a ja rano weszłam na Smyka żeby kupić Majce sukienkę, o której ona marzy.Wchodzę i jest więc ją do koszyka. Odeszłam tylko na chwilkę bo kupon z PayBacka i jak zasiadłam znowu do kompa to sukienka była już niedostępna myślałam, że się zapłaczę to ta:czy kto widział w sklepie stacjonarnym?po ile były?
Cytat: baska98 w 26 Listopada 2012, 19:21a ja rano weszłam na Smyka żeby kupić Majce sukienkę, o której ona marzy.Wchodzę i jest więc ją do koszyka. Odeszłam tylko na chwilkę bo kupon z PayBacka i jak zasiadłam znowu do kompa to sukienka była już niedostępna myślałam, że się zapłaczę to ta:czy kto widział w sklepie stacjonarnym?po ile były?hej. Spojrzałam dziś w moim Smyku. Sukienka była po 80zł, ale tylko rozmiar 128 i większe
anetka,ale który-bo ja sie w ilosci gubie?ale ciekawe ciekawe..
anetka,ale który-bo ja sie w ilosci gubie?ale ciekawe ciekawe..sluchajcie ,widzialyscie nowy nr "Dziecka"?bo albo mam omamy ,albo tam taki fajny kubek ze slomką z pepa mial byc Unas panie w sklepach nic nie wiedza nt
W Bebe Club 16-16 grudnia wszystko w cenach hurtowych
Cytat: anetka71 w 9 Grudnia 2012, 10:47W Bebe Club 16-16 grudnia wszystko w cenach hurtowych15-16 wybieracie się? Podobno sanki bedą w "atrakcyjnych cenach", kusząca propozycja z uwagi na pogodę