0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laski z UK czy możecie raz jeszcze napisac jaki krem polecałyście, ten dr coś
Cytat: rybkawiedenka w 27 Kwietnia 2012, 11:10Laski z UK czy możecie raz jeszcze napisac jaki krem polecałyście, ten dr cośRybko, mysle, ze chodzi Ci o ten http://www.ciasteczkopoleca.pl/tag/dr-nick-lowe-oil-control-cream/A czy moglabys kupic tez dla mnie, prosze, prosze
Aniu jakbyś je dorwała to ja chętnie wezmę składany kabuki, lub jak będzie to do bronzera ten duży, ale to watpliwe bardzo, do tego skośny do eyelinera i jeśli by był jakis płaski języczkowy do nakładania cieni to też.
Hehe, no i proszę jaki ukryty smok czy tam przyczajony tygrys Czyli tego kosmetyku używa się jako bazę pod podkład? I jak go oceniasz? Pisz coś, bo jednak dziś idę do Sephory, a nie jutro Nadal się nie zdecydowałam co kupię, a co póki co odpuszczę
Laski,ja jest u Was z zapachami?czy jestescie wierne jednemu(np zima-lato) czy romansujecie?Podazacie za trendami-nowosciami czy raczej jestescie stale w uczuciach?sugerujecie sie porą roku,pora dnia...serio ciekawa jestem czym pachną forumki
Też tak mam z zapachami, że przynoszą mnóstwo wspomnień... i nawet nie mówię o perfumach. Wyjeżdżając na wakacje świadomie wybieram żel pod prysznic, który później przypomina mi nasz wyjazd jeszcze baaardzo długo Ostatnio Turcję przypomniał mi krem z filtrem do twarzy... Bardzo wrażliwa jestem na wszelkie zapachy i łącze je ze różnymi wydarzeniami.
ja, niestety, muszę wybierac zapachy pod kątem migreny........stara klasyka:Chance Chanel
Choc w zeszlym roku zaszalalam z Irresistible Givenchy i tez mi sie bardzo podoba
No, ale co to są za perfumy? I podaj proszę kod z buteleczki.