Autor Wątek: Restauracja Kamionki na Zagórzu  (Przeczytany 35338 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
Odp: Restauracja Kamionki na Zagórzu
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Lipca 2008, 22:13 »
Justyś dzięki :przytul: ja już się oczywiście zmartwiłam ... szkoda, że nie znam nikogo, ani nawet na tym forum nie ma nikogo, kto miał lub będzie miał w tym roku wesele w Kamionkach  :(

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Lipca 2008, 11:06 »
Margolka moja przyjaciółka idzie w tym roku an wesele n Kamionki jakoś w sierpniu wiec zdam relacje :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Lipca 2008, 11:22 »
myszkasc to fajnie! mam tylko nadzieję, że to będzie pozytywna relacja ...

Offline asis

• nowicjusz
  • *
  • kocham i jestem kochana :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
  • data ślubu: cudowny czerwiec
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Lipca 2008, 12:36 »
Cytat: Justys851 link=topic=10721. msg634493#msg634493 date=1215720475
margolka ja bym się tym nie przejmowała, poprostu Ci z winiarni maja wroga w kamionkach i dlatego takie post , ktos napisał 2 posty na forum i Ty sie tym przejmujesz , nima sensu  :P

To na bank jest ktos z pracowników bądź szefostwa tej winiarni i chca oczernic inne lokale  ;)

czy Ty nie rozumiesz ze ktos moze byc zachwycony jakims miejscem a tym samym moze miec uprzedzenia do innego?!
myslisz ze wszyscy musza byc podkupieni i wysylac reklamowane wiadomosci?!
pomysl nad tym:)
pozdrawiam
asis  :)  :)  :)  :* :* :* :0 :0  :0

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 13 Lipca 2008, 12:47 »
oczywiscie , ze nie musza byc podkupieni , wystarczy napisać w innej formie ,jesli tutaj wypowiadasz sie negatywnie o kamionkach oki, ale odrazu reklamujesz inny lokal, to brzmi jednoznacznie jak dla mnie, aha i na poczatku wypada sie przedstawic, tak robia kulturalni ludzie  ;)

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.09
« Odpowiedź #35 dnia: 13 Lipca 2008, 16:16 »
jeśli chodzi o kamionki to ostatnio mojej mamy znajoma byla tam na komunii i chwaliła sobie jedzenie i obsługe wiec myśle dziewczyny ze nie ma sie czym martwić  ;) ja osobiście też tam planuje swoje wesele  :) pozdrawiam

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 13 Lipca 2008, 21:16 »
agniecha111 dzięki za dobrą wiadomość  :) odnośnie jedzonka i obsługi  ;) ja to jestem panikara i jak ktoś napisze jakąś negatywną opinię to się od razu zamartwiam...
fajnie, że pojawiła się kolejna osoba, która ma wesele tam gdzie ja  :D tyle, ze ja mam wcześniej  :)

Offline jasiagatka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18 kwiecień 2009
« Odpowiedź #37 dnia: 15 Lipca 2008, 09:24 »
Powiem szczerze ze zaniedbalam troche odwiedziny forum. . .  ale sie przerazilam jak zobaczylam co tu sie pojawilo  :( No coz co do wystroju to uwazam ze restauracja ma swoj styl podkreslajacy nazwe i jak dla mnie jest to tzw wystroj "ze smakiem" nie ma jakies przesytu czy sklocenia styli.  Co do jedzenia to zalezy po 1 od kucharza ktory byl wtedy po drugie kazdy lubi co innego. . .  moj mezuni np lubi suche mieso. . .  takze margolka trza patrzec z przymeuzeniem oka na wszelkie opinie nieznajomych ale nie ze wwzgledu podkupienia itp ale tez ze wzgledu tego ze nie znasz tej osoby i nie wiesz jakie ma preferencje, gust.  A pozatym zimna zupa jeszcze nigdy nie przeszkodzila mi w dobrej zabawie i swietowaniu szczescia drugiego czlowieka wiec tez wrzucmy na luz. . .  To jest moja skromna opinia  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 15 Lipca 2008, 09:31 »
jasiagatka no ja niby staram się tak bardzo nie patrzeć na opinie innych ( zwłaszcza jeśli chodzi o sale weselne - bo naprawdę nigdy sie wszystkim nie dogodzi) ... ale jak przeczytałam tę negatywna wypowiedź asis, to było mi troche dziwnie ...

Offline jasiagatka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18 kwiecień 2009
« Odpowiedź #39 dnia: 15 Lipca 2008, 09:34 »
Mi tez sie tak dziwnie zrobilo. . .  no ale wiesz jeszcze 5 razy amieni sie kucharz do tego czasu. .  a mozna tez przeciez poprosic o degustacje menu weselnego i wprowadzic jakies zmiany

Offline noona

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2010
« Odpowiedź #40 dnia: 28 Października 2008, 21:14 »
Zastanawiam się nad tą salą.  Czy ktoś może jeszcze się podzielić opiniami ? Chciałabym coś wiedzieć o jedzeniu (czy dobre, jak wygląda to ilościowo) o obsłudze, i ogólnie czy są jakieś problemy :) Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #41 dnia: 29 Października 2008, 10:08 »
Jeżeli ktoś opisuje konkretnie co jak smakowało, co było przypalone i jak okropnie było podawane  a następnie wyskakuje z cudownym miejscem zwanym winiarnią to od razu zaczyna mi tu coś śmierdzieć.  Nazywa się to konkurencja.  Nie jestem związany uczuciowo , rodzinnie, nie mam w tym żadnego interesu ale muszę powiedzieć, że restaurację Kamionki na Zagórzu warto polecać.  Każdy, który oglądał salę, sam może ocenić ile osób może się zmieścić aby było w sam raz, nie za dużo i nie za mało.  Smaki to rzecz względna.  Jeden ma takie, a drugi inne podniebienie.  Najważniejsze na weselu jest to aby goście dobrze się bawili.  Aby kapela która gra, dobrze grała, obsługa była mobilna i miła i aby nie zabrakło trunków.  Reszta jest milczeniem.  Ci, którzy tak bardzo wybrzydzają na wszystko, nigdy nie będą zadowoleni ze swojego wesela.  Więcej luzu!!!!!!!!!!!!!!.  Pozdrawiam.

Offline noona

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 29 Października 2008, 16:19 »
Cytat: obserwator link=topic=10721. msg730064#msg730064 date=1225271334
Najważniejsze na weselu jest to aby goście dobrze się bawili.   Aby kapela która gra, dobrze grała, obsługa była mobilna i miła i aby nie zabrakło trunków.   Reszta jest milczeniem.   Ci, którzy tak bardzo wybrzydzają na wszystko, nigdy nie będą zadowoleni ze swojego wesela.   Więcej luzu!!!!!!!!!!!!!!.   

Nie no wybacz, ale dla mnie jedzenie jest bardzo ważne i nie będe milczeć na ten temat. . .  Zdarzyło mi się być na weselu, na szczęście daleko stąd, gdzie jedzenia było tak mało. . . że po weselu większą grupą pojechaliśmy na kebaba :) Chyba nie jest wybrzydzaniem to, że chcę się dowiedzieć czy jedzenie jest smaczne ?????

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #43 dnia: 29 Października 2008, 19:05 »
Moja droga Neono.  Jedzenia na weselu to masz tyle ile zamówisz dań i jesteś zdecydowana za nie  zapłacić.  Ja nie pisałem o ilości tylko o smakach.  Jeżeli ktoś z Twoich znajomych miał węża w kieszeni i stoły świeciły pustkami to nie była wina lokalu tylko Gospodarzy wesela.   Jeżeli nie ma się kasy to się robi malutkie przyjęcie i to w domu . A jeżeli podejrzewasz, że obsługa czy też właściciel lokalu kradnie to nazwij to po imieniu - KRADNIE.  Zaręczam Ci, że restauracja Kamionki pod tym względem i innym (gdybyś chciała rozwijać ten temat) jest w porządku.  Serdecznie Cię pozdrawiam.

Offline noona

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 29 Października 2008, 21:39 »
Nie twierdzę, że ktokolwiek kradnie.  Po prostu jestem ciekawa opinii innych ludzi, bo jest to dla mnie ważny element przy wyborze miejsca, gdzie odbędzie się moje wesele.  Wiem, że nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą zadowoleni, ale jednak gdy któryś tak raz z rzędu usłyszę, że np.  właściciel to kombinator, to wiem na co mam zwrócić uwagę.  Ale dziękuję za informację o Kamionkach.  To mnie utwierdza jeszcze mocniej w przekonaniu, że dobrze robię wybierając tą salę :) pozdrawiam

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 30 Października 2008, 09:00 »
Czy to będzie w lokalu, który ma bardzo dobrą opinie czy też w takim co "chodzą" plotki, że coś jest nie tak, to tak i tak należy mieć dyskretnie oko na obsłuę lokalu , czy wszystko jest tak jak się umawialiśmy podpisując umowę na wynajęcie. Ale takie rzeczy nie powinny absorbować Państwa Młodych  lecz Rodziców. Oni to zrobią najlepiej, a jak potrzeba to dyskretnie, aby nikt z Gości się nie zorientował w czym rzecz. Młodzi mają się cieszyć chwilą, która już nigdy się nie powtórzy. Mają się bawić i być szczęszliwymi młodymi małżonkami. To także dotyczy Kamionek i innch lokali, które skromnie mogę polecić. Życzę udanej zabawy i przede wszystkim miłych i wspaniałych wspomnień z własnego wesela.

Offline noona

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 30 Października 2008, 13:49 »
hm, byłoby miło, gdyby rodzice się tym wszystkim zajmowali, ale u nas rodzice będą gośćmi, ponieważ my sami sobie organizujemy wesele. . . a poza tym od lat żyjemy na własny koszt więc dziwnie byłoby angażować w to wszystko rodziców :) pozdrawiam

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 30 Października 2008, 14:30 »
Ja także pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Trzymam kciuki!

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 15 Listopada 2008, 08:36 »
hej  :)
noona czy ja dobrze zrozmialam ze wesele robisz w kamionkach ? Moge wiedziec na ile osob ??

Każdy, który oglądał salę, sam może ocenić ile osób może się zmieścić aby było w sam raz, nie za dużo i nie za mało. 

Ja wlasnie nie umiem ocenic :/ Gdy ogladalam piwrszy raz sale, wydawala mi sie duza. Potem widzialam ją jeszcze 2 razy, ale juz przygotowaną do przyjęcia weselnego - no i juz taka duża nie byla...
Obserwatorze jesli znasz tę sale mozesz napisac ile gości na Twoje oko sie tam zmieści ??

Offline noona

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 16 Listopada 2008, 10:02 »
margolka niestety nie robię wesela w kamionkach, a zadecydował o tym jeden fakt: podczas wesela nie jest zamykana pozostała część lokalu dla innych "z zewnątrz", a to jest dla mnie niedopuszczalne...gdyby nie to już miałabym tam termin zaklepany...sala jest idealna moim zdaniem do ok 80 osób, nie więcej, na pewno nie na 100 osób tak jak mówiła właścicielka. zdecydowałam się na impresję w dg i w chwili obecnej uważam to za mój najlepszy dotychczasowy wybór :) ładna sala, właścicel który nie owija w bawełne i nie wprowadza w błąd i przy okazji bardzo miły i słowny. to chyba dzięki niemu się zdecydowałam. może i drożej nas to będzie kosztować, ale przy weselu człowiek chyba woli więcej wydać kasy, żeby tylko wszytsko było ok :) pozdrawiam

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 16 Listopada 2008, 12:39 »
noona dziekuję za odp !  :)
Ja z początku też myślałam o Jmpresji, nawet wstępnie juz sie wpisałam na którąś wolną sobotę lipca, ale potem jak zobaczyłam Kamionki to jednak tę restaurację wybrałam.
Miejmy nadzieję że obie będziemy mieć udane wesela  :D

Offline noona

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 16 Listopada 2008, 12:48 »
margolka wiesz Kamionki to była pierwsza sala jaką oglądałam i od początku była moim faworytem. sala jest wg mnie idealna, wszystko mi w niej pasuje, jest wyjście do ogródeczka, poza tym z tego co mi wiadomo to już na przyszłe wakacje ma być cały odnowiony. ja się po prostu zakochałam w Kamionkach i tam chciałam mieć wesele, tak samo jak mój przyszły :) lecz jak to niestety bywa życie zweryfikowało plany i troszkę żałuję, ale tobie naprawdę polecam tą salę, jeśli tylko wszystko Ci w niej pasuje !! Zgadzam się z tobą jeśli chodzi o tą nadzieję :) tzn ja to wiem, że będziemy mieć udane wesela  ;D pozdrawiam cieplutko

Offline karola253
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #52 dnia: 27 Marca 2009, 18:06 »
Hej:) dziewczyny
margolka nie masz się co martwić Kamionki to na prawdę fajna restauracja, a z tego co słyszałam to chyba będzie teraz mozliwośc wynajęcia pokoi dla gości, ale 100% pewności nie mam.  Kamionki czy Impresja to rowniez był mój wybór ostatecznie wybrałam Impresję, ale tylko ze względu na to, że Kamionki są otwarte dla ludzi z zewnątrz.
Jezeli natomiast chodzi o jedzenie to jest na prawdę ok, jadłam tam kilka razy obiad i nie mam nic do zarzucenia.
A co do różnych opini to sama wiesz. . . nigdy nie da się wszystkim dogodzić. . .  ;)
Poczytaj sobie opinie o Impresija zobaczysz dopiero jakiego ja mam stresa :D, ale chyba przestałam się już tym przejmowac slub i wesele za niecałe trzy miesiące, więc nic juz nie da się zmienić. . .  a poza tym nie bardzo już bym chciała cokowiek zmieniać.
Pozdrawiam Was ciepło :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 28 Marca 2009, 01:05 »
O jak miło, że ktos dodał kolejna opinie na temat "naszej" restauracji  :)

karola235 a my też się zastanawialismy nad Impresją - byloby nawet bliżej  ;) No ale są Kamionki i już  :)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #54 dnia: 2 Kwietnia 2009, 23:55 »
Hej dziewczynki:)  Rzadko tu bywam, więcej czytam niż piszę. 
Też zastanawiamy sie nad Kamionkami intensywnie, dzisiaj robiliśmy drugie podejście, z rodzicami:) Byliśmy tam, ale niestety nie było dziś żadnej z pań z którymi moglibyśmy konkretniej porozmawiać.   Już miałam dziś ochotę w końcu na rezerwacje jakiegoś terminu, ale niestety jeszcze muszę kilka dni poczekać:)

Odnośnie Kamionek to trwa teraz tam remont, właśnie ze względu na te pokoje i w ogródku jest coś robione (w tym od strony sali).  Wydaje mi się, że po remoncie będzie tam bardzo fajnie, tym bardziej, że z tego jak za pierwszym razem tłumaczyłam nam pani, sala będzie zamknięta od strony restauracji i ogródek tez jest osobny:)
Tylko zastanawiam się jak w razie co by się tam wchodziło, chyba z tego osobnego ogródka, no bo przecież nie będziemy przechodzić przez restauracje:)
Pozdrawiam Was dziewczyny:)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 4 Kwietnia 2009, 15:53 »
marta_b21 a kiedy wybierasz się jeszcze raz ?
Bo my z narzeczonym będziemy tam w poniedziałek (i z naszymi mamusiami  ;) )  - przyszła teściowa chce zobaczyć Kamionki, bo jeszcze nie widziała, no a my zapytamy o te pokoje i ceny menu w tym roku.

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #56 dnia: 5 Kwietnia 2009, 00:10 »
zastanawiałam się nas kamionkami i nawet tam byłam ostatnio więc tyle CI MOGE NAPISAĆ ŻE MENU BYŁO W KWOCIE 150 180 I 210 sory za capsa

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Kwietnia 2009, 08:29 »
O kurcze! To 20 zł drożej niż było rok temu  :-\ :-\ :-\

Offline karola253
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Kwietnia 2009, 18:13 »
Hej:)
Ja ostatnio byłam pytać o wynajem pokoi, ale niestety kobieta, ktora tam była nic jeszcze dokładnie nie wiedziała tzn. jakie będa ceny, ile będzie dokłanie tych pokoi, mówiła tylko tyle,że w połowie czerwca maja wesele, które ma już zarezerwowane pokoje, więc do tego momentu wszystko musi byc gotowe.
Mówiła również, że  o szczegóły najlepiej pytać na poczatku czerwca.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #59 dnia: 6 Kwietnia 2009, 17:21 »
margolka miałam jechać dzisiaj, ale niestety nie zgraliśmy się wszyscy potrzebni z grafikiem:(  Dzwoniłam tam i dowiedziałam się, że niestety cały czerwiec 2010 jest już zajęty, lipiec cały wolny, a w sierpniu jedna niedziela wolna, chyba zostaje mi lipiec, ewentualnie nad kwietniem myślę:) Napisz jak wrażenia:) A które menu wybieraliście/wybieracie?