Autor Wątek: Restauracja Kamionki na Zagórzu  (Przeczytany 35502 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline villou
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009r.
Odp: Restauracja Kamionki na Zagórzu
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Kwietnia 2009, 13:56 »
Hej:) ja byłam tam na weselu i jakoś ta sala nie przypadła mi do gustu. Każdy wchodzi z zewnątrz kto chce, jedzenia na stole mało a co do obsługi to szkoda gadać mimo że wszystkiego się pilnuje ciast i alkoholi to połowy ubywa. Pozdrawiam.

Offline paulunia21
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011-07-23
« Odpowiedź #61 dnia: 14 Kwietnia 2009, 08:27 »
MOGĘ CI UDZIELIC INFORAMCJI NA TEMAT OGOLNYCH WRAZEN, BYLAM TAM NIE DAWNO BO TEZ POSZUKUJEMY SALI I MOJE WRAZENIA SA NEGATYWNE PO PIERWSZE LOKAL ZNAJDUJE SIE ZARAZ PRZY DRODZE, PO DRUGIE PODCZAS WESELA KLIENCI NORMALNIE MOGA TAM PRZYCHODZIC A PRZYJECIE JEST ZA SZKLANYMI DRZWIAMI ZEBY WYJSC NA DWOR TRZEBA PRZECSKAC SIE PRZE OBCYCH LUDZI CO DLA MNIE JEST TOTALNA GLUPOTA. I OGOLENIE WYSTROJ MI SIE TAM NIE PODOBA ALE KAZDY MA SWOJ GUST :)

Offline hugolina1983

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Kwietnia 2009, 12:35 »
Ja bylam tam w listopadzie na weselu ale szalu nie bylo lakal moze i fajny ale laczony z barem to troche nie pasuje bo siedzieli tam sobie ludzie calkiem nie do parafi a pozatym te szklane dzrzwi to jest przerazajace a o obsludze nie wspomne powiem tylko ze obiad podany byl zimny
:

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Kwietnia 2009, 17:24 »
mnie też kamionki nie ruszają  :(  ale to wiadomo - rzecz gustu;

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #64 dnia: 15 Kwietnia 2009, 14:24 »
Nie rozumiem tej nagonki. Byłem tam kilkakrotnie i nie miałem wrażeń negatywnych. Obsługa jest w porzo, jedzonko też niczego sobie, a okolica? - widziałem dużo gorsze. Mnie akurat pasuje. :)

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #65 dnia: 15 Kwietnia 2009, 20:33 »
nagonki?
po prostu my też mamy swoje zdanie - jak i Ty;

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 15 Kwietnia 2009, 22:02 »
Zgadzam się z tym, że każdy może miec swoje zdanie. Mnie i mojemu narzeczonemu Kamionki sie spodobały. Nie przeszkadza nam to, że restauracja jest przy ulicy, wystrój sali bardzo nam się podoba. Dlatego też wybralismy tę salę na nasze wesele. No ale musze przyznać, że po przeczytaniu tych negatywnych opinii odnoście obsługi i jedzonka (że mało, że zimne) to ogromnie się zmartwiłam  :(  :( :(

Napisz jak wrażenia:) A które menu wybieraliście/wybieracie?

A to chyba było do mnie  :) My będziemy brać srodkowe menu, ewentualnie kila rzeczy sobie jeszcze dołożymy z tego najdrozszego  ;)
Jeśli chodzi o wygląd sali to juz pisałam. Mnie sie podoba. Teraz w remoncie jest ogródeczek, no i pokoje, te nowo wybudowane. Jak skonczą te prace, to pojade tam raz jeszcze, tzn jak  juz wroce do Polski na stale, to pojade.
Aha - oprocz pokoi dla gości bedzie tez pokoj dla nowożencow - jak dla mnie jest to bardzo dobra wiadomość  :)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #67 dnia: 15 Kwietnia 2009, 23:49 »
Mnie też zmartwiły te opinie, choć na 100% decyzja nie podjęta ani termin nie wybrany.:(

Fajnie właśnie, że ten pokoik będzie dla Młodej Pary. Tam chyba teraz (nie wiem jak było wcześniej) będzie osobny ogródek dla osób z wesela i osób, które odwiedzają bar. Akurat te rzeczy mi nie przeszkadzają bardziej mnie zmartwiło to co margokę...jedzenie i obsługa.  Jak byłam tam dwa razy (nie na weselu tylko tak na zwiadach) to i obsługa była miła i jedzenie ok - co prawda jadłam placka po węgiersku-mało weselna potrawa, ale był dobry:)

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.09
« Odpowiedź #68 dnia: 16 Kwietnia 2009, 15:03 »
Dziewczyny ja mśle ze nie ma się czym martwić ja mam 2 opinie od dwóch mam młodych par kore właśnie tam robiły wesela i mówiły ze wszystko jak najbardziej porządku (jedzenie , obsługa) tylko jeśli chodzi o alkohol to radziły zeby najlepiej samemu zarządzać ,bo one dały sie namówić zeby roznosiły kelnerki i oby dwie twierdza ze im "troche" zginęło , a i jeszcze moja koleżanka była tam na weselu w tamtym roku i tez sobie chwaliła  :)

Offline martynikka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #69 dnia: 26 Kwietnia 2009, 02:21 »
Hej, ja też planuję tu wesele i bardzo prosiłabym te z Was, które mówiły, że planują tutaj swoją imprezę, żeby podzielily się swoimi doświadczeniami i opowiedziały jak było?? Bardzo będę Wam wdzięczna!

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 26 Kwietnia 2009, 02:45 »
martynnikka ja praktycznie za 2 miesiące mam wesele w Kamionkach  :) I na pewno zdam relację po - a póki co, to możesz przeczytać moje wcześniejsze posty w tym wątku. Pisałam też o sali w moim odliczaniu, ale na których stronach to Ci nie podpoowiem  ;)
A w ogóle to po powrocie do Polski na pewno wybiore się tam znowu, zobaczę jak im tam remont idzie  ;)

Offline aeternus13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 11 Maja 2009, 17:03 »
ja również mam tam wesele i z wielką ciekawością przeczytałam wasze ostatnie wpisy:)  obalam problem tego że goście weselni będa mieszac się z goścmi z restauracji ponieważ do sali mozna dojśc przez ogródeczek który niedawno powstał, jest tam alejka w kierunku parkingu.  jak ktoś z gosci bedzie chciał wyjść do samochodu czy będzie chciał zapalić to wtedy może wyjśc przez boczne drzwi tarasowe i "bezkolizyjnie" załatwić swoje sprawy:) w związku z tym drzwi od sali do restauracji mogą być na stałe zamkniete tym bardziej że sala ma swoje toalety.
co do jedzenia nie wypowiem się - mam nadzieję ze będzie ok:)
mam do was inne pytanie:) w każdy piątek graja w kamionkach dj.  - dj.  senator i dj.  tomek - widział może ktoś ich w akcji, wiem że prowadza oni wesela. 

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Maja 2009, 17:08 »
aeternus13 a kiedy masz tam wesele ? Może przede mną  :P ? ale pewnie nie  ;) D.J - ów nie znam, więc nie pomogę :)

Offline aeternus13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Maja 2009, 17:20 »
wesele "dopiero" za rok:)

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #74 dnia: 17 Maja 2009, 00:09 »
Umowa podpisana:)) 24.07.2010 wreszcie konkrety. Za co teraz mam się wziąć? Już mam zamawiać kościół, muzykę itd. Proszę o jakieś wskazówki:)

Za tydzień w piątek jadę posłuchać tych dj. Jak byliśmy umowę podpisywać to byli, gadałam z nimi wydają się super, powiedzieli, ze zagrają wszystko co tylko będziemy chcieli! Ciekawa jestem bardzo jak graja,  na maila mają mi przesłać jeszcze jakie maja zabawy weselne:)

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #75 dnia: 17 Maja 2009, 07:32 »
zarezerwuj zespół i ......odpuść sobie, odpocznij - jeszcze masz czas,duuużo czasu;
pozdrawiam i gratuluje

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 17 Maja 2009, 11:52 »
marta_b21 a czy remont już skonczony ? Mam na mysli pokoje i ogródek ?

Offline aeternus13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #77 dnia: 18 Maja 2009, 17:43 »
marta_b21 ile Ci dj-e chca za granie na weselu - jestem ciekawa czy powiedzieli Ci tyle samo co mnie:)

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #78 dnia: 19 Maja 2009, 00:54 »
margolka remont nie skończony pokoje dalej się remontują, choć zaglądałam przez jedno okienko i było widać kibelek i całkiem nieźle jest zrobiony, więc pokoje tez będą super-tak mi się wydaje.
A ogródek jest zrobiony choć nie do końca na ziemi wysypane są kamyczki....  Właścicielka powiedziała, że ma być  tam coś robione jeszcze, że teraz to taka prowizorka, bo się nie wyrobili, pewnie będzie, bo wielu osobą nie będzie pasowało chodzenie w białej sukni i szpileczkach po kamykach:)

aeternus13  napisałam na priv ile mi powiedzieli:)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 19 Maja 2009, 01:02 »
Dzięki! Chyba musze tam znowu pojechać i sama zobaczyć jak to wygląda  ;) Mam nadzieję, że do mojego wesela skończą!

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #80 dnia: 19 Maja 2009, 22:09 »
Orientujecie się może w cenach tych pokoików? Ciągle się waham, co z naszymi przyjezdnymi i może udałoby się ich ulokować w tych pokojach a potem poczęstować obiadkiem. Nie wiecie, czy będą wynajmować te pokoje niezależnie od planów weselnych?

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #81 dnia: 22 Maja 2009, 00:06 »
Jak będą mieć wolne w jakimś terminie to spokojnie wynajmą:) Chociaż z drugiej strony nie wiem jak to będzie jak ktoś będzie miał tam np. wesele jakbyś w tą noc(rano) chciała wynająć pokoje, bo chyba tam do pokoi to jest jedno wejście od sali weselnej....chyba, że tam od ogródka też się będzie wchodzić do pokoi--to rozwiązanie byłoby logiczniejsze:)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 22 Maja 2009, 00:08 »
Z tego co zauważyłam to wejście do pokoi jest od sali weselnej i ja sobie jakoś nie wyobrażam, że podczas mojego wesela wchodzą na sale obcy ludzie, bo chcą dojść do pokojów  ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #83 dnia: 22 Maja 2009, 00:21 »
No właśnie o to chodzenie przez salę chodzi, ja tez bym nie chciała, żęby ktoś spacerował obcy przez salę w trakcie tańcowania itd.:)

margolka właśnie patrzę na Twoją datę ślubu, bo już nie mogę się doczekać jak podzielisz się z Nami wrażeniami:) A Ty będziesz brała ślub w moje urodziny...:))

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #84 dnia: 23 Maja 2009, 22:26 »
dziewczyny a wiecie co z kostką w ogródku czy będzie zrobiona?

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 23 Maja 2009, 22:29 »
Nie wiem  ??? Musze się tam przejechać, ale nie mam kiedy  ::)

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: 26 Maja 2009, 16:54 »
no i juz wszystko wiem kostki nie bedzie :/  dziś byłam i pytałam ponoć sie nie wyrobią :[

Offline marta_b21

• zapaleniec
« Odpowiedź #87 dnia: 27 Maja 2009, 23:14 »
Nie wyrobią się teraz na wasze wesela, czy wogóle nie będę robić. A teraz to już i tak nie ważne bo teramin już zarezerwowany:) Damy radę i na tych kamyczkach:)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 27 Maja 2009, 23:19 »
Oj, szkoda, no ale co zrobić  :) A nie wiesz jak z pokojami? Najbardziej interesuje mnie ten dla nowożeńców  ;) Kurcze, miesiąc został do slubu, a ja nie mam kiedy tam pojechać...

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: 28 Maja 2009, 17:56 »
nie wiem nic odnośnie pokoi rozmawiałam z jakąś nową kierowniczka i jak pytałam o cenę pokoi to powiedziała ze jeszcze nie wiadomo dopiero jak będą gotowe (choć poprzednia kierowniczka mówiła mi ze cena to będzie ok 100zl za pokój ) ,a odnośnie ogródka to powiem ze bardzo ladnie wygląda ten biały kamień tylko trochę szkoda obcasów :/ pozdrawiam