Do poniedziałku???

no niestety do poniedziałku, bo teraz jestem u rodziców w domu i specjalnie zgrałam sobie te kilka ostatnich zdjęć aby Wam wkleić, a resztę mam na laptopie w Krakowie. Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać do poniedziałku ale pociesza mnie fakt, że przynajmniej będziecie spragnione tych zdjęć

Basia ekstra... Aż boję się pomyśleć co będzie dalej 
cudownie Basiu wyglądałaś !

Basiu wyglądałaś prześlicznie,przecudnie aż brak mi słów

ten welonik piękniutki a bukiet bosssski

normalnie BAJKA 
Basiu, ślicznie wyglądałaś
o dzizas, ale pieknie wygladala!!!!!!!!!!!!!!!
Zycze Wam wszystkiego najlepszego!!!
Wszystko bardzo ładne, a panna młoda, prześliczna 
prześlicznia z Ciebie Panna Młoda Basiu
i bukieik oryginalny 
Baśka... SUUUUPER!!!
pieknie wygladalas! i bukiet tez ladny choc niekonwencjonalny buziaki.
Pięknie

Śliczna panna młoda
pięknie wyglądałaś

Basiu porpostu suuuuper!!!!!!!!!!!!!!
Śłicznie wyglądałaś

Suknia piekna.... zresztą sama wiesz

Basiu pięknie wyglądałaś. Brak mi słów żeby to opisać. Po prostu cudownie
tuptam o więcej fotek

Choć nawet po tej niewielkiej ich ilości można stwierdzić, że pięknie wyglądałaś.

Basiu slicznie wygladalas 
boska ta sukienka 
super zdjęcia
gratulacje z okazji ślubu 
wyglądałaś przecudownie
.. wspaniała suknia, piękny makijaż, rewelacyjne kwiaty.. co tu dużo pisać - cud miód 
bardzo Wam wszystkim dziękuję

strasznie jest miło czytać te wszystkie komplementy tym bardziej jak się jest zakompleksionym
Zdaję sobie sprawę z tego, że nad całym moim wyglądem pracowały tez inne osoby jednakże muszę Wam powiedzieć, iż pomimo tych moich kompleksów czułam się tego dnia atrakcyjnie, bosko , pięknie i nie wiem jeszcze jak to nazwać

BASIU BOSKO!!!!
Muszę przejrzeć Twoją relacyjkę:)
będzie mi bardzo miło

Super wszystko wyszło, widzę, że baaardzo musiało Cię zainspirować przyjęcie weselne Karoli, bo wszystko w tym samym stylu 
A pudełeczka podobne do moich, tylko kolorek inny 
to fakt, że przyjęcie Karolinki mnie zainspirowało czego z resztą nie ukrywałam od samego początku

wiele rzeczy skopiowała ale też wiele pomysłów było już wcześniej

Kolorystyka była zaczerpnięta od Karolci ale już między innymi bukiet, kompozycje kwiatowe, łuk z gerberów i pudełeczka, nad który długo się wahałam istniały już w mojej główce wcześniej
Co do pudełeczek to na początku bardzo je chciałam mieć, potem z baku czasu zrezygnowałam. Potem znów je chciałam ale siostra mi je odradziła ale w końcu i tak je zrobiłam z drugą siostrą czego nie żałuję

Suknia piękna.... zresztą sama wiesz

sukni nie zamieniłabym na żadną inną

a tak przy okazji to byłam dziś z koleżanką na jej przymiarce

też będzie miała LORNĘ

widze, ze welon i rozki na platki tez podobne 
podobne podobne

co do weloniku to nie wiem czy Ty tez taki miałaś, tzn. długa 3 metrowa warstwa na tym samym grzebyku co 2 pozostałe (te krótsze)...
pomysł weloniku w sumie był zaczerpnięty od
aniołka i z resztą welonik był wykonany u tej samej krawcowej