Autor Wątek: SALONY ŚLUBNE W SOSNOWCU  (Przeczytany 80188 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
Odp: SALONY ŚLUBNE W SOSNOWCU
« Odpowiedź #60 dnia: 23 Lutego 2009, 20:29 »
A gdzie w Sosnowcu mieści się ten salon Madame?

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #61 dnia: 23 Lutego 2009, 21:11 »
byłam w weekend w Fashion House i wpadła mi w oczy wystawa sukien ślubnych... Było tam napisane,że lada moment będzie otwarty nowy salon Madonny.... słyszałyście coś o tym ?

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #62 dnia: 24 Lutego 2009, 07:04 »
Ta wystawa Madonny W FH jest przynajmniej od 2 miesięcy. Sama byłam zainteresowana, wiec zapytałam po prostu w katowickiej madonnie. Poki co nie będzie tam sklepu, to jest tylko wystawa. Nie są w stanie stworzyć tam salonu , bo musieli by wyposażyć go w kilkadziesiąt modeli sukien, a to na ten moment jest niemożliwe.
Ale przecież do katowickiej madonny nie tak daleko. Dlaczego się nie wybierzesz. Ja swoją suknię kupiłam właśnie tam i do tego momentu jest bardzo zadowolona z obsługi.

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #63 dnia: 24 Lutego 2009, 07:05 »
evelaz widze, że slub masz w czerwcu, wiec jezeli chcesz suknię z madonny to musisz sie już pospieszyć. To chyba ostatni moment.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.01.2009
« Odpowiedź #64 dnia: 24 Lutego 2009, 07:14 »
Madame jest na przeciwko szpitala  nie wiem czy działa ten szpital ,to jest przed dworcem jadąc od plejady po prawej stronie .
W Madonnie tez byłam piękne tam suknie ale ta ktora mi sie podobała kosztowała 5,5tys;)tańsze też były oczywiście, z tego co pamiętam minimum 5 miesiecy wcześniej trzeba zamówic.pozdr

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #65 dnia: 24 Lutego 2009, 09:52 »
salon Madame jest na ul. 3 maja miedzy tzw " slimakiem" a Urzedem Skarbowym. Na tej ulicy miesci sie tez Poczta, salon Orange.
Faktycznie, po przeciwnej stronie ulicy jest Szpital nr 2
Pozdrawiam

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #66 dnia: 24 Lutego 2009, 16:06 »
Sunflowerka83 -ja mam już zamówioną suknię w innym salonie, tylko teraz będąc na zakupach zdziwiła mnie ta wystawa :) dlatego też z ciekawości zapytałam,czy słyszałyście coś może o otwarciu tam salonu ;)

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #67 dnia: 24 Lutego 2009, 17:45 »
aha rozumiem, to już wyjaśnione:)

Offline kasiu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #68 dnia: 22 Marca 2009, 23:00 »
Witam! Oglądałam sukienki w Sosnowcu w różnych salonach miałam wrażenie ze wszystkie sukienki są takie same, zaskoczył mnie salon VENIKA nad bawimordką suknie są rewelacyjne i oryginalne.  Zdziwiłam się czytając poprzednie wypowiedzi na temat tych sukienek, ale o gustach się nie dyskutuje.  Dodam tylko że w czasie wyborów Miss Polona 2008 to własnie sukienki ślubne  Veniki dziewczyny prezentowały na wyjściu finałowym.  Modele tych sukienek są  dostępne w Sosnowcu w salonie.
Pozdrawiam

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #69 dnia: 22 Marca 2009, 23:04 »
no sukienki ciekawe takie inne ale ceny też dość powalające...:)

Offline żania
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.01.2009
« Odpowiedź #70 dnia: 23 Marca 2009, 07:41 »
kasiu pierwszy post i odrazu takie pozytywy o tym salonie???poza tym byłysmy tam nic nie powaliło nas na kolana prócz cen,można dac 3 tyś za suknie jeśli faktycznie jest tego warta a w tym przypadku te suknie wyglądają mi na niewykończone,czegoś im brakuje,a to że występowały w nich finalistki Miss  również jakos nie robi wrażenia.

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #71 dnia: 23 Marca 2009, 08:00 »
Venika ma sukienki dość charakterystyczne. Nie są to klasyczne sukienki ślubne. Dość ekstrawaganckie.
Miła obługa ale co jest wg. mnie dużym minusem nie wszystkie  sukienki są dostępne  w sklepie. Jeśli czegoś nie ma jest przysyłane do przymiarki kurierem. Ceny dość wysokie.
Wygrałam kupon rabatowy wysokości 30% na zakup tej sukienki więc cenowow wychodziło już trochę lepiej ale ostatecznie na nic się nie zdecydowałam. Wybrałam suknię  Belita (z firmy Gala). Zdecydowanie wygodniejsza i bez zbędnej przesadu koronek,  podpięć, udziwnień ect.

Offline ineeze

• entuzjasta
« Odpowiedź #72 dnia: 24 Marca 2009, 00:07 »
Dziękuję Wam za wyjaśnienie, gdzie znajduje się salon Madame, jeśli chodzi o Venikę. zgadzam się z przedmówczynią :)

Offline ankamys

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2.10.2009
« Odpowiedź #73 dnia: 23 Kwietnia 2009, 15:30 »
heja! :)
ja bylam w tym salonie, a wlasciwie pracowni w sosnowcu, maja sie nazywa. .  :/ ale to byla jakas masakra!weszlam, stalam chyba z 10min zanim ktokolwiek raczyl powiedziec mi dzien dobry i spytac czego szukam, jak juz powiedzialam, ze cos w litere A, na niewielkim kole,zeby na dole byla nieco szersza, to mi pokazala calkiem proste kiecki, rurki, stwierdzila, ze to wlasnie jest litera A i jeszcze w ogole miala ton, jakbym jakas glupia byla, bo nie wiem jak wyglada kiecka w litere A. .  :/:/ tyle, ze juz sam ksztalt litery A mowi jaki ma byc mniej wiecej kroj. . :/ zalosne. . ale to jeszcze nie byl koniec. . wybralam gorset do przymiarki, bo wlasciwie nic wiecej mi sie nie podobalo, poszlam do przebieralni. . to juz byl szczyt. . :D myslalam, ze zdechne!smrod starymi skarpetami byl taki ze myslalam, ze zwymiotuje. . a jeszcze na chwile przyszedl jakis gosciu, okna mierzyl i babka musiala je na chwile zamknac. . jak one tam tego nie czuja?blee. . stalam w przebieralni i nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac. . ubralam gorset i jakis dol i pytam babki jaki dol by mi doradzila, co by mi pasowalo do tego gorsetu a ona na to 'no nie wiem, nie wiem. . moze sobie pani podpiac jakos inaczej ta suknie, ale tak to nie wiem'. . no coz, przebralam sie z powrotem i ucieklam odetchnac swiezym powietrzem. . :/ wprawdzie pani ktora przyszla za mna byla od razu obsluzona, ale dluzej sie temu nie przygladalam. . zdegustowana bylam na tyle, ze po prostu wyszlam. . chyba babeczki mi nie uwierzyly, ze biore slub. . ich strata. .
no i to tyle z moich przezyc w maji. .  pierwszy raz mialam takie przezycia. . ehh. .
pozdrawiam ;):*

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #74 dnia: 23 Kwietnia 2009, 16:26 »
no to faktycznie nieźle ;D;
ja jak byłam było wszystko ok;

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #75 dnia: 23 Kwietnia 2009, 16:33 »
ankamys
potwierdzam, ze dlugo trzeba bylo tam stac zeby uslyszec " w czym moge pomoc ? "

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #76 dnia: 23 Kwietnia 2009, 19:53 »
Też tam byłam i podobnie jak poprzedniczki obsługa fatalna i do tego moim zdanie suknie też

Offline ineeze

• entuzjasta
« Odpowiedź #77 dnia: 23 Kwietnia 2009, 21:55 »
Właściwie opinie są podzielone, ale to już było w wielu różnych wątkach odnośnie sukien ślubnych, poruszane.

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #78 dnia: 24 Kwietnia 2009, 12:52 »
Jak ja byłam w Maji jakoś w grudniu chyba (nie pamiętam dokładnie), to były dwie kobietki, bardzo uprzejme i obrotne. Fakt, odczekałam parę minut zanim weszłam do przymierzalni, ale w tym czasie oceniałam z mamą modele sukien i wybierałam, które chciałabym przymierzyć. Jedna była nawet spoko :) Ale gdy Pani usłyszała, że już przymierzałam suknie w innym salonie i jedna z nich naprawdę wpadła mi w oko, to poradziła, żebym przyszła ze zdjęciem tej sukni, albo narysowała ją, bo wtedy na pewno coś już razem tak ustalimy, że będę zadowolona.
Tak więc być może trzeba trafić na te właśnie osoby ;)
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline ankamys

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2.10.2009
« Odpowiedź #79 dnia: 24 Kwietnia 2009, 15:26 »
hehe. . to mi sie chyba raczej nie udalo trafic. .  ;) no ale. . kwestia gustu, naprawde chcialabym ja polecic, ale jakos nie potrafie. .  ;)
ja biore suknie z IRENY. .  :) w madame tez niezle sa, ladne i te ze sklepu w dosc dobrej cenie, bo szycie to nie zawsze tak kolorowo
pozdrawiam, Przyszle Zonki ;)
AnKa <><

Offline ważka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #80 dnia: 26 Kwietnia 2009, 13:57 »
ja mam zamówioną sukienke z salonu na modrzejowskiej (chyba 20) w bramie. co prawda nie wiem jak sie nazywa salon bo nawet na pieczątce nie ma nazwy. wiem tylko ze to salon pani Gabrysi i jest nawprost wejścia do bramy :) suknie fajne a jedna mnie powaliła na kolana... jak przymierzyłam to już nie chciałam zdejmować ;)

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #81 dnia: 27 Kwietnia 2009, 08:09 »
za niedługo otwierają nowy sklep w Fashion House`ie. Ciekawe jakie będą ceny :-)

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #82 dnia: 27 Kwietnia 2009, 09:44 »
kurcze już kilka miesięcy temu widziałam , że ma już w krótce być otwarcie i jakoś jeszcze nie otwarli tego sklepu. Ale faktycznie sklep rozrasta się, kiedyś był malutki a teraz jest spory.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #83 dnia: 27 Kwietnia 2009, 10:27 »
daj spokój...masakra jakaś...
wczoraj byłam i chodziłam tam przez 3 godziny;
ale kupiłam 2 sukienki w Monnari na poprawiny - i teraz będzie problem którą założyć ;D
jeszcze trzeba po butki tam skoczyć - wczoraj kupiłam skórkowe za 100zł więc cena jak najbardziej ok;

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #84 dnia: 27 Kwietnia 2009, 10:39 »
Z tego co oglądałam w tych sklepach, to pewnie garnitur tam kupimy dla PM, ceny mają super, choć np. w CH Pogoria jest fajny sklep i garnitury z naturalnych materiałów np.: wełna połączona z kaszmirem i jedwabiem są w przystępnych cenach.

RELACJA

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #85 dnia: 27 Kwietnia 2009, 11:18 »
jak byłam - to w którymś był 2 garnitur gratis;
a ogólnie ceny od 200zł się zaczynają - jak na targu;
bardzo fajne ceny w sunset i bytomiu, a to bdb marki

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #86 dnia: 27 Kwietnia 2009, 11:21 »
No właśnie ja tylko o tych mówię, bo garnitury dobre, w dodatku my musimy kupić garnitur tylko z naturalnego materiału, bo one wtedy są przewiewne i nie tak drogie, bo za 800 czy 900 zł można mieć bardzo dobrej jakości  garnitur.

RELACJA

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #87 dnia: 27 Kwietnia 2009, 13:40 »
a my kupilismy garnitur w Sunset Suits
100 % welny dobrej jakosci
 ;)

wg mnie Sunset Suits ma lepsze garnitury niz BYTOM
fajne sa tez w Vistuli, ale tam ceny sa wysokie: ok 1700 zl
w sumie to nie liczy sie marka ale jakosc :) to jest najwazniejsze  :)

Offline ineeze

• entuzjasta
« Odpowiedź #88 dnia: 27 Kwietnia 2009, 13:43 »
My wczoraj byliśmy w Sunsecie w Sosnowcu w Plazie i oglądaliśmy gangi :) Jest wybór i dla każdego coś miłego. Mam nadzieję, że dokonamy zamówienia jeszcze w tym tygodniu :) :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #89 dnia: 27 Kwietnia 2009, 13:55 »
angel - a gdzie kupiliście i ile kosztował garnitur?

RELACJA