Tak peelingi i maseczki Robie regularnie, tylko, ze do tej pory byly to do cery tlustej i moze zbyt ostre i wysuszyly.
Co do mojego rodzaju cery to specem nie jestem, chetnie bym sie wybrala na badania, tylko to trzeba czasu i wiedziec gdzie sie udac, wydaje mi sie, ze byla tlusta - swiecaca, rozszerzone pory, zaczerwieniona, z wypryskami, a w dotyku na palcach mozna bylo wyczuc ze jest tlusta zwlaszcza dookola nosa, no i zawsze wszystko kupowalam do cery tlustej, kosmetyki matujace, teraz zauwazylam suche miejsca na czole nosie i policzkach i nie moglam sie pozbyc ich, a po zuzyciu calej tubki effaclar h ktora nie dala nic posmarowalam sie collina nawilzaczem, to nie koniecznie na azs tylko chcialam cos mocno nawilzajacego, zeby juz nie bylo tego nieprzyjemnego uczucia sciagniecia i suchosci. Watpie, zeby oprocz nawilzenia mial on jakiekolwiek inne wlasciwosci odzywcze wiec na dluzsza mete wolalabym jakis inny krem.
Juz wolalam ta swoja tlusta cere swiecaca niz te suche place, ktore pod podkladem wygladaja koszmarnie, podklady jeszcze to podkreslaly.
Tete ja wlasnie dostalam swoje pierwsze pudelko glossyboxa i jestem bardzo zawiedziona, w ogole nie warte swojej ceny, wielkosc jest taka jak w sklepie mozna dostac za darmo probki kremow w saszetkach badz malych tubkach, do tego mini probka perfum. Oby to tylko w tym miesiacu taka kicha byla bo wiecej nie zamowie, a slyszalam ze nieraz pelnowymiarowe produkty sie trafiaja, ale jak to dobieraja to nie wiem. A tak do tylu to raczej sie nie da.
Eyeliner porownywalny do bobbi brown to maybelline, ja mam rimmel i nie polecam.