Autor Wątek: Wspólne 1025 dni uwiecznione pięknym dniem... Ślub Basi i Kamila - 31.05.2008r.  (Przeczytany 129269 razy)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
  • Czorcik Alanek :)
  • data ślubu: 12.07.2008r.
A gdzie fociaki pary młodej  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
Basiu i gdzie te foteczki  ??? nie daj nam tak długo czekac  ;)

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Basiu, szczęścia i miłości przez całe Wasze małżeńskie życie, spełnienia planów i marzeń

I ja dołączam do rozpływających się w zachwytach nad Twoim wizerunkiem ślubnym a także tuptających o fotki

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
I dalej fotek ni ma  ???

Offline Agatha
  • entuzjasta

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
i jak dzisiaj zdrówko ??

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
przepraszam Was, że nie umieściłam żadnych fotek ale na prawdę chciałam. Jak wróciłam do Karkowa to internet nam nie chodził :(
ale już nadrabiam zaległości :)

nie napisałam Wam jak to w ogóle było z tym moim ubieram się :)

po przyjeździe od fryzjera przywitałam się z rodzinką i pojechałam jeszcze na salę zawieźć księgę gości i świeczki, które stały koło tortu. Wróciłam do domu - byłam strasznie głodna więc ciocia zaczęła robić mi kanapki :) miałam jeszcze z półtorej godz więc siedziałyśmy i plotkowałyśmy sobie. Chciałam wejść wtedy na forum ale oczywiście komputer był zajęty  :-\ zeszłam na dół aby wypić kawkę. Między czasie dzwoniło moje kochanie chyba z 5 razy   :D W końcu przyjechał fotograf  :D Bardzo sympatyczny młody pan. Przywitaliśmy sie i zaprosiłam ich do kuchni. Zaproponowałam coś do picia i usiedliśmy sobie aby pozmawiać chwilkę, bo nie ustalaliśmy z nim wcześniej żadnych szczegółów. Pierwsze jego zdanie jakie usłyszałam brzmiało: "czy wy jesteście nie normalni? u nas na godzinę przed ślubem wszyscy stają na baczność już ubrani, a Ty sobie w dresikach pijesz kawkę  ;D". Faktycznie tak było. Zero stresu  ;D po tym co powiedział stwierdziliśmy, że może faktycznie czas się zacząć ubierać. Poszłam więc na górę do swojego pokoiku. Gdy chciałam zakładać ciuchy dopiero przypomniałam sobie, że nie odcięłam metek z majteczek, stanika i sukni  :D Jak założyłam suknie zawołaliśmy fotografa. Należę do osób zakompleksionych więc nie chciałam aby był w pokoju jak stałam w bieliźnie. Niestety zdjęć z ubierania sie nie mam gdyż był ze mną tylko fotograf ale jak już dostaniemy zdjęcia od niego to na pewno coś wkleję. Ubierać sie zeszło mi niecałe 15 min  :D potem zeszliśmy na dół gdzie fotograf pstryknął mi zdjęcie z rodzicami. Cieszę się, że to zrobił, bo na przyjęciu nie było na to czasu  :( potem pojechał do mojego Kamilka gdzie podobno nieźle się uśmiał, bo on w ogóle nie był przygotowany tzn. metka nie odpięta od krawata (dobrze, ze zauważyła to osoba towarzyszącą fotografa, bo chyba by tak poszedł do kościoła), metka przy garniturze itd.  ;D

ok wklejam zdjęcia, bo przecież na to czekacie najbardziej :)

przypinam tacie butonierkę :)
szkoda, że nie pomyśleliśmy o tym wcześniej tylko jak pojechał fotograf  :(

i zdjęcie z tatusiem

i mała sesyjka  :)
i ja w zamyśleniu  :)

wyglądam na tym zdjęciu jakbym płakała. Nie wiem dlaczego miałam taka minę...

z moja starszą siostrą, która była moją świadkową

Klusiu dziekuję :)
bardzo mi miło, że zawitałaś do mnie :)

i jak dzisiaj zdrówko ??
powiem szczerze, że marnie  :-\ choć nie ma sie co dziwić - u lekarza nie byłam i pewnie nie pójdę chyba, ze mój stan będzie tragiczny.

Offline baska98

• Chuck Norris
pieknie wygladalas :) a teraz zmykaj do lekarza - my poczekamy ;)
nie mam czasu, żeby iść do lekarza :P powoli samo przejdzie.

i jeszcze jedno zdjęcie z ciocią - siostrą taty, która mogę nazwać drugą mamą, bo ja rodzice pracowali to ona się nami zawsze opiekowała.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Piekne zdjecia :D Ale numer dresik i kawka a inne pary to w stresie ... heheh ... niezla luzara z ciebie :)
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
pięknie wyglądałaś  ;D

a z tym dresikiem super, też bym chciała być tak wyluzowana

Offline slonk

• użytkownik
  • **
  • ... iść ciągle iść w stonę słońca...
  • data ślubu: 23,08,2008  17.00 parafia Św. Barbary w DG
Basia super
zdrówka kobieto

Offline Agatha
  • entuzjasta
pięknie... wszystko pięknie!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Cudne zdjecia  :-* :-* :-* :-*

Offline baska98

• Chuck Norris
Piekne zdjecia :D Ale numer dresik i kawka a inne pary to w stresie ... heheh ... niezla luzara z ciebie :)
pięknie wyglądałaś  ;D

a z tym dresikiem super, też bym chciała być tak wyluzowana
dziękuję Wam  :przytul:
a co do braku stresu to wszystkim życzę takiego luzu  :D

lecimy dalej...
po małej sesyjce z rodzinką zdaliśmy sobie sprawę, że mamy jeszcze ponad pół godz. Usiedliśmy i nie mieliśmy co ze sobą zrobię. Wszyscy byli już ubrani. Ja całkowicie wyluzowana, a moim rodzice podenerwowani. Co chwilkę dzwoniło moje Kochanie zapytać sie czy ma już wychodzić  :D
w końcu napisał, ze wyjechał z domu :) więc skoro on wyjechał cała moja rodzinka zdecydowała, że też jedzie. W domku zostałam tylko ja, tata i siostra, która była moją świadkową. Spodziewałam się, że moje Kochanie w drodze do kościoła będzie miało bramę więc spokojnie usiadłam i czekałam. Czas dłużył sie nieubłaganie...
Znów zgłodniałam ale stwierdziłam, ze jeść już nie będę bo się jeszcze pobrudzę. Stresu nie było żadnego ale w gardle tak mi wysychało, że bałam się, że nie wypowiem ani jednego słowa w kościele. Mówiłam tacie żeby zabrał butelkę z wodą na wszelki wypadek ale zapomniał :D
W końcu przyjechał samochód  :D
Wsiadamy i jedziemy do kościółka. Po drodze na szczęście nie miałam żadnych bram więc szybko byliśmy na miejscu.

wysiadamy

no i idziemy  :D

reszta później, bo teraz zmykam do czytelni

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Ślicznie Basiu wyglądałaś, ale powtarzam się, bo wszyscy to przecież mówią :)

Gabiś
  • Gość
Basiu wszystko pięknie wygląda.... wiesz jak patrze na Ciebie to mi się mój ślub przypomina   ;D ;D ;D to chyba przez tą sukienke :):):)

A powiedz jak sie sukienka spisała??? Wszytsko ok???

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Pieknie wygladalas makijaz sukienka i welon  ;D ;D ;D ;D

Offline slonk

• użytkownik
  • **
  • ... iść ciągle iść w stonę słońca...
  • data ślubu: 23,08,2008  17.00 parafia Św. Barbary w DG
ale autko  mmmm chcemy wiecej;)

Offline adusiaxxx

• maniak
Fajowo  :) Tylko na moje oko to bukiecik z daleka wygląda troszkę jak "wyciorek" do kurzu, ale z bliska już ładnie  ;)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Super  :brawo_2: :brawo_2:
Czekamy na więcej.

Bierzesz przynajmniej coś na wzmocnienie? Żeby szybciej się pozbyć tego choróbska ??

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Basiu.... od czasu do czasu zaglądam na relkacyjki coby powzdychać i powspominać :) Zaglądnęłam i do Twojej i co?...... i padłam..... PRZEPIĘKNA panna młoda, przepiekna dekoracja, cudowny bukiet...... no i masz stałą podczytywaczkę :)

GRATULUJE I ŻYCZĘ SAMYCH PIEKNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI DNI RAZEM...... NA ZAWSZE.......

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Basiu piękne zdjęcia, a Ty bardzo do siostry  jesteś podobna!!!

autko - rewelacja  :ok: :ok:

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Wszystko super:)a Ty wyglądałaś bajecznie :) czekam na więcej ;D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
moze juz pozno ale jak na zdjecia do wczesnie
swietna relacja super ja opisujesz prawie minuta do minuty:)
pieknie wygladałas

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Basia chcę wiecej!

No i z siostrą jesteście bardzo podobne ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Agatha
  • entuzjasta
more, more, more, more... :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam:

Offline baska98

• Chuck Norris
Basia super
zdrówka kobieto
pięknie... wszystko pięknie!
Cudne zdjecia  :-* :-* :-* :-*
dziekuję i przepraszam, że nie podziękowałam wcześnie ale bardzo śpieszyłam sie do czytelni, bo byłam tam umówiona z koleżanką więc ostatnia wiadomość wysyłałam tak na szybko.

swietne autko :)
nam też się podobało (w dniu ślubu) choć moje Kochanie spodziewało sie czegoś gorszego (zamawialiśmy przez internet). Przynajmniej był mile zaskoczony :)

Ślicznie Basiu wyglądałaś, ale powtarzam się, bo wszyscy to przecież mówią :)
Pieknie wygladalas makijaz sukienka i welon  ;D ;D ;D ;D
Wszystko super:)a Ty wyglądałaś bajecznie :) czekam na więcej ;D
dziekuję :)

Basiu wszystko pięknie wygląda.... wiesz jak patrze na Ciebie to mi się mój ślub przypomina   ;D ;D ;D to chyba przez tą sukienke :):):)

A powiedz jak sie sukienka spisała??? Wszytsko ok???
suknia spisała sie rewelacyjnie :) nie zamieniłabym jej na żadną inną :) tren choć był ciężki i przypięty tylko 4 małymi guziczkami byłam pewna, ze od szaleństw na parkiecie zerwie się, a tu nic sie z nimi nie stało :) suknia jest tylko troszkę ubrudzona :)

ale autko  mmmm chcemy wiecej;)
Basia chcę wiecej!
more, more, more, more... :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam:
już sie robi :) zaraz będzie ciąg dalszy :)

Fajowo  :) Tylko na moje oko to bukiecik z daleka wygląda troszkę jak "wyciorek" do kurzu, ale z bliska już ładnie  ;)
naprawdę tak wygląda z daleka? nie wpadłabym na to :P
ciekawa jestem czy innym tez się tak kojarzył  ;D

Super  :brawo_2: :brawo_2:
Czekamy na więcej.

Bierzesz przynajmniej coś na wzmocnienie? Żeby szybciej się pozbyć tego choróbska ??
w sumie to nic nie biorę :) w ciągu dnia jest lepiej ale po przebudzeniu tak boli mnie gardło, że nie mogę wytrzymać. Moje Kochanie budzi sie rano jak zaczynam kaszleć :D

Basiu.... od czasu do czasu zaglądam na relkacyjki coby powzdychać i powspominać :) Zaglądnęłam i do Twojej i co?...... i padłam..... PRZEPIĘKNA panna młoda, przepiekna dekoracja, cudowny bukiet...... no i masz stałą podczytywaczkę :)

GRATULUJE I ŻYCZĘ SAMYCH PIEKNYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI DNI RAZEM...... NA ZAWSZE.......

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
bardzo dziekuję za te wszystkie komplementy :)
bardzo mi miło, że zawitałaś do mnie i że zostaniesz :)

Basiu piękne zdjęcia, a Ty bardzo do siostry  jesteś podobna!!!

autko - rewelacja  :ok: :ok:
ciesze się, że się wszystko podoba, a co do siostry to jest ona starsza ode mnie o 2 lata ale niższa. Co więcej jak byłyśmy małe to byłyśmy prawie identycznie. Wszyscy nas mylili  ;D

moze juz pozno ale jak na zdjecia do wczesnie
swietna relacja super ja opisujesz prawie minuta do minuty:)
pieknie wygladałas
dziękuję i bardzo sie cieszę, że sie podoba tym bardziej, że zdaję sobie sprawę z tego, że daru do pisania nie mam więc nadrabiam zdjęciami :P

Offline adusiaxxx

• maniak
No to czekamy na cd  :)

Offline baska98

• Chuck Norris
no to c.d. :)

Gdy wysiadłam z samochodziku przywitałam się z rodzinką, bo kilka osób czekało na nas pod dzwonnicą.

Ruszyliśmy do kościoła.

jak widzicie na zdjęciu załapał się fotograf, a ja pamiętam jak w czasie wesela mówiłam do mojego Kamilka, że wkurzona jestem na fotografa, że nie wyszedł na pole jak przyjechałam. W ogóle go nie widziałam. Byłam pewna, że pstryka zdjęcia mojemu K gdy ten się ustawiał w kościele :) niby pamietam wszystko... a tu coś takiego :) chyba, ze jest tak dobrym fotografem, że potrafi być niezauważalny  ;D ;D ;D

W połowie drogi zatrzymaliśmy się, bo byliśmy pewni, ze nasi goście nie weszli jeszcze do kościoła (przed nami był drugi ślub i myśleliśmy, że się jeszcze nie skończył), a przecież nie chciałam aby mnie widzieli, a tym bardziej już mój K. W sumie to ja tych gości nie widziałam, bo sie chowałam ale dziwi mnie fakt, że moi rodzice nie poznali czy to ich rodzinka czy nie  ;D ;D ;D Stanęliśmy więc za rogiem kościoła i rozmawialiśmy sobie :) jak się później okazało wszyscy już czekali na nas w kościele, a te wszystkie osoby pod kościołem to byli goście z wcześniejszego ślubu  ;D ;D ;D ;D

a to zdjęcie bardzo mi sie podoba :) nie wiem dlaczego. Może dlatego, że widać na mojej twarzy taki spokój i nie jest ono ustawione tylko wyłapane :)