ja mam tą drugą http://www.nailtek.pl/86-odzywki-ochronne.html
wydaje mi sie, ze miedzy 15-20zl
najgorsze, ze jesli robie to tak jak zalecaja (codziennie przez tydzien jedna warstwa) juz 3 dnia moje paznokcie wygladaja nieestetycznie 
siedze z tym olejem i czuje sie dziwnie, olejowanie wlosow wydaje sie takie....niewlasciwie; zawsze staralam sie, zeby wlosy byly swieze, czyste, a teraz siedze upaprana po uszy, jak ostatni flejowaty siersciuch
Na mnie niestety Nailtek nie zadziałał
Przyzwyczaisz się do olejowania

Ja jutro rano będę laminować
I znowu mam pytanie - wysuszyć do końca i co? Od razu zmyć? Czy siedzieć jednak 40 minut z mokrymi? 
Musisz wypróbować obydwie metody i zobaczyć, która lepiej działa, ja wolę trzymać mokre włosy w czepku i je trochę ogrzewać co jakiś czas strumieniem ciepłego powietrza z suszarki

Przerażające jest dla mnie suszyć włosy z żelatyną na strąki

no to ja mam jeszcze pytanie nt. zmywania oleju; pare dziewczyn pisze, ze nalezy umyc wlosy szamponem z sls bezposrednio po olejowaniu, bo to dokladniej oczyszcza wlosy, a potem nalezy nalozyc maske, ale osobiscie wydaje mi sie to nielogiczne, po to olejujemy (?), zeby odzywic, a potem co-od razu to zmywamy slsami?
Z tego co mi wiadomo to wręcz nawet nie można z SLS, dlatego dziewczyny czesto polecają szampony dla dzieci do zmywania olejów. W mojej ocenie jest dokładnie tak jak piszesz, nie po to odżywiasz żeby potem to wyszorować.
Zalaminowałam sobie wczoraj włosy
efekt bardzo mi się podoba. Z pewnością będę częściej wykonywać sobie ten "zabieg".
Zastanawiam się nad olejowaniem, mam obawę, bo mam tłuste włosy, czy to nie wyklucza się?
Faaajno

Całe forum się laminuje hehe
Tłuste włosy nie są przeciwskazaniem
DZiewczyny, czy macie sprawdzony/niedrogi sposób na cellulitis? Od razu zaznaczę, że niestety nie stać mnie na bardzo drogie kremy, czy na rolki... Niestety moje nogi po przytyciu są strasznie zmasakrowane i widzę, że baaardzo straciły na elastyczności. Będę wdzięczna za odpowiedzi 
Ja polecam produkty Tołpy, jak dla mnie to jedyne działające (poza Elancylem który jest drogi niestety)