiłabym sobie poprawinki w restauracji ale wyszło jak wyszło czego z resztą nie żałuje  ;D ;D ;D ;D bo zabawa był rewelacyjna  :disco:
Co więcej nie miejsce jest ważne tylko goście i to w jaki sposób sie bawią  ;)

milady84 bardzo Ci dziękuję za te wszystkie ochy i achy  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: no i za gratulacje  :)

Kochana wyglądałaś przepięknie, cudownie, wyjątkowo, niesamowicie, zjawiskowo etc. (mogłabym tak wymieniać i wymieniać)
możesz wymieniać, bo milutko mi sie robi  ;) oczywiście żartuję i jeszcze raz dziękuję :-*

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
  • Czorcik Alanek :)
  • data ślubu: 12.07.2008r.
Basieńko poprawiny superaśne takie na łonie natury super .... my tez bedziemy mieli poprawiny ale u mnie na wsi tzn najpierw na sali a potem przenosimy sie na podworze ...

super jeszcze raz super laska z ciebie wyglądałas bosko  :ok: :ok: :ok: :ok: a żabka superaśne ujęcie :)

buziaczki czwartkowe :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
Super wyglądasz.Gratuluję. :Daje_kwiatka: