Magda juz tłumaczę

Z zawodu jestem terapeutą zajęciowym

A tym zajmuje się tz:
Terapeuta zajęciowy jest członkiem zespołów terapeutycznych i rehabilitacyjnych w tych działach medycyny, w których występują choroby przewlekłe lub powstają nieodwracalne skutki przebytego urazu.
Terapeuta zajęciowy prowadzi zajęcia usprawniające fizycznie, psychicznie i społecznie, z różnego typu pacjentami (dzieci, młodzież, dorośli, przewlekle chorzy), z różnego rodzaju niepełnosprawnościami i w różnego rodzaju placówkach.
Terapeuta zajęciowy leczy poprzez działanie i tworzenie z wykorzystaniem możliwości instrumentalnych, intelektualnych i emocjonalnych pacjenta.
Wcześniej pracowałam na Warsztatach Terapii Zajęciowej z osobami niepełnosparwnymi a do marca 2008 pracowałam w Domu Pomocy Społecznej!
Teraz zaczynam pracę w całkowicie innym kierunku- będę na stanowisku kasjera w Akademickim Centrum Stomatologii.....
Moja praca będzie polegała na tym, że bedę przyjmowała pieniądze od pacjentów za wykonaną usługę, wypisywała faktury i KP; na koniec m-ca będę robiła sparwozdanie co, ile i komu! Czasem bywa tak, że w jednym dniu jest 1 tyś utargu a w drugim 6 tyś więc jest to bardzo odpowiedzialna praca bo z pieniążkami a wiadomo jak będzie manko to pokrywam ze swojej kieszeni

Oby tego pieroństwa nie było wcale

Wiem, ze nie wydaje sie to super trudne ale ja jeszcze nigdy nie miałam kontaktu z takim czymś...
No ale do odważnych świat należy więc zaczynam działać i jestem dobrej mysli