Autor Wątek: Wspólne 1025 dni uwiecznione pięknym dniem... Ślub Basi i Kamila - 31.05.2008r.  (Przeczytany 136069 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
jedyne co przychodzi mi do glowy ogladajac zdjecia to CUDNIE ! naprawde slicznie wygladalas ...

najlepszego na nowej wspolnej drodze............

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
niech zgadne .... w TWOIM kieliszku byla WODKA ???

achhh te dzieci .... lobuziary ....  :klnie:
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
Jak mogłaś nas tak porzucić :'( ??
jakoś nie miałam natchnienia do pisania. Może to przez to co sie działo w Twoim wątku?  ;)

aneta_81 dziekuję :)

albo Wam coś wkleję z tego samochodu  ;)

znalazłam parę zdjęć beż mężulka  :D
już prawie pod salą:

zatrzymaliśmy sie:

i weszliśmy po schodkach na górę:

niestety słońce świeciło nam prosto w oczka więc na wszystkich zdjęciach mamy głupie miny  :P

staliśmy oboje i patrzyliśmy na te kliszki:

Jeszcze przed przyjęciem moje Kochanie żartowało sobie, że on chciałby mieć wódkę w kieliszku ale jak stanęliśmy na schodach i zobaczył wielkość tych kieliszków to jestem pewna, ze modlił sie w duchu aby nie wylosować wódki.
wzięliśmy Kieliszki do ręki. Powąchałam i co sie okazało? że ja mam wódkę... miałam chyba przerażenie w oczach, bo to nie były kliszki tylko wielkie baniaki  :o :o :o na samą myślę o wypicie gardo mi sie zamykało. No nic trzeba było pić. Ku mojemu zaskoczeniu cała wódka zmieściła mi sie w gardełku :) choć nie ukrywam, że nie było to najprzyjemniejsze. Przegryźliśmy szybko chlebkiem i wskoczyłam na ręce mojego mężulka :)
I tu następna rzecz, której żałuję. Po wypiciu wódki mieliśmy zrobić zdjęcie grupowe na schodach i z tego wszystkiego oboje zapomnieliśmy :( więc nie mamy zdjęcia wszystkich gości :(

jak widać na większości zdjęć jest fotograf wiec pewnie wiele ujęć jakich my nie mamy on zrobił :) mam przynajmnije taką nadzieje :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Ja obwąchałam oba kieliszki, aby mieć pewność, że mam wodę  ;D Wódka za nic w świecie nie przeszłaby mi przez gardło...

Zdjęcia cudne  :-*

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
No, w autku mieliście full  ;)

A jak się tak właśnie zastanawiam, czy nie iść do fryzjerki ze zdjęciem Twojej cudnej fryzury  :P Powiedz mi jeszcze czy welon dobrze się trzymał? Bo jak jest taki klasyczny kok u góry, to przynajmniej grzebyk od welonu ma się na czym trzymać - jest zablokowany i niżej "nie zjedzie"...

Offline baska98

• Chuck Norris
Zdjęcia cudne  :-*
:)

A jak się tak właśnie zastanawiam, czy nie iść do fryzjerki ze zdjęciem Twojej cudnej fryzury  :P Powiedz mi jeszcze czy welon dobrze się trzymał? Bo jak jest taki klasyczny kok u góry, to przynajmniej grzebyk od welonu ma się na czym trzymać - jest zablokowany i niżej "nie zjedzie"...
bardzo się cieszę, że moja fryzurka Ci sie podoba :)
grzebyk trzymał się bardzo dobrze :)

Gabiś
  • Gość
Ślicznie!!!!!!!

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
niech zgadne .... w TWOIM kieliszku byla WODKA ???

Mialam racje :) sliczne zdjecia - nie przeszkadzal ci taki dlugi welon?
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Ach te dzieciaki  ::)  Ale mimo wszystko bardzo podoba mi się ta fotka z auta.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
piekne te zdjecia slicznie

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Przepieknie prezentuje sie ten welonik.....

Offline Agatha
  • entuzjasta
Basiu, ty to potrafisz dawkować emocje... :brawo_2:

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Basia, pi ękne zdjęcia, ślicznie wygladałaś, ale to już chyba z 10 razy pisałam.

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
ślicznie!!!!!!!!! a ten welon boski  :o :o :o

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
śliczne fotki :) nie zazdroszczę tej wódki  ::)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Jak mogłaś nas tak porzucić :'( ??
Jakoś nie miałam natchnienia do pisania. Może to przez to co sie działo w Twoim wątku?  ;)

Basia przeze mnie? O kurcze :(

To zdjęcie z autka super ;D

Dzieci dodają uroku choć łozbuzy ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Oj ta wódka top trudna sprawa  :-\ :-\ :-\

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Ech ta wódka to mi czasami się w nocy śni, bo ja nie cierpię wódki i jeśli miałabym ją wypić, to nie wiem co by się stało... :-X

Offline baska98

• Chuck Norris
Ślicznie!!!!!!!
:przytul:

sliczne zdjecia - nie przeszkadzal ci taki dlugi welon?
dziękuje :) nie, bo zaraz po pierwszym toaście siostra odpięła mi ta najdłuższą warstwę i pierwszy taniec tańczyłam już z 2 krótszymi.

vonka, marzenieeee, Natulinek, Agatha, marta082008, ASIA39, madziq, Lili-liliana dziekuję Wam wszystkim za miłe słowa :) Kochane jesteście  :przytul:

c.d.
po wniesieniu mnie przez męża dostaliśmy szampana i skierowywaliśmy się na parkiet. Jak już zabraliśmy się wszyscy orkiestra założyła nam życzenia i wszyscy odśpiewali 100 Lat :) no i oczywiście było gorzko gorzko  ;)
Po toaście zaprosiliśmy gości do stołu na pyszny obiadek :)
tu zdjęcie z mamą :) które bardzo mi się podoba :) nawet nie wiem kiedy je ktoś zrobił :)

Gdy kończyliśmy jeść obiadek przyszła florystka i przyniosła nam piękny kosz kwiatów w prezencie od Kamila kuzynek, które nie mogły przybyć na ślub i wesele:

Po obiadku przyszedł czas na pierwszy taniec. Mój mężulek zaczął się stresować no ale nie ma mu się co dziwić skoro nie nawiedzi tańczyć. Cały ten nasz taniec miał przyćmić strzelający balon, który nie dość, ze nie wystrzelił to jeszcze powietrze z niego uszło i wyglądał okropnie. Zdecydowaliśmy się na niego właśnie z tego powodu aby odwrócić uwagę gości od nóg mojego K no i z powodu dzieci, których było sporo, a potem miały niezłą frajdę z tymi balonikami i konfetti. Tak jak napisałam po detonacji balon nie wystrzelił więc na środek wszedł mój kuzyn ze szpilą żeby go przebić ale był on tak gruby, że szpilka nie mogla sobie z tym poradzić więc go zerwał z sufitu u rozerwał rekami :) przynajmniej było śmiechu co niemiara  :D po rozsypaniu się baloników i konfetti zaraz na parkiecie zrobiło sie pełno od dzieciaczków :) które nas otoczyły robiąc kółeczko :)
nasz taniec skończył się :) mojemu mężulkowi ulżyło :) i teraz następna nie miła sytuacja. Kelnerki powinny wjechać z tortem, a tu nic się nie dzieje. Orkiestra nie wiedziała co ma robić więc zaczęli grać kolejny dla nas kawałek. Cos w stylu Wodeckiego czy kogoś tam. My nie znosimy takich utworów i od samego początku zastrzegaliśmy żeby nic takiego nie grali (chodzi mi o pierwszy taniec). Po tym jak wybraliśmy swój nie spodziewałam się, ze będzie taka sytuacja, ze orkiestra będzie zmuszona zagrać 2 "pierwszy taniec". Mój mężulek robił się powoli czerwony i ze złości i z nerwów, a tortu jak nie było widać tak nie było.... Skończył sie i drugi utwór, a tu dalej nic.... orkiestra znów zaczęła grać, a my zgłupieliśmy całkowicie. Nie było już nam do śmiechu. Był to 3 "pierwszy taniec". Dobrze, ze w końcu nasz kolega poszedł do kelnerek zapytać o co chodzi. Wchodzi na zaplecze, a one sobie siedzą i gadają...
W końcu wjechał tort, który nie wyglądał tak jak miała wglądać  :-\ no ale już nic z tym nie mogłam zrobić  :-\
Najważniejsze, że był przepyszny. Już dawno nie jadłam tak dobrego tortu :) Był tak lekki i delikatny, a co najważniejsze nie przesłodzony, ze sam rozpływał się w ustach  :D Wszyscy się nim zachwycali i prosili o dokładkę :)

Zdjęć niestety nie będzie :( ani z toastu ani z pierwszego tańca ani też z tortu, bo na wszystkich jesteśmy razem

Offline agu-s

• Chuck Norris
no to rzeczywiście kelnerki się nie spisały :ckm: :Kill:

Basiu a może znowu małż z kwadratem zamiast głowy?? ;) hihih

Offline Agatha
  • entuzjasta
śliczny bukiet, miło ze strony kuzynek że pomyślały...

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Basia ale numer z ty6m pierwszym tańcem hihih

a co do kelnerek - no coment's  :-\

a mam pytanko, co to sa za kwiatuszki na waszym stole??? pewnie było to w Twoim wąteczku ale ze mnie taka gapa jest że nie widziałam

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Miesliscie wyjątkowy pierwszy taniec  ;D

Bardzo mi się podoba Wasza dekoracja stołów, te gerberki ślicznie się prezentują.

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Ja bym chyba nie wytrzymala i wrzasnela: TORT!!! Halo!!!!  :drapanie:

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Basia co to za relacyjka bez zdjęć! Musisz nam pokazać. A mąż może być z kwadratem. Trochę go nie rozumiem, no ale jak nie chce to nie musisz nam pokazywać jego twarzy.

No to miałaś przygody, no ale mam nadzieję, że to nie przyćmiło całości ;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Oj Basieńko współczuję Wam tych nieprzewidzianych sytuacji, ale goście na pewno tego nie zauważyli ... Ważne, że tort wszystkim smakował, a to że inaczej wyglądał pewnie dla innych nie ma znaczenia, bo tylko Wy wiedzieliście jaki miał być, ale tak czy inaczej nie pokażesz nam go  ??? Ani fotek z pierwszego tańca  ??? Pliiiiisssss  :blagam: :blagam: :blagam:

Zalożę się że wszystko inne było cudowne  :)

Offline baska98

• Chuck Norris
Basiu a może znowu małż z kwadratem zamiast głowy?? ;) hihih
zobaczę  ;) na razie wkleję Wam te, na których jestem sama :)

a mam pytanko, co to sa za kwiatuszki na waszym stole??? pewnie było to w Twoim wąteczku ale ze mnie taka gapa jest że nie widziałam
pewnie chodzi Ci o te malutkie zielone :) to jest chryzantema :)

Bardzo mi się podoba Wasza dekoracja stołów, te gerberki ślicznie się prezentują.
dziekuję :)

Basia co to za relacyjka bez zdjęć! Musisz nam pokazać. A mąż może być z kwadratem. Trochę go nie rozumiem, no ale jak nie chce to nie musisz nam pokazywać jego twarzy.

No to miałaś przygody, no ale mam nadzieję, że to nie przyćmiło całości ;)
Ja szanuję jego zdanie i skoro nie chce to nie będę wklejać chyba, ze wyrazi zgodę na zdjęcia bez głowy  :P
a nie chce abym umieszczała jego zdjęcia, bo jest informatykiem więc wie co sie może stać z jego zdjęciami. Ja w sumie też zdaję sobie z tego sprawę ale nie przykładam do tego aż tak dużej wagi....
ogólnie wszystkie te wpadki nie przyćmiły fajnej zabawi i zadowolenia gości ale te które opisałam dotąd to nie koniec :( bo było jeszcze kilka...

Oj Basieńko współczuję Wam tych nieprzewidzianych sytuacji, ale goście na pewno tego nie zauważyli ... Ważne, że tort wszystkim smakował, a to że inaczej wyglądał pewnie dla innych nie ma znaczenia, bo tylko Wy wiedzieliście jaki miał być, ale tak czy inaczej nie pokażesz nam go  ??? Ani fotek z pierwszego tańca  ??? Pliiiiisssss  :blagam: :blagam: :blagam:

Zalożę się że wszystko inne było cudowne  :)
Pewnie i nie zauważyli, bo skąd niby mieli by wiedzieć, że tort miał wjechać zaraz po 1 tańcu i jak miał wyglądać?
tak czy inaczej ja czuję mały niesmak co do obsługi i cukierni ale zostawię to już bez komentarza...
co do zdjęć tortu to nie mam takiego, które by oddawało jego wygląd. Jeśli tylko fotograf to uwiecznił to na pewno wkleję Wam je później.

a tu kilka fotek abyście się nie pogniewały na mnie, że nie ma zdjęć z pierwszego tańca i tortu :)
wszystkie te zdjęcia robione były późno po szaleństwach dlatego też makijaz nie wygląda już za dobrze  :-\

z córeczkami kuzynki:

z ojcem chrzestnym

z koleżanką ze studiów

z dziewczynami ze studiów :) oprócz tej malutkiej dziewczynki w różowym sweterku, bo to córeczka kuzyna, która nie odstępowała mnie na krok :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Piękną miałaś tą sukienkę  ;)

Mówie tak bo ja mam identyczną upatrzoną , i zreszta zawsze mi się takie podobały  :D bo ja nei przepadam za kołami i tiulami  :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
dobrze, że torcik był pyszny,a wszystkim na pewno się taki podobał ,jaki był :)
szkoda komentarzu na obsługę....

nie mogę się napatrzeć,jak cudnie wyglądałaś :)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Bardzo ładne fotki, tylko zdecydowanie za mało :)