Autor Wątek: Wspólne 1025 dni uwiecznione pięknym dniem... Ślub Basi i Kamila - 31.05.2008r.  (Przeczytany 129271 razy)

Offline slonk

• użytkownik
  • **
  • ... iść ciągle iść w stonę słońca...
  • data ślubu: 23,08,2008  17.00 parafia Św. Barbary w DG
Basiu ja tez myslałam o podobnej dekoracji  śliczna jest ale musze jeszcze pomyslec i moze jakies natchnienie mnmie najdzie ;D jak nie to bedzie tak aler w kremie ;D

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008

u mnie właśnie piękna słoneczna pogoda przeistacza sie w burzę  :( :(
w burzę to mało powiedziane. Leje taki grad, że aż mi serce zamarło jak to zobaczyłam.
siedzę i modlę sie aby nasz samochód przetrwał to i wyszedł bez szwanku...

« Ostatnia zmiana: 23 Czerwca 2008, 16:35 wysłana przez baska98 »

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
U nas pogoda też okropna!!!! Z pięknej się zrobiła!!!!

A dekoracja naprawdę BOSKA!!!

Gabiś
  • Gość
Dekoracja jest porpostu rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline baska98

• Chuck Norris

A dekoracja naprawdę BOSKA!!!
Dekoracja jest po prostu rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękuję  :-* :-* :-* :-*

i jeszcze raz ja:

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
A tam sala... Baśka jest najpiękniejsza!!! ;D

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
Witaj Basiu! Nie wiem, czy mnie pamiętasz, kiedyś odezwałam się w Twoim odliczanku.  Ślubowałyśmy tego samego dnia. . .  przeczytałam całą Twoją relację.  Wszystko przecudne, wyglądałaś niezwykle elegancko, z klasą, PM jak Młody Bóg w tym gajerku :)
Wiesz, chyba mamy wiele wspólnego. . .  w podejściu do niektórych spraw.  Mam nadzieję, że żonkowe życie Ci służy? Ja jestem w innym świecie od 31 maja:) Szkoda, że ten dzień trwał tak krótko. . .  Ściskam!
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Slicznie wyglądałaś  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris

A tam sala... Baśka jest najpiękniejsza!!! ;D
Slicznie wyglądałaś  ;)
bardzo Wam dziekuję za te komplementy  :-* :-* :-* :-*

Witaj Basiu! Nie wiem, czy mnie pamiętasz, kiedyś odezwałam się w Twoim odliczanku.  Ślubowałyśmy tego samego dnia. . .  przeczytałam całą Twoją relację.  Wszystko przecudne, wyglądałaś niezwykle elegancko, z klasą, PM jak Młody Bóg w tym gajerku :)
Wiesz, chyba mamy wiele wspólnego. . .  w podejściu do niektórych spraw.  Mam nadzieję, że żonkowe życie Ci służy? Ja jestem w innym świecie od 31 maja:) Szkoda, że ten dzień trwał tak krótko. . .  Ściskam!
oczywiście, że pamietam :)
dziękuję za miłe słowa :)
żonkowe życie jak najbardziej mi służy. Myślałam, że niewiele sie zmieni, bo mieszkaliśmy razem ale zmieniło się wszystko, a w szczególności siła naszej miłości. Oboje to zauważyliśmy, że kochamy sie jeszcze bardziej. Jest superowo  :skacza:
wiele bym dała aby przeżyć ten dzień po raz drugi :) zbyt szybko zleciał :(
a gdzie jakiś Twój wąteczek?

Offline mario10011

• forumowicz
  • data ślubu: 24.05.2008
Basiu dekoracja sali była przesliczna  :ok:

a Ty wygladasz cudnie  :jupi:

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Bardzo ładna dekoracja (co do wyglądu Basi to już wyraziłam swoje achy i echy ;D ;D). Właśnie zastanawiam się nad świeczkami pływającymi, i może pomyślę o czymś nieco podobnym  ;) ;)

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
Nie mam swojej relacji, ani odliczanka. . .  jestem raczej takim podglądaczem forum . . .  późno odkryłam to miejsce, trochę teraz żałuję, być może udało by mi się zorganizować moje wesele w sposób bardziej przemyślany. . . mądry człowiek po czasie. . .  
Zbyt wiele rzeczy mi się nawarstwiło jednocześnie. . . decyzję o ślubie podjęliśmy w styczniu '08r.  (czyt.  oświadczyny).  Nie mieliśmy wiele czasu na przygotowania.  Jednak mimo wielu obaw wszystko się udało i jesteśmy bardzo zadowoleni.  Wprawdzie nie było to tak perfekcyjne wesele jak Twoje, dopracowane w każdym szczególe (chapeau bas!!! Basiu!!!).
Poza tym moja obrona pracy mgr. . . już za kilka dni, nowa praca. . .  Może za jakiś czas się zmobilizuję i założę swój wątek.  Czekamy na razie na zdjęcia od fotografa, mają być może za 2 tyg.  Ewentualnie mogę Ci przesłać zdjęcia na priv jeśli Cię interesują. . .  Mój mąż (podobnie jak Twój) nie pozwala umieszczać swojego szanownego wizerunku w internecie:)
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Basiu ja dopiero tu dotarłam i od razu przeczytałam całą relacje!
Co tu dużo mówic wyglądałaś przepięknie!
Dekoracje sali mnie zachwyciły, te kolory są niesamowite!

Czekam na zdjęcia od fotografa.
I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Basia ja czekam na foty od fotografa ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
ja tez bym chciala zobaczyc zdjecia od fotografa :)
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline baska98

• Chuck Norris

Basiu dekoracja sali była przesliczna  :ok:

a Ty wygladasz cudnie  :jupi:
dziekuję  :przytul:

Bardzo ładna dekoracja (co do wyglądu Basi to już wyraziłam swoje achy i echy ;D ;D).
cieszę się, że się podoba :) i jeszcze raz dziękuję  :-* :-* :-*

toscansun będę czekać na Twój wąteczek :)
a co do zdjęć to bardzo miło z Twojej strony, że pomyślałaś :) bardzo chętnie sobie je obejrzę :) mój mail: baska98@o2.pl

Basiu ja dopiero tu dotarłam i od razu przeczytałam całą relacje!
Co tu dużo mówic wyglądałaś przepięknie!
Dekoracje sali mnie zachwyciły, te kolory są niesamowite!
I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
dziękuję za życzenia i za te wszystkie komplementy  :-* :-* :-*

Jeszcze raz Wszystkim Wam dziekuję za te miłe słowa, które napisałyście. Aż urosłam od nich, a moja samoocena na pewno wzrosła :)
Dziękuję Wam, że przez te 100 dni przed ślubem byłyście ze mną, wspierałyście mnie  i pomagałyście podjąć mi decyzję w sprawach trudnych dla mnie. Muszę to otwarcie powiedzieć - że gdyby nie Wy pewnie ten dzień nie wyglądałby tak jak wyglądał :)

Każdej z Was z osobna życzę aby i jej dzień ślubu był tak bezstresowy jak mój i aby usłyszała tyle miłych słów co ja (albo i więcej).

nie mogę sie już doczekać zdjęć od fotografa. Mam nadzieje, że będą na dniach...

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
a jak ja sie nie mogę doczekać zdjęć od fotografa  ;D ;D ;D na pewno będą cudne

Offline baska98

• Chuck Norris
na pewno będą cudne
mam nadzieję :)

Offline Agatha
  • entuzjasta
te zdjęcia nie od fotografa tez były rewelacyjne...aż sie boje co za cuda fotograf narobił:P
oby jak najszybciej były :Fotograf:

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Kiedy dostaniesz zdjecia od fotografa?
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
I ja z utęksnieniem czekam na zdjęcia od fotografa :)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Basia ja już zaczynam tupotać :tupot:
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline baska98

• Chuck Norris

Kiedy dostaniesz zdjęcia od fotografa?
wstępnie była mowa o tym tygodniu ale to nic pewnego...

ja tak tuptam od wesele  ;)

Offline Agatha
  • entuzjasta

ja tak tuptam od wesele  ;)

[/center]
[/quote]

w sumie to się nie dziwię, pewnie też będę tuptać :P

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
fajnie że wrzuciłaś fotki dekoracji z bliska bo ja na nie czekałam,ślicznie Ci to wszystko wyszło,cudo!!!!!!!

i tez tuptam za zdjeciami od fotografa   :tupot:

Offline Agatha
  • entuzjasta
Basiu, a ty tę dekoracje to wszystko sama?  :o :o :o

:brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline baska98

• Chuck Norris

Basiu, a ty tę dekoracje to wszystko sama?  :o :o :o

:brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
niestety nie  :( na początku miałam taki zamiar ale jak sobie podliczyłam ile mnie wyniesie dekoracja wykonana przez siebie to wyszło mi, że tylko 100zł taniej od wyceny firmy dekoratorskiej więc przedstawiłam firmie co chcę (dokładnie jak mają wyglądać kompozycje kwiatowe) i w jakiej kolorystyce, a oni mi to tylko wykonali :) w sumie dekoracja była tak prosta w sobie, że pewnie bez najmniejszego problemu wykonałabym sobie ją sama ale nie żałuje, że wynajęłam firmę, bo w piątek miałam tyle spraw do załatwieni, że nie znalazłabym czasu jeszcze na dekoracje sali.

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta

niestety nie  :( na początku miałam taki zamiar ale jak sobie podliczyłam ile mnie wyniesie dekoracja wykonana przez siebie to wyszło mi, że tylko 100zł taniej od wyceny firmy dekoratorskiej więc przedstawiłam firmie co chcę (dokładnie jak mają wyglądać kompozycje kwiatowe) i w jakiej kolorystyce, a oni mi to tylko wykonali :) w sumie dekoracja była tak prosta w sobie, że pewnie bez najmniejszego problemu wykonałabym sobie ją sama ale nie żałuje, że wynajęłam firmę, bo w piątek miałam tyle spraw do załatwieni, że nie znalazłabym czasu jeszcze na dekoracje sali.

No właśnie i dlatego ja cały czas się zastanawiam, czy lepiej troszkę zaoszczędzić, czy raczej mieć piątek wolny od dekoracji.. Cały czas rozważam to, ale to pewnie zależy od tego, co się planuje w sowich dekoracjach..

Dobrej nocki :-*

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Basiu byłaś piękną Panną Młodą  :o :o :o a dekoracja powalająca. Czy inspiracją nie była dla Ciebie przypadkiem nasza rajdówka? :) Ona też miała takie kolorki   :) Suuuper!

Offline baska98

• Chuck Norris

No właśnie i dlatego ja cały czas się zastanawiam, czy lepiej troszkę zaoszczędzić, czy raczej mieć piątek wolny od dekoracji.. Cały czas rozważam to, ale to pewnie zależy od tego, co się planuje w sowich dekoracjach..
faktycznie, kwestia ceny to to co sie planuje w dekoracji. Gdybym nie wymyśliła sobie pokrowców na krzesła, dekoracja byłaby o połowę tańsza w wykonaniu firmy, a jeśli ja bym sie podjęła wykonania jej samodzielnie to pewnie wyszłoby mnie to jeszcze taniej. Ale w końcu ten dzień jest po to aby spełniać swoje marzenia - w granicach na jakie pozwoliły mi finanse  ;)

Basiu byłaś piękną Panną Młodą  :o :o :o a dekoracja powalająca. Czy inspiracją nie była dla Ciebie przypadkiem nasza rajdówka? :) Ona też miała takie kolorki   :) Suuuper!
dziekuję :)
tak, inspiracją było wesele Karolci. Nie tylko kolorystyka ale jak i widać jabłuszka :)

wkleję Wam kilka zdjęc z poprawin.
W takiej scenerii bawiliśmy sie :)
widok z domu

widok z nad stawu

wszyscy mieli radochę, bo przy okazji połowili sobie rybki :) a szło im to całkiem nieźle :)

no i troszkę natury :)