Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 51226 razy)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
No baaaa-
jak to Łukasz stwierdził po tancu z nia-
"kij w ż/rzici i w kolananch" ;D

No widzisz to nasi panowie maja takie samo zdanie o niej jak my  :D :D
W. oprócz tego nasmiewa się z jej 24-rogodzinnego usmiechu na twarzy   :D :D :D
;D o tak właśnie ona wygląda w dzień i w nocy, jak śpi  ::) ::)
Może to.....
jak bociek....

Ta bociek- chyba srociek  :los: :los: :los:

Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
No no Pan Młody pierwsza klasa!!!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
super butki :)

Offline kkotek
  • maniak
No no Pan Młody pierwsza klasa!!!

super butki :)

Dziękujemy  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
gratuluje udanych zakupów  :brawo_2:

same śliczności  :D

Offline kobietka
  • maniak
Sis, a dzisiaj przyjedziesz??
może jak będzieice wracać zespotkania z Sebastianem....;)
zrobiam pyszną zupę....
zabrałabyś orzechy dla dziadka na "nalewkę-cud":)
i poprawione płyty....

no wdzisz, jaką masz misję ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
super te butki i dzieje siie dzieje  u ciebie

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Widzę, że coraz więcej macie pozałatwiane :) Super :)

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
oo jakie fajne buziki twoj wybranek ma;)
Widze tez ze bylysmy chrzczone w tej samej parafi:) J rok temu dreptalam po moje swiadectwo chrztu;)

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór moje drogie  :-*

Po tych wszystkich burzach kiedy to odzyskałam wreszcie kontakt ze światem  ;D nietsety moja radość nie trawła zbyt długo- znowu net padł a ja byłam daleeeeko od Was  :'( :'(

No ale w końcu panowie od internetu zlitowali się i naprawali usterke tak więc znowu jestem z Wami :skacza:

Co się wydarzyło u nas przez kilka ostanich dni ??? ??? ???

Dzisiaj z W. obcodzi małe święto  a dokłądnie to właśnie w dniu dzisiejszym mijają 4 lata i 6 m-cy jak jesteśmy parą :Serduszka: a oprócz tego za 58 dni będziemy mężem i zoną :skacza:
Z tej okazji W. dostał ode mnie wspomniane i pokazane już wyżej spinki do mankietów a ja od W. dostałam piękne kokówki, którymi się już Wam chwaliłam a także jak co miesiąc różyczkę :Serduszka:

Dzisiaj także byliśmy z W. u księdza po jego świadectwo chrztu- było bardzo miło i wesoło  :D
Ksiądz taki luzak  :P drzwi otwarł nam w dresowych galotkach i koszulce w ciapki z farby  :o
Jak się okazało jest w trakcie remontu  ;) No ale świadectwo wydał bez problemu, pogadaliśmy, posmialiśmy się i oczywiście życzył nam dużo szczęścia na nowej drodze życia- miłe  :)

Po księdzu odalismy się do znajomego fotografa- jego hobby to fotografia więc poprosiliśmy go o zdjęcia w trakcie błogosławieństwa i w kościele!! Zgodził się ale po przysiędze sie urywa bo o 14 ma już umówiony od roku drugi slub  :)
Nie przeszkadza nam to, że zdjęcia będziemy mieli tylko w domu i z połowy mszy bo tak najbardziej zależało nam na fotkach z przysięgi  ;D No i bedziemy je mieli :skacza:
Poza tym powiedział, że obrobi nam wsyztkie fotki i dostaniemy je płytce i wywołamy sobie te, które będziemy chcieli a ja wymysliłam sobie, że fotki z kościoła może nam nasz fotograf (ten u któego mamy zamówione studio i plener) zamieścić w fotoksiążce, która zamówiliśmy u niego  ;D ;D ;D

Jak widzicie kolejne sprawy załatwione  ;D ;D

Jutro jedziemy zawieźć do drukarni płytkę z naszą wybrana fotką, która będzie naklejka na wodce weselnej  ;D
Będziemy też zamawiali rekawy na kołocz weselny, tacki, karteczki z tekstem na kołocz, podziekowania dla rodziców a także rożki z migdałem w karmelu oraz podziekowaniem dla gości za przybycie i prezent  :)
Po drukarni jedziemy na spotkanie z orkiestrą bo musimy z nimi porozmawiać i wstepnie ustalić kilka rzeczy, do których muszą się solidnie przygotować  :D :D :D

I na ten tydzien to by było tyle!!

We wtorek jedziemy do urzedu stanu cywilnego w srode idziemy spisac protokol  :)
To chyba by było tyle na przyszły tydzien  ;)
Oboje z W. mamy na 2 zmiane wiec nic nie zalatwimy popoludniu bo bedziemy pracowali  ::)
Ale byle do urlopu czyli do 20 wrzesnia :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Przepraszam Was za literowki i nie uzywanie polskich znaczkow ale za duzo mialam pisania i nie chce mi sie juz kazdego slowa poprawiac  ::) ::) ::)

Dziekuje Wam, ze mnie odiwedzacie i pamietacie  :-*

Dobranoc moje Kochane   :id_juz: :id_juz:

« Ostatnia zmiana: 17 Lipca 2008, 23:07 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
oj ale masz przejscia z tym necikiem.. grr..
Fajnie ze z przygotowaniami do przodu pelna para:)
eghh fotoksiazka to mi sie marzy i kiedys spelnie to marzenie

Offline kkotek
  • maniak
Nietsety ner szwankuje od samego początku ale na szczęście od 14 wrzesnia bedę korzystała z Wojtkowej neostrady więc się już cieszę :skacza:

Neti na 1 rocznicę ślubu sobie sprawcie fotoknigę  ;D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
niestety nie wyrobimy finansowo:( a szkoda...Wlasnie niedawno odkupilismy czesc domku no i staramy sie o dzidziusia.. a  i remonck  maly  wlasnie zaczelismy... wiec do 13 pazdziernika sie nie wyrobimy..No ale mamy film z wesela, zdjecia z studio i caly reportarz w albumie na pocieszenie;)

Offline kkotek
  • maniak
Gratuluję owocnych zakupów i 3mam kciuki za bejbisia :skacza:

Neti zdjęcia, płytki są oki ale Wasze własne wspomnienia są najważniejsze i najtrwalsze bo zdjęcia kiedyś wypowieją a cd może sie porysować  :-\  to zawsze na zawsze w Waszych sercach i głowach będzie ten pamiętny 13-nasty :Serduszka:

Dobranoc Kochana  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
oj 13 to bardzo szczesliwa data:) a wspomnienia i terazniejszasc sa wspaniale;) i tob ie z calego serduszka zycze bys miala takie sama badz lepsze..ale czy moze byc lepiej?hmm  ciezko mi na to odpowiedziec

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
buziaki  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Idziecie jak burza  :)

58 dni to nie dawno u mnie było  :)

Offline kobietka
  • maniak
Taaaaaaaaaak, a u mnie dziś 55 dni PO ślubie :)

Offline Netula

• Chuck Norris
yy ami sie wydaje ze w zeszly wekend slubowalam:)

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
ale masz fajne pomysly kkotek z tymi naklejkami na wodke i w ogole zdjeciami.. ale trzeba czaus poswiecic na zorganizowanie wsyzystkiego.

Offline kobietka
  • maniak

chyba własnie dlatego, że pomysły i "wizje" wymagajapoświecenia większej uwagi i czasu przygotowaniazaczyna sie o wiele wczesniej niż na 3 mce przed slubem.
Powiem wam dZiewczyny, że  wiele osób z naszego otoczenia bardzo sie dziwiło, ze np. tak wczesnie rezerwujemy sale,orkiestrę/dj i inne tego typu sprawy, "bo to jeszcze jest czas, a ja w 3 m-ce się zorganizowałam" ( to sąsiadka, ktej córkawpadłą i nagle trzeba było robić wesele ::) ).
a tak- jest czas by pomyśleć, zastanowić sie co i jak i konsekwentnie realizowac swoje plany;)

Sis, ja wczoraj padłam jak trup- spałam do tej pory, a z tego"niby,z efim oglada" to nic,absolutnie nic nie pamiętam ???
a jak spotkanie z orkiestrą no i w drukarni?? i wreszcie, jakiezdjecie wygrało???? :)
« Ostatnia zmiana: 21 Lipca 2008, 10:38 wysłana przez Maja »

Offline kkotek
  • maniak

Kinia moja sis dobrze pisze, że te pomysły zrodziły się dużo wcześniej w naszej głowie i staramy sie je realizować!! Ale też nie myśl sobie, że ja cały dzień siedzę w domu albo gdzies latam i wybieram dekoracje ślubną! Tak dobrze to nie mam  ;)
Oboje z W. pracujemy na zmiany i co drugi tydzień możemy coś załatwiać bo jak oboje mamy na popołudniu    tzn ja od 12 do 20 a W. od 10 do 20 to cały dzień jest do bani!!
A jak mamy oboje na rano to wtedy ostro działamy i załatwiamy tyle ile możemy!!
A że od poniedziałku mam 2 zmianę to we wtorek idziemy do urzędu podpisac papiery!!
W środę wyjątkowo mamy na rano to o 19 idziemy do farorza na spisanie protokołu  :)

Wczoraj jak byliśmy w drukarni i załatwiliśmy prawie wszystko....
Tzn rożki dla gości będą, rekwizyty na kołocz też, podziękowania dla rodziców również ale nie będzie naklejek z naszym zdjęciem  :'( :'( nad tym najbartdziej ubolewam ale wkurzył mnie facet, swoje mu powiedziałam i go olałam!!
Jeszcze jak byliśmy zamawiać zaproszenia to wmawiał nam, że zrobi nam takie naklejki jak chcemy a od samego początku mówiłam, że maja to być tradycyjne do naklejenia na butelkę tylko z naszymi facjatami  :)
Daliśmy mu płytkę by sobie zobaczył nasz projekt po czym mówię, żę napis ma być ekri i jeszcze kilka uwag  a ten mi wyskakuje i mówi, że on to zrobi po swojemu  :o :o Jakbyście wtedy widziały moja minę  :o :o :o :o to normlanie byście padły; to ja mu znowu swoje a ten coś zaczyna mi gadać, że ich maszyna nie przepuści naklejek bo ona nie ejst do takiego druku,m że się zniszczy i że on to zdjęcie zrobi jako zaiweszkę... W tym momencie cisnienia miałąm 200 i podniesionym tonem żeby mnie facet usłyszał powiedziałąm mu, że ma przestać mówić i pozowolić mi powiedzieć to co chcę no więc się uciszył i wtedy ja mu wyjechałąm z tym co lezało mi na języku, że ja nie chce mieć zawieszek na wódce, że ja chcę naklejki i co naważniejsze musi byc po mojemu a nie tak jak on to widzi bo mnie się to nie podoba!! jeśli on nam tego nie zrobi to beż łąski, poszukamy jeszcze albo na allegro zamówimy bo tam też są  :P W tym momencie facet spasował i się juz więcej nie odezwał  :D :D :D
No wyobrażacie sobie takie coś, że on nam po swojemy zrobi  :mdleje:
Chyba bym musiała trupem paść by sie na to zgodzić  :pogrzeb:

I tak więc naklejek z naszym zdjęciem nie będzie bo na allegro są same takie badziewne  ::) Ale upatrzyliśmy sobie już inne, które sie nam baaardzo podobają :skacza:

Natomiast spotkanie z orkiestrą udało się :skacza:
Po raz kolejny utwierdzilismy się w przekonaniu, że dokonaliśmy dobrego wyboru  ;D

Omówiliśmy każdy punkt wesela (wejście na salę, tort, zabawy, oczepiny, muzykę), ja przedstawiłam swoją wizję, pan powiedział jak on to widzi i okazało się, że nasze myśli pokrywają się  :los: :los:
A i jeszcze dowiedzieliśmy się, że grywają w trakcie nocy poślubnej ale z opaskami na oczach  :hahaha:
To powiedziałam, że oki ale pod oknem mogą nam serenady śpiewać i kibicować to pan Leszek (widzirej) stwierdził, że tak to oni sie na to nie piszą  :D Albo z nami albo beż nich  ;) ;) ;)
Także orkiestra załatwiona  :jupi: :jupi:

Acha jeszcze mi sie przypomniało, że jak wczoraj pojechaliśmy z na spotkanie z kapelą to pan Leszek prosił bysmy przyjechali do takiego ośrodka bo im granie wypadło! No wioęc pojechalismy, troche się naszukaliśmy ale  wkońcu znaleiźlismy no i wchodizmy na sale, patrzę a tam tylko 2 facetów  :o :o
normlanie stanęłam w miejscu i pierwsze o czym pomyślałąm to o moim śnie, o tym, że się zespół rozpadł i w ogóle.... No więc powiedziałam panu Leszkowi o tym a ten patrzy na mnie i mówi, że grają w takim skłądzie jak zamawialiśmy czyli 3 facetów a ich kolega gra właśnie w kościele na trąbce bo jakaś tam abdulowa osobistość przyjechała na Dabrówkę i właśnie dla nich będą przygrywali  :)
Acha i na zakończenie pan leszek dodał, że mamy się nioczym nie przejmować, że jak przyjedziemy na salę a ich nie będzię.... Jak coś to oni wyślą zastępstwo  :koncert:
Wojtek spojrzał na niego i powiedział tylko tyle, że lepiej niech się zjawią oni sami bo byliby po weselu biedni  :klotnia: :boks1:
Hihihi oczywiście to wszystko były żarty bo wiadomo żarty muszą być :skacza:
A i jeszcze uzgodniliśmy, że przeslę im na meila utwór, który wybralismy  na podziękowania dla rodziców!!
od razu zaznaczyłam, że wolelibyśmy żeby to oni go zaśpiewali niż tak puszczać do z cd!! Pan Leszek powiedział, że nie ma sprawy tylko mamy im go przesłać a oni się już z nim osłuchają i nauczą jesli go nie będą znali  :)

Dzisiaj w nocy miałam koszmar z serii ślubnej  :pogrzeb:
Śniło mi się, ze po przybyciu na salę w dzien wesela zobaczyłam, że stoły nie są tak ustawione jak być powinny!!
I znowu sie wściekłam i naryczałam na obsługę aż w końcu po mojej awanturze i rozkazie porzadnego ustawienia stołów z wielką łaską zrobili to o co ich poprosiłam!! No ale później atomsfera była baaaardzo napięta i podawali gościom brudne kieliszki do wina  :mdleje: :mdleje: MASAAAAAAAAAAAAAAAKRAAAAAAAAAAA
Na szczęście za 3 tygodnie jedziemy na salę by wpłacić 40% sumy to powiem właścicielce o moich koszmarach i żeby mi tak nie zrobili w dzień wesela  :D :D :D

Byłam dzisiaj już o 9 u naszej fryzjerki bo chce grzytwke skrócić ale ma tyle ludzi, że umówiłuśmy się na 13.30  :)
No i usrtaliłyśmy, że to jednak ona będzie czesać mnie, mamę i sis w dzień ślubu!!
Biewdna sie bardzo pochorowała, wylądowała w szpitalu, miała operację i już do pracy miała nie wracac wieć przepisałam die do jej koleżanki ale że jako ona już wraca adop pracy to znowu przepisałam nas do niej :skacza:
Jakoś wolę ją bo wiem jak czeszcze i że fryz będzie sie dłuuugo trzymał  ;D ;D
Także 6 września tj sobota o 9 jestem umówiona na balejaż i próbną fryzurę a 13 wzreśnia ona przyjedzie do nas do domu na 8 i uczesze nas wszytkie  ;D ;D ;D

Od poniedziału znowu bedę jeżdziła do Zabrza; pani kasjerka idzie na urlop więc ja będę ja zastepowała!!
Mam nadzieję, że te 3 tyg szybko miną bo niektóre baby w rejstracji są okropne a że kasa jest w jednym pomieszczeniu z rejstracją to musze te siksy znosić  :-\

O nieeeeeeeeeeeeeeee znowu wypracowanie napisałam  ::) ::) ::)
Przepraszam, że tak co kilka dni sie produkuję ale czasem wieczorem nie mam juz siły nic wyskutkac do was a jak tylko mam wolna chwilke to wtedy chce Wam wsyztko przekazać  ;D ;D

Miłej soboty dziewczynki  :-* :-*

« Ostatnia zmiana: 21 Lipca 2008, 10:39 wysłana przez Maja »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
Sis, ja cię podziwiam i gratuluję mega asertywnosci ;)

a powiedz mi... te rożki to też u nich kupujecie?? ja własnie tam widziałąm takie, w kolorze waszych zaproszeń zdobione chyba serduszkiem czy nawet takimi obraczkami.

Offline kkotek
  • maniak

Sis tak mnie wnerwił, że juz nie wytrzymałam i swoje powiedziec musiałam!!!

Kupujemy te,  które u nich pewnie widziałaś  ;D
Cena nie wygórowana więc jest oki!!

Poza tym upomniałam sie o rabat, nie chcieli za bardzo dać ale im wyśpiewałam co i za ile kupiliśmy i kupujemy więc w końcu stwiertdzili, że rabat będzie  :P

Pokaż no te swoje butki co sobie dzisiaj kupiłaś  ;D ;D ;D

Ja za chwilę lecę na ciecię grzywki- chcę nową, inną ale co z tego wyjdzie to się okaże za 30 minut  :P :P
Jak coś to do wesela odrośnie  :D :D :D
« Ostatnia zmiana: 21 Lipca 2008, 10:39 wysłana przez Maja »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
prosze o foteczki nowej grzywki :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
faktycznie sie rozpisałas :) wazne ze wszystko jakos idzie do przodu 
ja tyez chce foteczki zobaczyc

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
ko chana twoje posty sa chyba najdłuższe :)
 :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline kobietka
  • maniak
taaaaak, zgadzam sie z marzenieeee ;)
sis, idziesz zarówno w ilosć jak i jakosc :brawo_2:

Offline kkotek
  • maniak
ko chana twoje posty sa chyba najdłuższe :)
 :-* :-* :-*

To juz mój urok, że jak sie rozkręcę to skończyć nie mogę  :D :D :D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kobietka
  • maniak
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
wiem :)