czesc dziewczyny!!!
nie bylo mnie dosc dlugo... niestety zabiegana jestem i nie mam chwili dla siebie. caly czas mysle i planuje nasz slub. ostatnio jak sie odzywalam mialam juz bardzo duzo spraw pozalatwianych:) dzisiaj mam o kilka wiecej
a mianowicie:
1. umowiona jestem na makijaz do pani Lilianny na Obroncow Stalingradu w dzien slubu na godz 13 (choc mam male obawy ze to troche pozno - slub jest na 16.30), choc tak sobie mysle ze na 10 bedzie fryzjer a paznokcie dzien wczesniej (mam tez juz pomysl na paznokcie-jak sie uda to wkleje zdjecie) wiec nie powinno byc pospiechu. a koscoilek mam 5 minut od domu!:) co myslicie? zdaze?
2. znalazlam dosc ciekawe spinki dla mojego mezczyzny:)
3. mam tez pomysl na upominki dla gosci (beda to zlote woreczki zawiazane zielona wstazeczka - tak zeby wszystko pasowalo do wystroju dobosza) a w kazdym z nich 5 migdalow - ktore symbolizuja: szczescie, dlugowiecznosc, bogactwo, cudowne dzieci i zdrowie. to wszystko bedzie szyla moja kochana mama:)
4. winietki beda robic sama z markiem (jak juz oczywiscie bedziemy znali liste 100% gosci) - proste i piekne na zlotym papierze. jest jeszcze pomysl na dekoracje stolow - beda to wyciete z zywych lisci malutkie serca naklejone na teturke i przebite strzala z galazki porozrzucamy je na stolach badz tez przy kazdego nakryciu. nad nami bedzie wisialo 7 identycznych serc (mniejszych i wiekszych) na nitkach. wszystko bedzie tworzylo fajna calosc i nawiazywalo do serca z kalii na naszym samochodzie. to wszystko bedzie kleic takze moja mama:) - ma dusze artystki
To takie drobne rzeczy ktore sa zalatwione. Pozostalo nam juz niewiele spraw:
1. Buty dla nas
2. Bielizna
3. Upominki dla rodzicow
4. Naklejki na wodke
5. Fryzurka
7. Oprawa do kosciola (chce zeby nam ktos zaspiewal Rubika)
Cos pominelam dziewczyny???
buziaki
piszczie jak tam u was przygotowania