Autor Wątek: Potrzebuję Cię, ponieważ Cię kocham...  (Przeczytany 38088 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
Odp: Potrzebuję Cię, ponieważ Cię kocham...
« Odpowiedź #120 dnia: 17 Maja 2008, 22:33 »
Śpieszę donieść, że fotki będą jutro.... padła bateria i teraz się ładuje :(
No to już ostateczny termin! ;D  :tupot: :tupot: :tupot: ;D

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #121 dnia: 18 Maja 2008, 10:49 »
I my tu zawsze o wszystkim pamiętamy ;D i czekamy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #122 dnia: 18 Maja 2008, 11:53 »
A ja myslalam ze foty juz sa, no szkoda zaczekam jeszcze troszke  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #123 dnia: 18 Maja 2008, 16:59 »
Czy u Was też tak pada i pogoda jest typowo barowa? Dlaczego w weekend psuje sie pogoda?
Teraz pierwsza część obiecanych fotek :) Najpierw mamusia z tym co lubi najbardziej robić w niedzielne popołudnia, czyli przy sprawdzaniu sprawdzianów i zeszytów moich ukochanych uczniów ;)

Mąż mnie rozśmiesza i głupie miny mam, ale co tam!

A teraz nasza na razie baaaaaaaardzo uboga wyprawka. Doszłam do wniosku, że kupię tylko najpotrzebniejsze rzeczy - jakieś kaftaniki itp. bo pewnie dużo dostaniemy, a poza tym mała szybko z tego wyrośnie. A zresztą kupienie czegoś w dzisiejszych czasach to kwestia wyjścia z domu na pół godziny.

Najpierw sukienka, która ponoć do mnie należała. Znalazłam ją przy ostatnich porządkach szafowych

A tu sukienusia z bucikami, które dostałam po męża siostrzenicy:

A tu bodziaki, które małej sprezentował mój brat, czyli przyszły chrzestny. Byłam w ciężkim szoku kiedy przyniósł to do domu. Bardzo jest przejęty swoją rolą :)

Teraz idziemy na "deszczowy" spacer :)  i do teściów. Ciąg dalszy fotek po powrocie :)

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #124 dnia: 18 Maja 2008, 17:45 »
no, no brzusio się nieźle przezentuje ;D
sukienusia jest śliczna!

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #125 dnia: 19 Maja 2008, 09:20 »
Dziewczynki!Fotki nie wyszły za ładne więc nic nie wkleiłam. W najbliższy długi weekend postaram się o duuuuuża porcję fotek dla Was! Obiecuję!

Zaraz jade do pracy, dziś wywiadówki, więc wróce koło 17.oo. Będę musiała się zwolnić bo na 19.oo do gina. mam nadzieję, że szefowa mnie puści. Zatem wieczorem wieści poginkowe :)

Jeszcze jedna sprawa. Zna któraś z Was rosyjski i piosenkę "A kalina ne vrba ja divèina moloda"? Co znaczą jej słowa? Przygotowuję dzieciaki do konkursu piosenki europejskiej i jedna z dziewczyn wybrała ta piosenke. Właśnie ją dla niej zgrywam i sie zastanawiam czy ona jakiś "nieedukacyjnych" treści nie zawiera....

Do wieczorka :)

Offline sandrunia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 19 Maja 2008, 10:54 »
No dobrze poczekamy ale pod jednym warunkiem bedzie to duża porcja fotek :)

ja niestety nie znam, tej piosenki :(

i czekam na wieści wieczorkiem

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #127 dnia: 19 Maja 2008, 22:38 »
Witam!
Melduję, że wsio ok :) Dzidzia w porządku, wyniki też. Szyjka długa, twarda, zamknięta :) Mam czuwać, czy dzidzia się rusza codziennie i dbać o siebie. Dostałam zwolnienie z dyżurów :) Gin chciał mi dac zwolnienie, ale stwierdziłam, że do końca roku szkolnego jakoś się dokulam :) Jeszce tylko 22 dni! To na tyle... Nastepna wizyta 17 czerwca :)

Ale jestem szczęśliwa :) :) :)

W drodze powrotnej wstąpilismy na zakupki i oto co kupiłam. Nie zgadniecie za ile...

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #128 dnia: 19 Maja 2008, 22:53 »
jeśli mniej jak 30 zł to nie uwierzę :D
ślicznie wyglądasz :D i super, że wszystko w jak najlepszym porządeczku :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 19 Maja 2008, 22:59 »
ile ???
nadrobiłam cały wątek
gratuluje córci i powiem ci, że brzuszek masz spory - fajnie; mi się już tęskni za brzuszkiem  ;)

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #130 dnia: 20 Maja 2008, 17:03 »
Powiem tylko tyle ze slicznie wygladasz,pasuje Ci brzusio:) Mam pytanie kiedys tu widzialam temat szkoly rodzenia,wprawdzie mam jeszcze czas:)ale chcialam spytac czy bedziecie z mezem chodzic i jesli tak to gdzie to jest i jaki koszt bo ostatnio rzucilo mi sie ogloszenie ze w Medixie jest prywatna szkola rodzenia ale nie wiem jaki koszt .A jak sie czujecie?Pozdrowionka dla Was,trzymajcie sie cieplutko

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #131 dnia: 20 Maja 2008, 17:38 »
Hej, hej!
Właśnie wróciłam z pracy, zjadłam obiadek, zjadłam rurkę z kremem, a co! ;) i siadłam przed kompem! Dzidzia chyba wolałaby poleżeć bo mi tu kopniaki serwuje, więc krótko!

ślicznie wyglądasz

Lara_Croft- normalnie się zarumieniłam  :oops: :oops: A za ta sukienko-tunikę zapłaciłam dokładnie 14,70 - wyprzedaż była :) Czasem mam szczęście i trafiam na jakieś promocje :)

nadrobiłam cały wątek
gratuluje córci i powiem ci, że brzuszek masz spory - fajnie; mi się już tęskni za brzuszkiem

Anusia-szczecin - dziękuję :) Ja też pewnie będę za NIM tęsknić wcześniej niż mi się wydaje.... Podziwim Twój upór w odzyskiwaniu dawnej figury, mam nadzieję, że też będę mieć tyle siły!

kuchasia - witam Cie kochana :) Jakoś nie możemy się na gg spotkać, zresztą gg coś mi ostatnio nawala i się wogóle zarejestrować nie mogę :(

Powiem tylko tyle ze slicznie wygladasz,pasuje Ci brzusio:)

Dziękuję :) Ja czekam cierpliwie na Twoje fotki i Twój wątek. Mam nadzieję, że się wkrótce pojawi :) A jak ty się czujesz? Czujesz już ruchy? Ja rozkwitam :) Choć czesto bywam zmęczona, to myśl o maleństwie wszystko wynagradza :)
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia, to chyba raczej się nie zdecydujemy. Ja mam teraz urwanie głowy w szkole, a potem chyba już trochę za późno będzie, choć w 100% decyzji jeszcze nie podjęliśmy. Kiedy pytałam gina o poradę, czy warto iść, to stwierdził, że to i tak wszystko zależy od kobiety, są takie, które nie chodziły na szkołę rodzenia i świetnie sobie radzą, bo potrafią słuchać, co do nich lekarz i położna mówi, a są takie, które chodziły i wydaje im się, że są mądrzejsze niż położna i robią to, czego się nauczyły  nie współpracując z położną i ginem. U nas problem jest z czasem, ale jeśli się wyrobimy to może.... Sama jeszcze nie wiem....
W Kaliszu są 2 szkoły rodzenia - jedna prywatna - pewnie z niej masz tą ulotkę. Bodajże Bobomed się nazywa... też mam tą ulotkę, w naszym osrodku zdrowia i u gina jest tego zatrzęsienie! Druga to szkoła rodzenia przy szpitalu. Musisz zadzwonić do centrali (numer 062 7579000) i poprosić o połączenie ze szkoła rodzenia, konkretnie zajmuje się tym położna, która się nazywa Halina Czaplicka. Tyle wiem od mojego gina. Szczegółów  cenowych nie znam...

Miało być krótko ;) Jak dobrze, że Was mam :)

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #132 dnia: 21 Maja 2008, 08:48 »

Miało być krótko ;) Jak dobrze, że Was mam :)

zawsze do usług :skacza: :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #133 dnia: 21 Maja 2008, 18:16 »
Lara_Croft wiem, kochana wiem :)

Dziś pogoda masakra - pada i zimno, nic mi się w rezultacie nie chce. Chyba pójdę sie po prostu położyć. Wczoraj zasnęłam przy lekturze "M jak Mama". A wiecie co mi się śniło? Że wróciłam do domu, a tam mój mąż w łóżku z nasza córcią leży. Ja zdziwiona, skąd ona się wzięła, bo porodu nie pamiętam. Zaczęli znajomi i rodzina przychodzić oglądać dziecko, a ja im tłumacze, że nie mamy jeszcze wózka ani łóżeczka, bo dzidzia się za wcześnie urodziła, a my nie zdążyliśmy jeszcze nic kupić. I ja normalnie jakąs lalkę rozbierałam i ubierałam to nasze maleństwo w śpioszki po lalce  :urwanie_glowy:

Ale numer! Nie wiem skąd mi się to wzięło :)

Idę się położyć, bo mała kopie jak szalona :)

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 21 Maja 2008, 18:21 »
Oj to prawda dzis pogoda masakryczna mi tez nic sie nie chce a musze posprzatac troszke,cale do poludnia spedzilam na zakupach a teraz juz mi sie nic nie chce... Ale tradycyjnie dlugi weekend wiec pogoda sie musiala popsuc:( Kurcze tak patrze na Twoj liczniczek i az sie wierzyc nie chce jak ten czas szybciutko leci:) jeszcze troszke i bedziesz miala swoja kruszynke na raczkach:)

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #135 dnia: 21 Maja 2008, 20:58 »
kuchasia
Zakupki powiadasz? A gdzie kupujesz ciązowe ciuszki? Ja doszłam do wniosku, że w sklepach, które maja w nazwie "ciązowe" wszystko jest o połowe droższe od normalnych rzeczy. Dlatego bluzki (tzn. tuniki ) kupuje w normalnych sklepach, wszędzie jest tego zatrzęsienie, no i cena jest normalna. Polecam ci Tesco i marke Chareoke (nie wiem czy dobrze napisałam) - ciuszki dobre jakościowo, nic sie z nimi po praniu nie dzieje, no i cenowo też ok. Kolorki i wzory najróżniejsze. Ja dotychczas kupiłam tylko spodnie w sklepie dla ciężarówek. Cena 149,oo ale cóż, to trzeba mieć. Teraz chciałabym spodnie albo spódnice na cieplejsze dni, a w Kaliszu wiem tylko gdzie jest jeden sklep dla ciężarnych. W necie spodni boje sie zamawiać...

Kurcze tak patrze na Twoj liczniczek i az sie wierzyc nie chce jak ten czas szybciutko leci:)
Ja też spojrzałam i oczom nie wierze - 95 dni do porodu!!! A niedawno zaczęłam być w ciąży :)

Ty też już niedługo będziesz mieć z górki :)

Co ze szkołą rodzenia? Podjeliście jakieś decyzje?

DŁUGI WEEKEND!!!! JEZU JAK SIĘ CIESZĘ :) :)

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #136 dnia: 21 Maja 2008, 21:26 »
Co do ciuszkow to z typowo ciazowych to narazie kupilam jedne spodnie i jedna bluzke na krotki rękaw i kupilam na targu pod Tencza tam jest jedna buda z ciazowymi ubrankami i ceny ma dosc przyzwoite w porownaniu do tych ciazowych sklepow,tzn za spodnie dalam chyba 80zł a za bluzke 65 zł cos kolo tego.Mam tam zamiar kupic sobie jeszcze jakies spodnie 3/4 na lato i spodniczke albo sukienke na upalne dni ale to chce jeszcze poczekac kupic moge zawsze a przez ten czas moze brzusio urosnac...Co do Tesco to wlasnie dzisiaj tam bylam i spodobaly mi sie trzy tuniki:)I w piuatek znowu tam jade jakas kupic tylko jeszcze nie wiem ktora dwie sa na krotki rekaw  a jedna na dlugi ale z takiego typowo letniego materialu:)I teraz badz mądra:)
Do sklepu ciazowego tylko raz weszlam zobaczylam ceny i wyszlam:)bo jeszcze bym zemdala:)Bylam w tym na ul Sukienniczej.Przez alegro tez jakos boje sie spodni zamawiac a najwiekszy problem mam teraz ze stanikiem mam tylko jeden w ktorym czuje sie dobrze a co kupie to za cho...nie pasuje zawsze cos nie tak:)
No niz zmykam zycze udanego weekendu:)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #137 dnia: 28 Maja 2008, 07:25 »
no i co tam u Ciebie? co to za zaniedbywanie watku  :bicz:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #138 dnia: 6 Czerwca 2008, 17:35 »
 :-*
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 6 Czerwca 2008, 20:19 »
Ależ rośniesz w oczach Mamuśka. Zobaczyć Twoje fotki to nie lada gratka, tak rzadko je wklejasz, a szkoda.

U mnie w szafie nie ma nic z ciążowego sklepu. Wsio mam normal, tyle że rozciągliwe :D Tuniki z Turzynu, od Chińczyków, a spodnie legginsy rozciągliwe ;D

Te ciążowe kosztują majątek...

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #140 dnia: 7 Czerwca 2008, 09:03 »
Witam Was kochane :)
Jakos mało mnie tu ostatnio. W szkole szał wystawiania ocen - trudno być obiektywnym i sprawiedliwym i miec poczucie, że sie zrobiło dobrze, szczególnie jak trzeba komuś ndst wpisać, jakoś mnie to przygnebia....

A poza tym wsio u nas ok. Rośniemy radośnie i czekamy na 20 czerwca. Potem rozpoczynamy zakupy! Trochę się już stresuje, że nie mam kompletnie nic z wyjątkiem 2 bodziaków. Juz mi się to po nocach śni....

Ninka - ja kupiłam ostatnio spodnie takie lniane na lato i bluzkę taką typową ciężarówkową, coby na zakończenie roku szkolnego jakoś wyglądać i .... zabrakło mi kasy. Dobrze, że mama ze mną była i mnie poratowała!

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #141 dnia: 7 Czerwca 2008, 09:05 »
Hej Dziewczynki!!!!Jak się czujecie???niedługo wakacje to sobie odpoczniecie!!!!!Wybraliście już wózeczek???A jakie macie typy imion???buziaki z Poznania!!!

Offline sandrunia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 7 Czerwca 2008, 10:38 »
Oj wierz ci że wystawianie ocen to ciężka sprawa ale juz mało zostało i wakacje !!! I wtedy zaszalejesz na zakupach dzidziusiowych ;D

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 8 Czerwca 2008, 21:00 »
jesli moge cos doradzic to polecam szkole rodzenia ja chodzilam do tej przy szpitalu i duzo mi dala
koszt z tego co teraz wiem to ok 350,- wiec duzo
ale ja bardzo sobie chwalilam cwiczenia oddechowe

ale i tak najwazniejsza jest współpraca z położna czy chodzisz czy nie chodzisz do szkoly

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #144 dnia: 13 Czerwca 2008, 22:26 »
Witam Was dziewczynki! Jest weekend, a więc mam trochę czasu coby tu cosik skrobnąć :)
Jak się czujecie???niedługo wakacje to sobie odpoczniecie!!!!!

Melduje, że czujemy się bardzo dobrze! Brzuszek coraz bardziej mi ciąży, ale to taki rozkoszny ciężar, że nie śmiem narzekać :) WAKACJE - o tak, jeszcze tydzien, no może dwa, bo będą jeszcze rady i inne bzdety i zaczynam słodkie lenistwo :) Ciężki tydzień przed nami - codziennie będę wracać do domu ok. 19.oo. W poniedziałek rada w jednej szkole, we wtorek w drugiej, w srodę pracuje do 16.oo ale chce isc do fryzjera i kosmetyczki, bo w czwartek KOMERS, a w piatek zakonczenie roku i kolejna rada :(

Wybraliście już wózeczek???
Jeszcze nie, bo na razie oglądamy je tylko wirtualnie. Ja jestem zakochana w Bolderze 3 w niebieskie kwiaty

Mojemu mężowi średnio się on podoba, wiec chcemy najpierw na żywo obmacać...

A jakie macie typy imion??
Nasz typ nr 1 (właściwie to już pewniak) to Gabrysia :) Ja już tak do niej mówie i tak o niej myśle, mężuś  zresztą też :)

Oj wierz ci że wystawianie ocen to ciężka sprawa ale juz mało zostało i wakacje !!!

Wystawianie ocen to najgorsze co może być, zawsze mam wątpliwości, czy dobrze zrobiłam i czy nikogo nie skrzywdziłam niechcący. Masakra, już mi się te oceny po nocach śnia, a najgorsi są rodzice, którzy przychodzą i zadają pytania typu "czemu moje dziecko ma tylko 4 a nie 5?", podczas gdy dziecko ma 3 i 4, jakas pojedyncza 5! Szok normalnie!!! Ale już koniec  - oceny wystawione i po ptokach...

jagodka24 - my ciągle rozważamy tą szkołę, ale nie wiem czy wyrobimy czasowo...

ale i tak najwazniejsza jest współpraca z położna czy chodzisz czy nie chodzisz do szkoly

Święte słowa! Niedługo zgłoszę się do Ciebie na priva z licznymi pytaniami odnośnie porodu itp. :)

We wtorek wizyta u gina! :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #145 dnia: 13 Czerwca 2008, 22:36 »
szkołę rodzenia naprawdę polecam....warto znaleźć czas.
My z mężem zwsze z wywalonymi jęzarami gnaliśmy...ja go zgarniałam autem gdzieś po drodze....
Przydała się szczególnie mężowi właśnie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #146 dnia: 16 Czerwca 2008, 21:45 »
ja tez polecam

a ty mi tu nie wyskakuj z privami tylko spotkać sie musimy to ci wszystko opowiem dokladnie
kuchasia mam nadzieje dołączy
tylko juz po tym szale szkolnym
niedlugo sie skonczy

a jestem ambasadorką pozytywnego porodu wiec bedzie dobrze

widzialam boldera na zywo i jest swietny!!!!!!!!!!
a ja mam volanta 3 i jestem bardzo zadowolona

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #147 dnia: 17 Czerwca 2008, 14:13 »
A tu miała być chyba dzisiaj wizyta u gincia :)

czekamy na wieści :)

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #148 dnia: 17 Czerwca 2008, 23:43 »
Kochane Wy moje... :) Co ja bym bez Was zrobiła....
Szczegóły wizyty jutro - dziś tylko napisze, że wsio OK - dzidzia waży juz troszkę ponad półtora kilo i ma się dobrze, tylko skubana jeszcze się nie ustawiła główką w dół! Musze z nia powaznie o tym porozmawiać ;)

Jestem szczęśliwa :) :) :)

I tylko 3 dni do szkoły! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 18 Czerwca 2008, 10:46 »
no to jak skonczysz szkole to wiesz........
czekam na info

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010