Hej, hej!
Właśnie wróciłam z pracy, zjadłam obiadek, zjadłam rurkę z kremem, a co!

i siadłam przed kompem! Dzidzia chyba wolałaby poleżeć bo mi tu kopniaki serwuje, więc krótko!
ślicznie wyglądasz
Lara_Croft- normalnie się zarumieniłam

A za ta sukienko-tunikę zapłaciłam dokładnie 14,70 - wyprzedaż była

Czasem mam szczęście i trafiam na jakieś promocje

nadrobiłam cały wątek
gratuluje córci i powiem ci, że brzuszek masz spory - fajnie; mi się już tęskni za brzuszkiem
Anusia-szczecin - dziękuję

Ja też pewnie będę za NIM tęsknić wcześniej niż mi się wydaje.... Podziwim Twój upór w odzyskiwaniu dawnej figury, mam nadzieję, że też będę mieć tyle siły!
kuchasia - witam Cie kochana

Jakoś nie możemy się na gg spotkać, zresztą gg coś mi ostatnio nawala i się wogóle zarejestrować nie mogę

Powiem tylko tyle ze slicznie wygladasz,pasuje Ci brzusio:)
Dziękuję

Ja czekam cierpliwie na Twoje fotki i Twój wątek. Mam nadzieję, że się wkrótce pojawi

A jak ty się czujesz? Czujesz już ruchy? Ja rozkwitam

Choć czesto bywam zmęczona, to myśl o maleństwie wszystko wynagradza

Jeśli chodzi o szkołę rodzenia, to chyba raczej się nie zdecydujemy. Ja mam teraz urwanie głowy w szkole, a potem chyba już trochę za późno będzie, choć w 100% decyzji jeszcze nie podjęliśmy. Kiedy pytałam gina o poradę, czy warto iść, to stwierdził, że to i tak wszystko zależy od kobiety, są takie, które nie chodziły na szkołę rodzenia i świetnie sobie radzą, bo potrafią słuchać, co do nich lekarz i położna mówi, a są takie, które chodziły i wydaje im się, że są mądrzejsze niż położna i robią to, czego się nauczyły nie współpracując z położną i ginem. U nas problem jest z czasem, ale jeśli się wyrobimy to może.... Sama jeszcze nie wiem....
W Kaliszu są 2 szkoły rodzenia - jedna prywatna - pewnie z niej masz tą ulotkę. Bodajże Bobomed się nazywa... też mam tą ulotkę, w naszym osrodku zdrowia i u gina jest tego zatrzęsienie! Druga to szkoła rodzenia przy szpitalu. Musisz zadzwonić do centrali (numer 062 7579000) i poprosić o połączenie ze szkoła rodzenia, konkretnie zajmuje się tym położna, która się nazywa Halina Czaplicka. Tyle wiem od mojego gina. Szczegółów cenowych nie znam...
Miało być krótko

Jak dobrze, że Was mam