Autor Wątek: Zespół AKWEN z Sosnowca - proszę o opinie!!!!  (Przeczytany 4946 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Carisma
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05/09/2009
Zespół AKWEN z Sosnowca - proszę o opinie!!!!
« dnia: 7 Kwietnia 2008, 08:23 »
Witam,
chciałabym zaciągnąć informacji o zespole AKWEN z Sosnowca. Może ktoś o nich coś słyszał lub był na weselu jak oni grali. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :). Pozdrawiam.

Offline rezeda
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 9.08.2008
Odp: Zespół AKWEN z Sosnowca - proszę o opinie!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Kwietnia 2008, 21:10 »
U nas będą grać na weselu. Wzięliśmy ich praktycznie tylko i wyłącznie na podstawie mp3 z netu i płytki, którą nam przysłali. Wydaje mi się, że umieli zabawić gości. Więcej będę mogła napisać po 9 sierpnia :) Miesiąc przed mamy się z nimi spotkać jeszcze w celu omówienia szczegółów. Pozdrawiam :)

Offline Maggie_2408

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Kwietnia 2008, 00:31 »
Zagrają też na moim weselu i podobnie jak Rezeda wzięliśmy ich tylko na podstawie nagrań na you tubie.  Mój tata pojechał wpłacić zaliczkę i dostał od nich 2 płyty z wesel na których grali i z tego co mi opowiadał - wypadli bardzo dobrze.  Prowadzą dużo zabaw (można nawet wybrać te, które chciałoby się mieć na swoim weselu), grają "skocznie" i nie smęcą.  Czasem w czasie przerw jeden z członków zespołu może chodzić między gośćmi grając na akordeonie.  Dodatkowo można sobie przygotować listę utworów, które mają zagrać.  Acha - w cenie mają wyprowadzenie Panny Młodej z domu.
Żonkowy:https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39663.0

Offline Carisma
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Kwietnia 2008, 08:09 »
Dziękuję Wam za odpowiedzi, ja też dostałam od nich płytki z wesela na kórym grali, no i na stronce mają mp3, też wydaje mi się że są ok, ale nie wiem jak się zachowują na weselu, tzn. czy piją dużo? jak długie robią przerwy i jak często? może jest ktoś na forum, kto był na weselu jak oni grali:) jak tak to bardzo proszę o opinie.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Kwietnia 2008, 09:35 »
Jeżeli nie chcesz, aby zespół pił alkohol ustal to w umowie tak samo przerwy. Ja też jestem na etapie wyboru zespołu, ale waham się między ADRIĄ i SINGERS BAND. I ja od razu mówiłam o tych 2 punktach i bez żadnego problemu :) Jeżeli będą się sprzeciwiać to odradzam bo to Ty jesteś klientem i wymagasz :)

Offline Carisma
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Kwietnia 2008, 11:23 »
Dzięki za radę, masz rację, musimy walczyc o swoje  :), poprostu trzeba będzie w taki sposób sformułować umowę, żeby zaiwerała te elementy, pozdrawiam.

Offline rezeda
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Kwietnia 2008, 21:19 »
Mam nadzieję, że nie będę żałować tej decyzji ;) Zdam relację w sierpniu :)

Offline Carisma
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Kwietnia 2008, 07:51 »
Już się nie mogę doczekać Twojej opinii, ponieważ jesteśmy w tym samym położeniu ;) i Twoja opinia będzie na 100% obiektywna. Pozdrawiam

Offline rezeda
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Sierpnia 2008, 23:06 »
Już po weselu i z czystym sumieniem mogę polecić zespół Akwen. Są rewelacyjni  ;D Goście bawili się super. Nie żałujemy naszego wyboru. Pozdrawiam.  :D

Offline Delilah
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.05.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Września 2008, 15:20 »
 Bardzo proszę o jakiś namiar na tę grupę :) My ciągle szukamy :)

Offline malina80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Października 2008, 13:54 »
Czy ktoś jeszcze był na weselu z ich udziałem?
Bardzo proszę o opinie
Ja na razie czekam na płytę ale zależy mi na opinii osób, które bawiły się przy ich muzyce na weselu

Offline violet
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #11 dnia: 3 Listopada 2008, 11:59 »
Jeśli ktoś jeszcze może napisać coś na temat zespołu AKWEN, to byłabym wdzięczna, bo będzie grał na moim weselu i nie chciałabym żałować wyboru :-\

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #12 dnia: 3 Listopada 2008, 13:24 »
Pytanie czy dużo piją wydaje mi się śmieszne!. To od Gospodarzy wesela zależy czy  zespół napije się choć odrobinę alkoholu. Jeżeli zastrzeżesz sobie podczas spisywania umowy, że nie życzysz sobie aby zespół spożywał alkohol podczas Twojego wesela i że nie otrzyma na stół ani jednej butelki to sprawa picia nie istnieje. Jeżeli gdyby jednak zespół pił to oznaczałoby, że pije swój alkohol i są to ludzie nieodpowiedzialni, których nie należy zamawiać. Tak czy owak należy jednak  mieć "oko" na zespół bez względu na to jaką miałby dobrą opinie. Licho nie śpi!

Offline Rolka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #13 dnia: 2 Lipca 2010, 18:50 »
wątek może i stary ale tak na przyszłość :) :
my również zamówiliśmy sobie zespół akwen :)
wg nas są boscy, wspaniale bawią wesele, cały czas utrzymują atmosferę wspólnej zabawy, zagrzewają do uczestnictwa w zabawach są po prostu fantastyczni ! :D
mogę spokojnie wyrazić taką opinię, bo byłam w tamtym roku na weselu, na którym grali.  było to chyba najlepsze wesele na jakim byłam ! :D
my również zaklepaliśmy sobie u nich termin i jestem pewna, że wszystko będzie super !

Offline katarina1985
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Lipca 2010, 16:47 »
Witam, pisze  w sprawie zespolu weselnego Akwen.   Tak sie składa, że u nas też ten zespół będzie grał na weselu, ale chciałam usłyszeć szczerze jacy oni są, lub ew.  na co trzeba zwrócic uwagę.  Bardzo mi zależy na obiektywnej odpowiedzi z tego względu,że nie mielismy okazji słuchac ich na zywo( jedynie z płyt jakie nam przyslali)A nasz wybór opieral sie jedynie na wypowiedzach innych osób i na demo jakie maja na stronie.  Jesli to nie będzie problem prosze o udzielenie odpowiedzi na moja wiadomosc.  Pozdrawiam Katarzyna

Offline sylviaa87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 wrzesień 2011
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Lipca 2010, 14:43 »
podobnie proszę o więcej opinii na temat tego zespołu :) również widziałam tylko demo na stronce i płytki.  bardzo mi się podobało, ale chciałabym poznać też opinie osób, które były na weselu, które Panowie prowadzili :)

pozdrawiam! [...]