YYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyy.....Cześć Wam!
megan, ASIA39, Olcia27, Ania 1234,Gabiś, ania24polska, KashDar

Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny!!!!Jest mi bardzo, baaaaaardzo miło!

Tylko czemu koleżanka nie odwiedza mojego wątku?
Ricardo - bo te "mężatkowe" wątki...są bardzo osobiste...i mi się zaraz wydaje, że skoro Ciebie nie znam osobiście...to tak nie mam prawa...

Np.: do Rajdówki, Gabiś - też zaglądam i jestem na bieżąco, ale wolę się nie oddzywać..własnie ze wzglądu na w/w fakt...

Wczoraj jak wiecie byłam własnie u mojej koleżanki...odwiedziny zakończyły się wspólnym piwkowaniem

było fajowo - taki prawdziwy wypoczynek w słońcu. Są w "fajnej fazie" budowy, bo "stroją" wnętrza...Fajnej - ale też najdroższej.
Budują - robią dla siebie, więc wszystko ma być dopacowane i dobrej jakości. Tylko te ceny....kuuuurrrrcze.
Sprawy ślubne.
Zerknijcie proszę na garnitur Pana Młodego (mojego

), on ma pod klapami takie czerwone wypustki...no własnie.
Może lepiej kupić - cały czarny. A dodatki tylko bordowe?

Z tej firmy - jest też taki tzn czarny. Bo tak sobie wymyśliłam na poprawiny fioletową lub zieloną zwiewną suknię i w tedy Tom by miał pasującą "do mnie" koszulę...

To w tedy te czerwone wypustki....heeee?

Jutro po wizycie w Szczecinie pojadę do mamy - i nacykam zdjęcia akcesorii ślubnych...moich. czyli np.: biżu..
Aaaaa...Wiecie co...Kupiłam sobie na ślub piękną bransoletkę ślubną...w domu jak przymierzałam (dobrze,że to zrobiłam), padło zapięcie, oddałam do reklamacji...i co....i nic...miesiąc mija....

Zadzwonić?
Miłej niedzieli

Ps.
Nie mamy obiadu dziś...i pomysłu też nie mam..