hmmmmmm ale się porobiło
Ja nie wklejam może dużo zdjęc Miesia ale kilka jest....... nad zamknięciem wątku się nie zastanawiałam ale teraz zastanowię się nad umieszczaniem zdjęc......
A jeśli chodzi o pomysł Gosi żeby do wątków miały dostęp dziewczyny które widziały się "na żywo" to moim zdaniem jest bez sensu......
Ja mieszkam w Irlandii i w Polsce mam ponad 700 km do Szczecina i niestety nie przyjadę do Szczecina więc nie miałabym możliwości uczestniczenia w danym wątku....
ale tu chyba nikt nie miał na mysli,że można uczestniczyc tylkow watkach dziewczyn, które sie widziało na żywo. Ja np mam to szczęście,że np asiek, martulkę i Rybke poznałam na żywo.I te osoby u mnie są i czytają.Ja u nich też. O jeszcze Martaxyz i demka...Ale jest full innych osób, których nie poznałam i nie wiem czy będę miała okazję poznać, np.Maja, ela, Wercia, asia, merkunek,rajdówka i full innych...( o których zapomniałam teraz)
tu nie o to chodziło.
była propozycja,aby watek czytać po zaakceptowaniu(zaproszeniu) autora wątku...
taka teoria była ...
ja tam bym wam zaproszenie dała.Byłabym ostrożna do osób, których np nie lubię(bo jednak przez 2 lata zawiązały sie i sympatie i antypatie),jakieś kłótnie itp.
Ale to inny temat, poruszany zresztą gdzieś wcześniej.
ja już powiedziałam sobie,że po Okruszkach, igraszkach,pszczółkach, tak sie tym nie emocjonuję i nie angażuję w nowe tematy... Biorę na luz...
Sorki, ale część z Was chciałąbym zrobić z forum kółko wzajemnej adoracji - nie da się - takie jest moje zdanie.
merkunek po częsci, to juz i tak tak to wygląda.To juz sie porobiły takie grupki.Moze nie dotyczy to was moderatorów, bo wy chyba musicie mieć kontrolę nad wszystkim...
a reszta to zagląda tam gdzie chce i kogo lubi, czy podziwia, czy zazdrości, czy nie wiem jeszcze jakie są powody śledzenia konkretnego watku...