Autor Wątek: Manhatan - jedzonko  (Przeczytany 4356 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline angel

• forumowicz
Manhatan - jedzonko
« dnia: 4 Sierpnia 2008, 00:02 »
witam :)
czy możecie mi napisać coś o sali Manhatan, ale tej na Pogoni w Sosnowcu.  Wiem że mają kilka sal, ale ta na H. Dobrzańskiego jest za mała.  Znalazłam kilka wątków, jednak są one z 2007 roku, a sala na Pogoni jest już odnowiona.  Co prawda otoczenie jest fatalne, a sam lokal z zewnątrz pomalowany na dziwaczny kolor. 
Niestety jest to typowy dom weselny, a więc nie ma takiej opcji, żeby iść w tygodniu na obiad i sprawdzić czy dania są smaczne. 
W najbliższym czasie wybieram się do lokalu, ale potrzebuję opinii na temat jedzenia.  ( jeśli ktoś wie jak sprawuje się obsługa też będę wdzięczna )
Pozdrawiam

P. S.  Jeszcze do niedawna chciałam wynająć catering, ale nie znalazłam fajnej sali.  Czy ktoś słyszał o OSP w Strzemieszycach? :pijaki:

Offline angel

• forumowicz
Odp: Manhatan - jedzonko
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Sierpnia 2008, 15:15 »
czy nikt nigdy nie byl w Manhatanie na weselu lub komunii ? :(
bede wdzieczna za wszelkie informacje

Offline paola86
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Sierpnia 2008, 12:07 »
jeśli chodzi o manhattan to sami się zastanawialiśmy czy tam nie zrobić właściecielka bardzo sympatyczna zapraszała nas nawet przed czyimś weselem aby sobie zobaczyć jak to wszystko wygląda jednak my zrezygnowalismy a co do sali OSP w Strzemieszycach to sala jest ładna oczywiście nie z najwyższej półki ale ładna odnowiona i nie można na nic narzekać

Offline edimma

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Sierpnia 2008, 21:38 »
Czy Wy mówicie o tym Manhattanie na Plonów, na przeciw Milmet? Czy jest jakis inny Manhattan w Sosnowcu?

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Sierpnia 2008, 23:21 »
chodzi o sale na ul. Zgody, niedaleko wydziału filologii UŚ
niestety, moje pytanie jest już nieaktualne, skreśliliśmy Manhatan z naszej listy ( mimo, że cena jak najbardziej OK,    chyba jedna z tańszych i lepszych ofert w Sosnowcu ). Właścicielka miła i konkretna, jednak lokal .... ehh... szkoda, a mogłoby być fajnie :)
Co do sali w Strzemieszycach to muszę się tam przejechać w weekend, zostało mi jeszcze Dorado do obejrzenia. I pomysły mi się już skończyły.

Dziękuję wszystkim za udzielenie informacji :)

Offline rocket_queen
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 czerwiec
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Listopada 2009, 23:45 »
byłam w Manhattanie na weselu koleżanki, sala ładna, jedzenie bardzo dobre.  Sama tam organizuje wesele w czerwcu, więc mam nadzieje, że wszystko bedzie ok. 

Offline MadRabbit
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Listopada 2009, 22:32 »
:) osobiście nie miałam okazji ale wiem z dobrego źródła, że jedzonko tak jest bardzo dobre, pozdrawiam!

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lipca 2010, 16:07 »
Trzeba jasno powiedzieć że w Sosnowcu jest:
1.  Restauracja Pub Manhattan ul.  Plonów
2.  Dom Weselny Manhatan ul.  Zgody

Byłam w tym na Plonów osobiście i bardzo mi sie podobało, natomiast ten dom weselny na ul.  Zgody nie podoba mi się nawet na fotkach - klimat sprzed conajmniej 30 lat.