Autor Wątek: Wspólne 1025 dni uwiecznione pięknym dniem... Ślub Basi i Kamila - 31.05.2008r.  (Przeczytany 135894 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
i  najwazniejsze zeby smakowalo  ;D ;D ;D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
życzywiscie z tym tortem nie wyszo ale i tak dla mnie wyglada smakowicie
miłego dnia zycze  :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
a mie sie mimo wszystko twoj torcik podoba..... moze nie idelany jak na zdjeciu.... najwazniejsze ze był pyszniutki :)

Offline Agatha
  • entuzjasta
eeetam, piękny torcik, tylko nurtuje mnie pytanie...wystarczyło go dla wszystkich gości?

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
no niestety :( niektórych rzeczy nie da się zaplanować. W życiu bym nie przypuszczała, że cukiernia nie stanie na wysokości zadania. Co do smaku byłam pewna, ze będzie rewelacyjny, bo wytwory mają świetne ale do profesjonalizmu im daleko...

Ale powtórzę to co piszą wszyscy CUDNIE WYGLąDACIE!!!!
:przytul: :przytul: :przytul:

miłego dnia zycze  :-* :-* :-*
wzajemnie  :-* :-* :-*

eeetam, piękny torcik, tylko nurtuje mnie pytanie...wystarczyło go dla wszystkich gości?
tak, bo jak już pisałam wcześniej ten był taki pokazowy, a w kuchni czekało ich jeszcze kilka do pokrojenia :)

Offline Bogusia

• użytkownik
  • **
  • Ważne są dni, których jeszcze nie znamy
  • data ślubu: 21.06.2008
Basiu, ale sie zdziwilam tym tortem.............przeciez ja zamowilam taki sam jak Ty......................ojej teraz to sie zmarwtikam troszke..zobaczymy jaki u nas wyjdzie.
Ale i tak wszystko wygladalo cudnie!!!!!!!!!!!!!!

Offline Agatha
  • entuzjasta
oj to na łatwiznę poszłaś moja droga...te w kuchni piętra to Ci kucharki pokroiły... ;D ;D ;D

Offline motyleksz23

• forumowicz
  • data ślubu: 28.06.2008
Witam Basiu dotarłam do twojej relacyjki i jestem zachwycona. Dekoracja sali przepiękna ja będę też taką miała tylko pomarańczową :) nie mogłam sobie przypomnieć u kogo taką widziałam ... już teraz wiem :) mam nadzieje że nie będziesz miała mi za złe że zgapiłam ale jest tak piękna że n ie mogłam się oprzeć :)
A Ty wyglądałaś przepięknie. Tort... jeśłi byl smaczny to chyba już nie ma zanczenia że nie był idealnie taki jak chciałaś i tak była bardzo ładny.

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
Basia w sumie ten tort ze zdjęcia może się tylko wydawać duży.
A ten Wasz rzeczywiście na tle stolika, to maławy :-\

Ale mimo to b. ładny :)

Offline baska98

• Chuck Norris
Basiu, ale sie zdziwilam tym tortem.............przeciez ja zamowilam taki sam jak Ty......................ojej teraz to sie zmarwtikam troszke..zobaczymy jaki u nas wyjdzie.
Ale i tak wszystko wygladalo cudnie!!!!!!!!!!!!!!
dziekuję :)
a tortem sie nie przejmuj przecież masz z innej cukierni. Oby stanęła na wysokości zadania :)

oj to na łatwiznę poszłaś moja droga...te w kuchni piętra to Ci kucharki pokroiły... ;D ;D ;D
trzeba umieć radzić sobie w życiu  ;D ;D ;D

Witam Basiu dotarłam do twojej relacyjki i jestem zachwycona. Dekoracja sali przepiękna ja będę też taką miała tylko pomarańczową :) nie mogłam sobie przypomnieć u kogo taką widziałam ... już teraz wiem :) mam nadzieje że nie będziesz miała mi za złe że zgapiłam ale jest tak piękna że n ie mogłam się oprzeć :)
A Ty wyglądałaś przepięknie. Tort... jeśłi byl smaczny to chyba już nie ma zanczenia że nie był idealnie taki jak chciałaś i tak była bardzo ładny.
witaj w mojej relacyjce :)
dziękuję za te miłe słowa :)
bardzo sie ciesze, że dekoracja Ci sie podoba :)
dlaczego miałabym Ci mieć za złe? przecież ja ją też zgapiłam  :P

BasiaA ten Wasz rzeczywiście na tle stolika, to maławy :-\
no niestety  :-\
pewnie jak go goście zobaczyli to pomyśleli od razu, ze porcje będą maleńkie  :P

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Z torcikiem to faktycznie dali plamę, bo jak pokazałaś go, to wydał się piękny, ale niestety inny niż ten, co zamówiliście..
Ale zdjęcia bez welonu, jak już widać całą fryzurkę, kwiatki, to wyglądały przepięknie ;D  :brawo_2: :brawo_2:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
torcik ,pomimo ,że miał wyglądać inaczej, to i tak mi się podoba :) jedyne co, to był zdecydowanie za mały i goście mogli pomyśleć, że dla nich braknie ... ;]

Offline baska98

• Chuck Norris
Ale zdjęcia bez welonu, jak już widać całą fryzurkę, kwiatki, to wyglądały przepięknie ;D  :brawo_2: :brawo_2:
dziękuję :)

torcik ,pomimo ,że miał wyglądać inaczej, to i tak mi się podoba :) jedyne co, to był zdecydowanie za mały i goście mogli pomyśleć, że dla nich braknie ... ;]
na szczęście nikomu nie brakło, a nawet zostało :)
podobno tak smakował gościom, że chodzili po dokładki :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
na szczęście nikomu nie brakło, a nawet zostało :)
podobno tak smakował gościom, że chodzili po dokładki :)[/center]
to świadczy, że cukiernia ma smaczne wyroby ;D ;)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Torcik faktycznie sie różnił, ale i tak fajnie wygladał :)

No i zdjęcia fajne, poprosze o wiecej... A twój Kamil szkoda, że sie nie zgadza...
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline baska98

• Chuck Norris
to świadczy, że cukiernia ma smaczne wyroby ;D ;)
to fakt :) wyroby ma bardzo dobre :)
moja nowa mama powiedziała, że zamówi nam ten sam tort na rocznice  :D

Torcik faktycznie sie różnił, ale i tak fajnie wygladał :)
dobrze, że choć Wam sie podoba pomimo różnicy, bo to mnie pociesza, że może i gościom sie podobał :)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
A ja fotek nie widzę  :-[

Offline baska98

• Chuck Norris
A ja fotek nie widzę  :-[
nie mam pojęcia dlaczego  :drapanie:

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
no szkoda że ten tort tak wyszedł ale i tak ładnie wyglądał no i najważniejsze że smakował  ;D

Basiu ja czekam na zdjęcia od fotografa bo on pewnie uwiecznił sporo rzeczy,ja czekam na jakies fotki dekoracyjki w całości  ;)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Według mnie tort wyglądał bosko i nie ważne, że nie identycznie jak ten na zdjęciu  ;) Poza tym skoro był przepyszny to ja już problemu w ogóle nie widzę  ;)

Mój mąż też jest informatykiem i nie ma nic przeciwko naszym zdjęciom w internecie, bo się ich nie wstydzi, a poza tym każdy z nas ma świadomość co może się z nimi stać i aby to rozumieć nie trzeba kończyć informatyki  ;)
Może tymi argumentami uda Ci się przekonać swojego małża a w rezultacie my będziemy mogły nacieszyć Wami swoje oczy  ;)

Gabiś
  • Gość
BAsiu może i widać różnice w tym torcie.. ale wiesz chyba w tym calym dniu tort to nie najwazniejsza sprawa.. .do tego jesli był smaczny to ja już w ogóle nie widze probelmu :):):)

I nie ociągać się tak z tymi foteczkami bo ja spac nie moge  ;D ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
Ooooo widzę torcik  ;D Według mnie jest śliczny, naprawdę !!! A to że malutki, to nie szkodzi, bo i tak był zapas na zapleczu i dla wszystkich starczyło  :) Jak dla mnie super, tylko mogło być więcej tych lampioników i płatki dookoła, ale i tak fajnie wyglądał  ;)

A na ile osób robiliście weselisko?

Offline baska98

• Chuck Norris
przesyłam buziaczki z samego rana  :-* :-* :-* :-*

ja wiem, że tort to nie najważniejsza sprawa ale jak sobie już coś człowiek zaplanuje, a to nie wyjdzie to przykro sie robi, a ja do tego wszystkiego jestem jeszcze dość pedantyczna wiec lubię jak wszystko jest zapięte na ostatni guzik.

Mój mąż też jest informatykiem i nie ma nic przeciwko naszym zdjęciom w internecie, bo się ich nie wstydzi, a poza tym każdy z nas ma świadomość co może się z nimi stać i aby to rozumieć nie trzeba kończyć informatyki  ;)
Może tymi argumentami uda Ci się przekonać swojego małża a w rezultacie my będziemy mogły nacieszyć Wami swoje oczy  ;)
ja wiem, że nie trzeba skończyć informatyki aby wiedzieć co może stać się ze zdjęciami  ;)
moje Kochanie też się ich nie wstydzie tym bardziej, że należy do ludzi pewnych siebie i mało go obchodzi co inni o nim myślą  ;) więc nawet jakbyście wypisywały tu, że nie należy do najprzystojniejszych to by mu to zwisało  :D
ale nie o tym mowa  :) ma kilka swoich zasad i ja je szanuje. Nie powiem, że nie chciałabym Wam sie pochwalić swoim przystojniaczkiem ale skoro mój mężulek sobie nie życzy to ja nalegać nie będę  :)

I nie ociągać się tak z tymi foteczkami bo ja spac nie moge  ;D ;D
to ociąganie spowodowane jest tylko i wyłącznie sesją i nawałem pracy...
ale postaram się coś dzisiaj wrzucić :)

A na ile osób robiliście weselisko?
na przyjęciu było 154 osoby.

bardzo Wam wszystkim dziekuję za te miłe słowa o torcie :) jakoś mi teraz tak lepiej :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Oj Basieńko to weslicho dużo :)
To czekamy an foteczki :) Szkoda, że mężuś się nie zgadza :(
Pozasłaniaj jego przystojną twarz kwadracikiem :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
na początek buziaki poniedziałkowe  :-*

tort faktycznie odbiega od pierwowzoru ale najważniejsze, że smakował i goście byli zachwyceni smakiem  ;)

pisałam już, że cudnie wyglądałaś ale nie szkodzi napisać jeszcze raz - po prostu zjawiskowo  :brawo_2:

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
BASKA !!!

Ale wzor tego tortu spodobal mi sie na maxa ... moze sobie zgapie te platki roz :D a ten co byl u was ... torszku inny ale tez ładny :) cale szczescie ze byl smaczny.

Milego poniedzialkowego dzionka.

B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Trudno, może chociaż zdjęcia z kwadratem?  ;)

Offline slonk

• użytkownik
  • **
  • ... iść ciągle iść w stonę słońca...
  • data ślubu: 23,08,2008  17.00 parafia Św. Barbary w DG
witam,
tort sliczny i nie byl za mały -  stolik za duzy dali ;)

aaa wypatrzylam moje kolczyki w Twoich uszkach   ;D
a zdjecia z kwadratem przezyjemy ;)

Offline adusiaxxx

• maniak

ja wiem, że tort to nie najważniejsza sprawa ale jak sobie już coś człowiek zaplanuje, a to nie wyjdzie to przykro sie robi, a ja do tego wszystkiego jestem jeszcze dość pedantyczna wiec lubię jak wszystko jest zapięte na ostatni guzik

Ja Cię rozumiem Basiu baardzo dobrze, bo sama taka jestem  ;) Ale czy wcześniej w cukierni nie dowiadywałaś się jak duży będzie ten torcik i czy starczy na te 150 osób  ??? Bo wiesz fotka, to fotka, a tort z niej mógł być dla 50 osób, a oni zrobili według zdjęcia, także wiesz takie rzeczy należy wcześniej ustalić, żeby się póżniej nie zawieźć  :-[

Aaaaa i szkoda,że nie zobaczymy Twojego przystojniaka  :-\