Autor Wątek: Zamykanie watków w bebikowie  (Przeczytany 50146 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PumoRi

• maniak
Odp: Zamykanie watków w bebikowie
« Odpowiedź #60 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:19 »
a ja chętnie bym wróciła do pisania, ale nie mogę sama usunąć zdjęć. Tte, których źródło mogłam usunąć, zrobiłam to sama. Te kilka, które zostały nie mam jak skasować :( Jest ich niewiele, może z 5-6, ale nie chcę, żeby były dostępne. Więc jeśli któraś z pań moderatorek zlitowałaby się nad tymi fociakami i je usunęła, to chętnie wrócę do pisania na pewno na jakiś czas jeszcze :)
Pozdrawiam serdecznie
Kaja

P.S. Jeśli takie wątki tracą na atrakcyjności, trudno. Ci najwierniejsi zostaną, chcę w to wierzyć :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:21 »
VAll oczywiście że tak! A zresztą zalezy Ci najbardziej na "atrakcyjności". Szczerze powiem ze nie rozumiem Waszego podejscia. To sa jakieś wyścigi kto ma wiecej postów w swoim wątku i odwiedzających? Kótry wątek jest najbardziej oblegany? Ja nie zamykam wątku dlatego ze są bliskie mi dziewczyny ktore jak mniemam, nas lubią i odwiedzają. Tak samo jak ja odiwedzam bliskie mi wątki, nawet jak nie ma w nich fot, to jest DODATEK i starajmy sie tak to traktować. Rzadko wklejam foty ale zawsze mogę sie spytać, poradzić, mam gdzie się podziać. Ja będę czytała Maksiowy wątek czy będą w nim fotki czy nie.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:23 »
Dziewczyny a Wy nie kasujecie tych fot z serwera? tzn np z takiego fotosika nie mozna ich wyrzucic????

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:24 »
hmm..moze i jest to rozwiązanie pisac, nie wklejac fot..ale takie wątki tracą sporo na atrakcyjnosci.......
Musze to przemyśleć... ::)
a prowadzisz wątek, zeby bić rekordy popularnosci?
nie wlepiaj fot ale pisz

poprostu chcialm dzielic sie moi Maksiem, słodziakiem....
pokazywac jak rosnie... smieje sie, zdobywa nowe umiejtnosic, jak nas rozsmiesza.........
cięzko nagle przestawic sie na suche pisanie.................

anulka331............................... kochana ja dokaldnie wiem kto u mnei bywa, z więksozscią dziewczyn mam kontkat gg, sms... więc naprawde ,... wątke prowadizlam podbnie jak kaja jako pamietnik - nawet osttanio pytalam Asi-Merunka jak zrzucic pozstale moje wątki zbey mi nei umknely - 2 lata zycia..........

Sorki ale pisnaie o popularnosic...to poniżej pasa.........
« Ostatnia zmiana: 11 Kwietnia 2008, 11:32 wysłana przez Vall »

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:25 »
Vall sama tak napisałaś przecież!

Kaja ja będę czytać na pewno!!!!!!!!!!!!!! :)

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #65 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:27 »
Dziewczyny a Wy nie kasujecie tych fot z serwera? tzn np z takiego fotosika nie mozna ich wyrzucic????

no właśnie z imageshack wykasowałam, ale do kilku zdjęć źródłem był mój blog i kasowanie zdjęć w nim nic nie dało :(
Dlatego proszę moderatorów o pomoc.

jak zrzucic pozstale moje wątki zbey mi nei umknely - 2 lata zycia..........

no właśnie, nawet nie zdążyłam zrzucić Tymusiowego wątku na pamiątkę ;P

anulka331 dzięki :*

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:28 »
można, jak jesteś tam zalogowana
nie wiem jak z imageshackiem

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #67 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:30 »
Hmm, to się teraz porobiło - ja akurat nie zamykałam wątków ale zawsze jak kts do mnie w tej sprawie pisze to daję czas do namysłu, pytam czy na pewno to jest przemyslana decyzja - czy chce zamknąć, czy usunąć ???
PumoRi, czy ja mam rozumieć, że chcesz mieć Tymkowy wątek :?: Zaraz zobaczę co da się zrobic z tymi fotami skoro jest ich tak mało, ale poszę Was dziewczyny o rozsądek w podejmowaniu decyzji - tak na przyszłość  ;)

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:35 »
A mnie to troche smieszy bo albo ktos chce zamknąć wątek albo nie :)
Jak zamyka to zamyka i juz. Chyba ze chce aby go prosic i robi zamieszanie jakies z otwieraniem i zamykaniem.

Słusznie uwazam ze  moderatorzy maja co robić a nie kasowac foty.
W archiwum wątkowi z fotami nic sie nie stanie.
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #69 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:38 »
to ja tu jescze oficjalnie podziękuje tym ktore z nami były..
i wątek Maksia raz na zawsze zniknie z foruma..bez zadnych wątpliwości!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #70 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:38 »
anulka331 z całym szacunkiem ale Vall pisała o atrakcyjnosci wątku czyli o fotkach które wszystkie lubimy i tu ma rację, a nie o biciu rekordów popularności.......

Wiem jedno ta dyskusja tylko utwierdzi te dziewczyny które pozamykały watki w ich słusznej decyzji....

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #71 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:42 »
Maju, ja napisałam już wczoraj, że jeśli nie będzie w moim wątku zdjęć, to dalej chcę go prowadzić. Wczoraj nie byłam tylko pewna, czy już. Ale w sumie, jeśli zdjęć nie będzie, to mogę pisać już dziś.
Jeśli wykasujesz nasze zdjęcia, będę ogromnie wdzięczna :*
Pozdrowionka!

Martaxyz11 jak już napisałam kilka razy: chcę wycofać moje zdjęcia, a nie wątek. Te co mogłam, skasowałam sama, reszty nie potrafię. Może to być dla Ciebie śmieszne :) Życzę miłego, wesołego dnia!

i wątek Maksia raz na zawsze zniknie z foruma..bez zadnych wątpliwości!

bez żadnych wątpliwości - z fotkami czy bez, bez Was nie będzie tu już tak jak było :( Przynajmniej dla niektórych :(

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:48 »
No nie mogę, nie rozśmieszajcie mnie, VAll napisała że takie wątki traca sporo na atrakcyjności - wiec ja piszę ze NIE! I że na czym najbardziej zależy, na atrakcyjności??? A o poularności nie ja pisałam wiec dajcie już spokój.

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:53 »
Wiem jedno ta dyskusja tylko utwierdzi te dziewczyny które pozamykały watki w ich słusznej decyzji....
Nie widze problemu!

Wiecie co? Trochę mnie to wszystko zaczyna bawić, powiem jedno Kuby wątek prowadzę ponad dwa lata, są okresy że fot nie ma i jakoś ciągle ktoś zagląda, pisze, wręcz powiem tak, jesli ktoś zagląda tylko dla fot, to może od dziś tego nie robić, zresztą szczerze mówiąc dokłądnie widać kto i z jakich pobudek zagląda.
No i najwazniejsze mimo setek fotek i pisania o wszystkim nie psotkało nas nic złego, wręcz przeciwnie, więc nie rozumiem tego co się tu wyprawia ::)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:55 »
No to piszcie chociaż, skoro już zdjęć wklejać nie będziecie. Chyba, ze tego też nie chcecie.
I nie denerwujcie sie dziewczyny, chętnie zaglądałam do niektórych wątków, które zostały zamknięte
i szkoda mi, ze już Was tu nie będzie.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #75 dnia: 11 Kwietnia 2008, 11:58 »
No nie mogę, nie rozśmieszajcie mnie, VAll napisała że takie wątki traca sporo na atrakcyjności - wiec ja piszę ze NIE! I że na czym najbardziej zależy, na atrakcyjności??? A o poularności nie ja pisałam wiec dajcie już spokój.
VAll oczywiście że tak! A zresztą zalezy Ci najbardziej na "atrakcyjności". Szczerze powiem ze nie rozumiem Waszego podejscia. To sa jakieś wyścigi kto ma wiecej postów w swoim wątku i odwiedzających? Kótry wątek jest najbardziej oblegany?
Nieee ?
OK ja juz się nie odezwe w tym temacie bo szkoda moich nerwów... a zobaczycie jaki bedzie efekt tego watku.....  :-\

Nie widze problemu!

Fajne podejscie, to po co domagacie sie tłumaczeń z ich strony ?

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:00 »
Podobna dyskusja juz była przy głosowaniu nad tajnoscią bebikowa...
i jaki był wniosek z niej ?

ze to jest internet i trzeba sie liczyc z tym co i kto pisze...
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #77 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:07 »
tylko bez kłótni dziewczyny ;) ..... potrafimy chyba spokojnie porozmawiać ......

To i tak jest decyzja tych osób, które wątki pozamykały, jeśli nie będą sie chciały podzielić z nami powodami takich decyzji to trudno .... nikt się nie każe nikomu tłumaczyć .... ale trudno mi uwierzyć, ze nagle tyle osób postanowiło, ze już nie chce ...... albo nagle zaczęło sie bać .... tylko o co? .... ze zdjęcia dzieci będą do niecnych celów wykorzystywane np? No ale o tym już wcześniej była mowa i jakoś to przycichło.

Dobra ...... róbta co chceta ...... ale szkoda .....

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #78 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:13 »
Podobna dyskusja juz była przy głosowaniu nad tajnoscią bebikowa...
i jaki był wniosek z niej ?

ze to jest internet i trzeba sie liczyc z tym co i kto pisze...

dokładnie  ::)

może ja wątku dzieciowego nie mam, ale sama małżeński watek zamknęłam z podobnych przyczyn co dziewczyny i uważam, ze ich wola powinna zostać uszanowana

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:16 »
Nie widze problemu!

Fajne podejscie, to po co domagacie sie tłumaczeń z ich strony ?
Normalne, skoro ktoś ma taką wolę, to ją szanuję (o co sama zabiegałaś), a tak w ogóle to komu jak komu, ale mi chyba nikt nie może zarzucić, że nie zalezy mi na wątkach w bebikowie i Mamach, przypominam, że z mojej inicjatywy i kosztem mojego prywatnego czasu Bebikowo wygląda tak a nie inaczej, bo dopóki się tym nie zajęłam był to jeden dzialik, a nie osobne podforum.; więc tym bardziej boli mnie to co tu się wyprawia, ale siłą zatrzymywac nikogo nie będę!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:17 »
Dziewczyny.. moze podchodze do tego juz "na sucho" ale ...

Dla mnie watki sa po to, zeby miec kontakt z bliska mi osoba - zeby wiedziec co sie u Niej dzieje kazdego dnia.. byc w dobrych i zlych chwilach i tych codziennych.. Nie tylko po to, zeby zachwycac sie fotkami..
To chyba jest dla mnie najwazniejsze - i bardziej przeszkadza mi to, ze jest tak malo osobistych postow, przemyslen.. tego, jak naprawde osoba sie czuje, co mysli, czego sie boi..  jaka jest..
Sama niestety tez tego nie pisze z pewnych wzgledow.. - i zeby nie bylo niejasnosci - chcialabym po prostu wiedziec kto czyta tak osobiste rzeczy o mnie .. np ze wzgledow zawodowych.

Dlatego tez tak wazne dla mnie sa codzienne kontakty i jezeli moge wole telefon, gadu czy spotkanie.. nie tylko net..

Dlatego tez tak lubie spotykac sie "na zywo" - nawet jezeli musze sie troche poswiecic...

To tak tyle ode mnie ;)

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #81 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:24 »
hmmmmmm ale się porobiło :-\
Ja nie wklejam może dużo zdjęc Miesia ale kilka jest....... nad zamknięciem wątku się nie zastanawiałam ale teraz zastanowię się nad umieszczaniem zdjęc......
A jeśli chodzi o pomysł Gosi żeby do wątków miały dostęp dziewczyny które widziały się "na żywo" to moim zdaniem jest bez sensu......
Ja mieszkam w Irlandii i w Polsce mam ponad 700 km do Szczecina i niestety nie przyjadę do Szczecina więc nie miałabym możliwości uczestniczenia w danym wątku....

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:28 »
Sorki, ale część z Was chciałąbym zrobić z forum kółko wzajemnej adoracji - nie da się - takie jest moje zdanie.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #83 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:56 »
hmmmmmm ale się porobiło :-\
Ja nie wklejam może dużo zdjęc Miesia ale kilka jest....... nad zamknięciem wątku się nie zastanawiałam ale teraz zastanowię się nad umieszczaniem zdjęc......
A jeśli chodzi o pomysł Gosi żeby do wątków miały dostęp dziewczyny które widziały się "na żywo" to moim zdaniem jest bez sensu......
Ja mieszkam w Irlandii i w Polsce mam ponad 700 km do Szczecina i niestety nie przyjadę do Szczecina więc nie miałabym możliwości uczestniczenia w danym wątku....
ale tu chyba nikt nie miał na mysli,że można uczestniczyc tylkow  watkach dziewczyn, które sie widziało na żywo. Ja np mam to szczęście,że np asiek, martulkę i Rybke poznałam na żywo.I te osoby u mnie są i czytają.Ja u nich też. O jeszcze Martaxyz i demka...Ale jest full innych osób, których nie poznałam i nie wiem czy będę miała okazję poznać, np.Maja, ela, Wercia, asia, merkunek,rajdówka i full innych...( o których zapomniałam teraz)
tu nie o to chodziło.
była propozycja,aby watek czytać po zaakceptowaniu(zaproszeniu) autora wątku...
taka teoria była ...
ja tam bym wam zaproszenie dała.Byłabym ostrożna do osób, których np nie lubię(bo jednak przez 2 lata zawiązały sie i sympatie i antypatie),jakieś kłótnie itp.
Ale to inny temat, poruszany zresztą gdzieś wcześniej.
ja już powiedziałam sobie,że po Okruszkach, igraszkach,pszczółkach, tak sie tym nie emocjonuję i nie angażuję w nowe tematy... Biorę na luz...
Sorki, ale część z Was chciałąbym zrobić z forum kółko wzajemnej adoracji - nie da się - takie jest moje zdanie.
merkunek po częsci, to juz i tak tak to wygląda.To juz sie porobiły takie grupki.Moze nie dotyczy to was moderatorów, bo wy chyba musicie mieć kontrolę nad wszystkim...
a reszta to zagląda tam gdzie chce i kogo lubi, czy podziwia, czy zazdrości, czy nie wiem jeszcze jakie są powody śledzenia konkretnego watku...
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 11 Kwietnia 2008, 13:02 »
Nie, wlasnie chcialabym tylko szczere i bardziej "glebokie" watki..

i tu nie chodzi o osoby tylko te, ktore widzialam "na zywo" chodzi o te 300 nieznanych nickow ktore loguja sie codziennie ... i tyle.

Chcialabym tylko wiedziec kto "przeglada" moje zycie.

To wsio. Nie ma to nic wspolnego z kolkiem wzajemnej adoracji - wrecz przeciwnie uwazam, ze teraz czasami tak to forum wyglada.

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #85 dnia: 11 Kwietnia 2008, 13:04 »
...a nie dałoby rady stworzyc osobnego wątku z samymi fotkami, do ktorego mialyby dostęp dziewczyny, ktore np "widziały sie na żywo". Siedziałam kiedyś na forum, w ktorym wlasnie panują takie zasady. Organizują sobie spotkanka tak jak my tutaj i te które się poznają na żywo mają dostęp do fotek. Jedną odpowiedzialną wybrać, która mogłaby czuwac nad udostepnianiem takiego wątku itp.

Mariolka tutaj jest cytat Gosiaczekk w którym jest napisane o propozycji dostępu do wątków osób które "widziały się na żywo"...
Zgadzam się w 100% na zaproszenia i to jest SUPER pomysł ale z tym :widzeniem na żywo" niestety się nie zgadzam... nie każdy ma taką możliwośc niestety....

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 11 Kwietnia 2008, 13:16 »
...a nie dałoby rady stworzyc osobnego wątku z samymi fotkami, do ktorego mialyby dostęp dziewczyny, ktore np "widziały sie na żywo". Siedziałam kiedyś na forum, w ktorym wlasnie panują takie zasady. Organizują sobie spotkanka tak jak my tutaj i te które się poznają na żywo mają dostęp do fotek. Jedną odpowiedzialną wybrać, która mogłaby czuwac nad udostepnianiem takiego wątku itp.

Mariolka tutaj jest cytat Gosiaczekk w którym jest napisane o propozycji dostępu do wątków osób które "widziały się na żywo"...
Zgadzam się w 100% na zaproszenia i to jest SUPER pomysł ale z tym :widzeniem na żywo" niestety się nie zgadzam... nie każdy ma taką możliwośc niestety....
oj to przeoczyłam, zapomniałam.To napewno nie przejdzie
Nie ma to nic wspolnego z kolkiem wzajemnej adoracji - wrecz przeciwnie uwazam, ze teraz czasami tak to forum wyglada.
...o tym własnie piszę,że troszkę tak już jest...

"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 11 Kwietnia 2008, 13:47 »
W moim wypadku tez zal mi watku Kacpusia ale musialam.
I to nawet nie o foty chodzi lecz o to co tam pisalam i w jaki sposob bylo to preciwko mnie wykorzystywane.

Szkoda ze na forum dzieje sie to co sie dzieje ...

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 11 Kwietnia 2008, 13:53 »
dlatego Antalis napisałam,że  w Twoim przypadku ja twoją decyzję o zamknięciu wątku rozumiem i szanuję.Swirów nie brakuje...
« Ostatnia zmiana: 1 Czerwca 2010, 15:18 wysłana przez Maja »

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 11 Kwietnia 2008, 14:09 »
Szkoda ze na forum dzieje sie to co sie dzieje ...
Przypominam, że FORUM, to nie ufoludki z Marsa, czy innej planety...FORUM to MY!!!